- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.621
elma diyetinin ne zararını gördün aanlat bakalım
vallahi beni çok cezbetti bu diyet
dene bakam herşeyi yapıyoz bu ugurda.kolAY GELSİNopuyorumnanaktanDOMİNOŞUM
ne güzel bilgiler vermişsşn eline sağlık
elma diyeti kafamı karıştırdı şimdi 3 gün yapıcam zaten 3 kilo elmem var bitince yapmıycam adet dönemim yaklaşıyo artık bayramdan sonra 1 hafta yaparım bu diyeti
kızlar kavunumu yedim, bi de bugün 4 eylül sivas kongresinin yıldönümü şenlikleri var havai fişek attılar balkondan onu izledik annemleburdan da tam görünüyomuş eski evden görünmüyodu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
sahurda
1 kase yoğurt ve yulaf gevreği yiycem tabi elma birde
yarın ben yokum yine kızlar akşama bu saatlerde burda olurum
hepinizi öptüm çıtırlarr muckkkk
ok canım bende cicili bicili cetvel istiyorum ama olmuyoooo öptüm canımm
günaydın kızlar uyanın artıklülülülülülü
nan pis zemus ne kötülügümüzü gördün hıııklava: klava:...bizde bulamayıpta 14 .takımda buldugun ne ...:tomato::tomato:güzellik dersen bizde zerafet dersen bizde incelik dersen bizde...daha ne istiyon hhh...
canım benim nerde motive oluyosan ( aslında ben seni çok iyi motive ederdim de gaçtın) orda zayıfla emi...
bütün 14 . takıma sevgilerimi gönderiyorum arkadaşlar ...zemusu bence alın takıma iyi kızdır ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.2. takım olarak referans veriyoz o bizi begenmedi amma ....ŞenizŞeniz neyse hadi bby arkadaşlar ...hayırlı ramazanlar ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olmuş ya kız hemde çok güzelhihoyyyt
anam uyandım da dedim ya bakıcımın kayın babası vefat etti diye bu gün akşama cenaze definle ugraştık saat5 te eve geldik başım agrıyodu yattım 7 de kalktım iftar hazırladım..
ben degilim ama eşim niyetliydi.yemek bulaşık şimdi ona çay yaptım pcnin başına kaçtım
oooo kız hoşgeldin..
kızma anam bacım bide burda denesin bakam...
olmazsa ben gelirim sizin takıma zaten tek takım kaldıramıyo benim kilolarımı belki 2 takımda olursam zayıflarımkaydirigubbakcemile3
hepimizin amacı aynı inşallah saglıkla kavuşuruz zayıf bedenlerimizezemuszemus
bu arada kişisel rütben süper ya kaydirigubbakcemile3 :icecream:
kızlar kuşum dün sahurda nerdeyse parmağımı koparıyodu ben de elimi kurtarıyım derken o da elimi bırakmadı tabi o hızla elimi çekince kafesin kapağı açıldı içindeki tüneğiyle birlikte kuş dışarı fırladı akannehir ayy kuş odanın içinde psikopatça uçtu 2 tur ama ben de hem korktum hem sinirlendim kuşa biraz kızdımniye öyle yaptın filan dedim o da küsmüş bana şimdi ötmüyo kaydirigubbakcemile3 ben kafese yaklaşınca hemen elimi gagalamay çalışır oyunlar yapardı ama bugün küsmüş :sinifsinif: demin özür de diledim ama kabul etmiyo napsam ki -tatlicadiarzu-
neyse kızlar bulaşıkları yıkamam ve salata yapmam lazım zemuszemus ahh ahh bi bulaşık makinası almadılar ha kaç yıldır :umursamaz: neyse işler beni bekler iftardan sonra uğrarım yine görüşürük opuyorumnanaktan
kızlar annem yıkıyomuş bana yıkattırmadı opuyorumnanaktan bi de burnum filan akıyo grip mi oldum acaba :gitme: :sinifsinif:
orucumu açtım geldim
iftarda mercimek çorbası,2 dilim ekmek,domates-salatalık,bi de sebz yemeği yedim azcık kaydirigubbakcemile3
bi de babam tulumba tatlısı almıştı 1 tane ondan aldım :kedi:
kızlar elmaya tekrar mı başlasam acaba :sinifsinif: :uhm: peki bırakınca kilo almamak için ne lazımonu bulamadık daha emoş abla bi tavsiyen varmı kaydirigubbakcemile3
özel üye dominoş ne çok dikket ediyon kız ben de guru olmuşum
ne demek se fisfisfis
allahım küçücük kuşla ne ugraşıyon
eminim burnun akıyoduyo..
bulaşıklardan önce hiç akmıyodu ya..
yarın elin oglu dilemez burnun akıyo falan...senağlama
allah kabul etsinde kızım sen dün şeker pare yemedinmiydi..
hergün tatlımı olurlmaz:
evet bu sefer 1 günde bırakmıcam bu kesin. bi de öyle deniyim bakalım yarın elma aldırırım.1 günde bırakcaksan başlama ..
elmanın yanında ögle ve akşam yemek vakti diye 1 dilim kepek ekmegi il ye elmayı bakalım..
ben ce sonuç alırsın
ben daha fazla yazamaycam midem hala bulanıyo..
başım geçmedi yarın nasip olursa görüşürük:gitme:
evet ya bende şu anda tam vazgeçmiştim elmadan kaydirigubbakcemile3kızlar benim elma diyeti yalan olduu
bu sabah bir mide ağrısıyla uyandım düşman başınaaa
bütün gün çektim ağrıyı ramazandan sonra denerim bir kere daha
dün iftarı elmayla yapınca dokundu galiba
iftarda 1 küçük tabak yemek 5 kaık pilav
biraz pide
çayın yanında malesef az bi un helvası
bende dominoş gibi tatlı yaemeden duramıyorum
yarın oruç tutamıycam midem dinlensin
açlıktan midem yapıştı resmen ramazanda en iyisi biraz yediklerimizin miktarını azaltmak
sağlığımız daha kıymetli
olmuş ya kız hemde çok güzelhihoyyyt
evet ya bende şu anda tam vazgeçmiştim elmadan kaydirigubbakcemile3
ya yaşadıklarımı nasıl unuttum tekrar fazlasıyla kilo almak aklımdan geçiyor ama bastırıyorum o sesi. ama şimdi hak verdim kaydirigubbakcemile2
ama elma diyeti topiğine bi de mesaj bıraktım böle böle bana yardımcı olun diye akannehir delikafadulden
ay evet çok güzel opuyorumnanaktan2. takımdan nalansu yapmış yollamış bana
Allah razı olsun
güzel olmuş dime
bende beğendim
canım elma diyeti yapıcaksan ramazandan sonra yap
elmayı kabuklu yemek gerekiyor
oda saatlerce boş kalan mideye zarar veriyo
iyi geceler hanımlar 2 .takımdan takım arkadaşlarımı çok sevmeme ragmen paylaşım eksikliginden dolayı istifa etmiş durumdayım zemus boş yer var demişti varsa bende gelemmi ...yogsam yanlızlarımı oynıyam ..gaçırmayın derim benim gibi güzel gacıyı ...sevgiler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?