Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya ne cok yazmışınz sayfa sayfa henuz okuyamadm tam olarak gecmisi
Haftasonu cok yogundm kandilde misafirim geldi..dun uzak biyere dugune gittik sabhin korunden taa aksam 9da eve geldik asansorde baygnlik gecirir gibi oldum tansiyonm oynadi bide aksam eve gekince o halde kizin esyalarini toplamalar yerlestirmeler yemek yedirme yikandik baybiyiii falandi filandi yataga yatakn bi baktm saat 1

Dun yediklerimi saymicammm saymicam isteee ama kahvalti etmedk guya disarda edicektikk sonra tragiktn dugune gec kaldik neyse hadi alisknm ben acliga didim esim gitti kardesiyle yedi geldi durum yedik yemezsn die yaptirmadm dio adam ya
sonra aksam saat 6 da yemege gittik ama ben bikac biskrem ve 1 dankek yedim cayla ee salonda baska alternatifm olmadi pasta yemedim..ki cok guzldi tek tekti pastalar cok ozenliydi yaninda z.yagli falanda vardi onlarida yemedm zaten cok gec geldi pasta ben yemistim bile piskevitleri yoksa servisi beklerdim ama yemedim iceckte icmedm kola vardi..aksam 6.5 gibi az kuru fasulye 4 kasik bulgr pilavi 3 lahana sarma bi kac tike et yedim bide3 tatli kasigi irmik helvasi 1 top sade dondurma

Oohh afiyet olsun

Valla ben tartildim ama şoklardayım. Karnımda sis .hem ağrıyor
Cuma kilom, 55.9
Bugünkü kilom, 57.2
Fark ;+++1.300 gr
Niye böyle oldu yaaaa.moralim bozuldu

Valla ben tartildim ama şoklardayım. Karnımda sis .hem ağrıyor
Cuma kilom, 55.9
Bugünkü kilom, 57.2
Fark ;+++1.300 gr
Niye böyle oldu yaaaa.moralim bozuldu
Kuzum verdiğin kilolar daha oturmadığı icin hızlı çikmis olabilir ama bence iki güne gider geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…