- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.621
evet canimm bencedeeeee ama ben toparliyorum hemn 2 güne ya kizmayın banaaaaBence eski dikkatin özverin kalmadi yoksa smdiye coktaaan 5li rakamlardaydn
Ayyyy valla ben de sıkıldım diyet yapmak tan.zayıflamak bi dert korumak ayrı dert.ömür boyu aç mı gezecez biz yaaaBen pazartesine kadar tartilmicamda diyet de yapmicam kizlar herşeyden abartmadan yicem bi gözüm doysun herşeyeama pazartesi işte o zaman durr dicem kendime tartilip başlicam geri ayy çok yoruldum ve sıkıldım diyet yapmaktan
Valla aynen öyle hep diyette olmak lazim sadece arada kaçamak yapma şansı oluyor o kadar pilav 2 kasiktan fazla yok yemek bile fazla kaçmicak ekmek bir dilim anca oda pilav yemiyosan yine belli saatten sonra meyveyi bile abartmicaksinAyyyy valla ben de sıkıldım diyet yapmak tan.zayıflamak bi dert korumak ayrı dert.ömür boyu aç mı gezecez biz yaaa.v
Bende yapardim aynisini 3 tabak manti yemiş adamim ben zamanindaŞu kilolar olmasa neler neler yerim.ben makarnayla, bulgur pilaviyla ekmek yerdim kizlar. Gerisini siz düşünün artık
Yiyip yiyip kilo almayan kişilere uyuz oluyorum yaww
Gecen haftan ve bu haftan ha toparladm ha toparlayacm demenle gecti moon neyse bakalm sen bilirsn senin için diyorm bnde biliyosun kievet canimm bencedeeeee ama ben toparliyorum hemn 2 güne ya kizmayın banaaaa
Ayy bende yaa sınır yok bendeBende yapardim aynisini 3 tabak manti yemiş adamim ben zamanindaayy yemek yemeyi çok seviyorum ama zayif olmayi daha çok seviyorum o yüzden bi kaç gün ara iyi gelecek bana en azindan sürekli kacamak yapmicam motivem articak bence pazartesine kadar yicem ama sonra devam hedef 51
BendeeeeeŞu kilolar olmasa neler neler yerim.ben makarnayla, bulgur pilaviyla ekmek yerdim kizlar. Gerisini siz düşünün artık
Yiyip yiyip kilo almayan kişilere uyuz oluyorum yaww
Çağirma kiz bidaaAyy bende yaa sınır yok bende
Geçen komşu kızı geldi kahveye (kendisi zayıf) kahvenin yanına sütlü tatlı getirdim 4te birini yedi çok güzel olmuş bayıldım bunu götüreyim evde yerim doyurdu baya dedi ben şok
Alıp tatlıyı ağzına tıkayasım geldi midesi büyüsün diyeGece bile kalkıp yemek yiyorum kilo almaya çalışıyorum dedi çağırmıcam bi daha kahveye
Bendeeeee
Görüşme kardeşinleÇağirma kiz bidaaayy çok özeniyorum öyle insanlara benim kiz kardeşim de öyle hiçbir saglik problemi yok şükür ama bi iki öğün az yesin kiz hemen eriyo sürekli yemek yemesilazim ve bunu büyük bir keyifle yapiyor morali bozuk olsun iki gün yemesin 2 3 kilo veriyo sen nerene veriyoon o kadar kilo 2 gunde diye sopalayasim geliyoo yiyo kiz baya bildigin ekmekle makarna falan yiyo gözümün önünde herşeller yiyo ne bulsa yiyo sonuç incecikk
5 kiz kardeşiz tek yediğinde hizla kilo alan benimGörüşme kardeşinleO ne biçim kardeş Zayıf Öyle kardeş mi olur
ay bi sürü yazı çıktı birden zor sildim resim koycaktım onun linki manyadı sanırımKiz bu neee ben sadece yazi görüyomm
ay bi sürü yazı çıktı birden zor sildim resim koycaktım onun linki manyadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?