- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.421
sanirim tartilamicamm su andaa ama selin olsa binden daha cok yirdi kesinnn
Tartilsana KİİİİİİİİİİZZZ ben reglimin ikinci gününde bilene tartildimsanirim tartilamicamm su andaa ama selin olsa binden daha cok yirdi kesinnn
Oohh afiyet olsunDun yediklerimi saymicammm saymicam isteee ama kahvalti etmedk guya disarda edicektikk sonra tragiktn dugune gec kaldik neyse hadi alisknm ben acliga didim esim gitti kardesiyle yedi geldi durum yedik yemezsn die yaptirmadm dio adam ya
sonra aksam saat 6 da yemege gittik ama ben bikac biskrem ve 1 dankek yedim cayla ee salonda baska alternatifm olmadi pasta yemedim..ki cok guzldi tek tekti pastalar cok ozenliydi yaninda z.yagli falanda vardi onlarida yemedm zaten cok gec geldi pasta ben yemistim bile piskevitleri yoksa servisi beklerdim ama yemedim iceckte icmedm kola vardi..aksam 6.5 gibi az kuru fasulye 4 kasik bulgr pilavi 3 lahana sarma bi kac tike et yedim bide3 tatli kasigi irmik helvasi 1 top sade dondurma
Kuzm geçms olsun benimde gecen sefer cok agrili olmustu iyi anlıyorum seniCuma kilom:54.1
Güncel kilom:54.9+800
Belim karnim çok agriyorrrrrr bu sefer reglm çok agrili oluyorr nedense
Efndmmmmmm
Naber ballışımmmmEfndmmmmmm
Kuzum verdiğin kilolar daha oturmadığı icin hızlı çikmis olabilir ama bence iki güne gider geriValla ben tartildim ama şoklardayım. Karnımda sis .hem ağrıyor
Cuma kilom, 55.9
Bugünkü kilom, 57.2
Fark ;+++1.300 gr
Niye böyle oldu yaaaa.moralim bozuldu
SuperrrrNaber ballışımmmm
Senden nbrr kuzummmNaber ballışımmmm
Unuttun muuuSuperrrrkiz bildirim geldi bana burdan hayyyreeett yoksa unuttmmm bennn kk
İyyim bende canikommm özlüyomm ben seniiSenden nbrr kuzummmbenideeeee aklina getirirmissss hanimis hanimis
tartildim cnn +1Tartilsana KİİİİİİİİİİZZZ ben reglimin ikinci gününde bilene tartildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?