Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

elma diyetinin ne zararını gördün aanlat bakalım

vallahi beni çok cezbetti bu diyet

kız anam bu tür diyetler yapınca iyide bırakınca hemen geliyo ama bir iki hafta daha işi sıkı tutmak lazım verince...
ben de bi türlü alamadım şu elmaları ..
eşimede pazardan 5 kilo elma al diyemiyom kendimde 3 haftadır çıkamadım..
çünkü kışın bile 2 kilo elma 2 hafta gider bizim evde..

dene bakam herşeyi yapıyoz bu ugurda.kolAY GELSİNopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

sahurda
1 kase yoğurt ve yulaf gevreği yiycem tabi elma birde

yarın ben yokum yine kızlar akşama bu saatlerde burda olurum

hepinizi öptüm çıtırlarr muckkkk

yarın bende burdaydım ama nasip yine görüşemiycezopuyorumnanaktan
valla süpersin canımopuyorumnanaktan

ok canım bende cicili bicili cetvel istiyorum ama olmuyoooo öptüm canımm

olmuş ya kız hemde çok güzelhihoyyyt

günaydın kızlar uyanın artıklülülülülülü

anam uyandım da dedim ya bakıcımın kayın babası vefat etti diye bu gün akşama cenaze definle ugraştık saat5 te eve geldik başım agrıyodu yattım 7 de kalktım iftar hazırladım..
ben degilim ama eşim niyetliydi.yemek bulaşık şimdi ona çay yaptım pcnin başına kaçtım

oooo kız hoşgeldin..
kızma anam bacım bide burda denesin bakam...
olmazsa ben gelirim sizin takıma zaten tek takım kaldıramıyo benim kilolarımı belki 2 takımda olursam zayıflarımkaydirigubbakcemile3
hepimizin amacı aynı inşallah saglıkla kavuşuruz zayıf bedenlerimizezemuszemus

kızlar elmaya tekrar mı başlasam acaba :sinifsinif: :uhm: peki bırakınca kilo almamak için ne lazımonu bulamadık daha emoş abla bi tavsiyen varmı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

bu arada kişisel rütben süper ya kaydirigubbakcemile3 :icecream:

özel üye dominoş ne çok dikket ediyon kız ben de guru olmuşum
ne demek se fisfisfis

allahım küçücük kuşla ne ugraşıyon

kızlar annem yıkıyomuş bana yıkattırmadı opuyorumnanaktan bi de burnum filan akıyo grip mi oldum acaba :gitme: :sinifsinif:

eminim burnun akıyoduyo..
bulaşıklardan önce hiç akmıyodu ya..
yarın elin oglu dilemez burnun akıyo falan...senağlama

orucumu açtım geldim
iftarda mercimek çorbası,2 dilim ekmek,domates-salatalık,bi de sebz yemeği yedim azcık kaydirigubbakcemile3
bi de babam tulumba tatlısı almıştı 1 tane ondan aldım :kedi:

allah kabul etsinde kızım sen dün şeker pare yemedinmiydi..
hergün tatlımı olurlmaz:

kızlar elmaya tekrar mı başlasam acaba :sinifsinif: :uhm: peki bırakınca kilo almamak için ne lazımonu bulamadık daha emoş abla bi tavsiyen varmı kaydirigubbakcemile3

1 günde bırakcaksan başlama ..
elmanın yanında ögle ve akşam yemek vakti diye 1 dilim kepek ekmegi il ye elmayı bakalım..
ben ce sonuç alırsın

ben bu gün sabah az pide ile kahvaltı yaptım ama çok az ..
sonra saat 5 te gelince midem bulandı başımın agrısından kuru kuru sadece pide yedim bi parça akşam taze fasulye pirinç pilavı yapmıştım az az onlardan az pide ..

ben daha fazla yazamaycam midem hala bulanıyo..
başım geçmedi yarın nasip olursa görüşürük:gitme:

evet ya elin oğluyla napacam ben kaydirigubbakcemile3
tamam yemicem bundan sonra tatlının tsi yok yerimseniben
kız o kişisel rütbe değil mesela seninkinde 9 yıl bitti yazmışsın ya onu diyodum kaydirigubbakcemile3 ay geçen gün ben de guruydum o ne demek valla hiç fikrim yok biri daha puan vermiş özel üye olmuşum kaydirigubbakcemile3

1 günde bırakcaksan başlama ..
elmanın yanında ögle ve akşam yemek vakti diye 1 dilim kepek ekmegi il ye elmayı bakalım..
ben ce sonuç alırsın
evet bu sefer 1 günde bırakmıcam bu kesin. bi de öyle deniyim bakalım yarın elma aldırırım.
ben daha fazla yazamaycam midem hala bulanıyo..
başım geçmedi yarın nasip olursa görüşürük:gitme:

tamam ablacım sen git dinlen opuyorumnanaktan görüşürük :1hug:

kızlar benim elma diyeti yalan olduu

bu sabah bir mide ağrısıyla uyandım düşman başınaaa

bütün gün çektim ağrıyı ramazandan sonra denerim bir kere daha
dün iftarı elmayla yapınca dokundu galiba

iftarda 1 küçük tabak yemek 5 kaık pilav
biraz pide
çayın yanında malesef az bi un helvası

bende dominoş gibi tatlı yaemeden duramıyorum

yarın oruç tutamıycam midem dinlensin
açlıktan midem yapıştı resmen ramazanda en iyisi biraz yediklerimizin miktarını azaltmak
sağlığımız daha kıymetli

evet ya bende şu anda tam vazgeçmiştim elmadan kaydirigubbakcemile3
ya yaşadıklarımı nasıl unuttum tekrar fazlasıyla kilo almak aklımdan geçiyor ama bastırıyorum o sesi. ama şimdi hak verdim kaydirigubbakcemile2
ama elma diyeti topiğine bi de mesaj bıraktım böle böle bana yardımcı olun diye akannehir delikafadulden

canım elma diyeti yapıcaksan ramazandan sonra yap

elmayı kabuklu yemek gerekiyor
oda saatlerce boş kalan mideye zarar veriyo

2. takımdan nalansu yapmış yollamış bana
Allah razı olsun
güzel olmuş dime
bende beğendim
ay evet çok güzel opuyorumnanaktan
canım elma diyeti yapıcaksan ramazandan sonra yap

elmayı kabuklu yemek gerekiyor
oda saatlerce boş kalan mideye zarar veriyo

evet canım normal zamanda bile zaten sağlıksız bi diyetken ramazanda düşünemiyorum yani :sinifsinif:

kızlar demin de sahurumu yaptım cokacimcoook akşamki mercimek çorbasından yedim biraz çok canım istedi :kedi: bi de 1 kase yoğurt yedim cokacimcoook 1 kase daha mı yesem acaba çok güzelmiş delikafadulden ama kase azcık küçük kaydirigubbakcemile3

iyi geceler hanımlar 2 .takımdan takım arkadaşlarımı çok sevmeme ragmen paylaşım eksikliginden dolayı istifa etmiş durumdayım zemus boş yer var demişti varsa bende gelemmi ...yogsam yanlızlarımı oynıyam ..gaçırmayın derim benim gibi güzel gacıyı ...sevgiler ..

aa :1shok:
güzelim ben bilmiyorum yer var mı yok mu ama sen yine de paylaşımda bulun istersen neslihan abla gelince karar verir hem yer olmasa da paylaşımda bulunursun hep beraber motive olmuş oluruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…