Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben pazartesine kadar tartilmicamda diyet de yapmicam kizlar herşeyden abartmadan yicem bi gözüm doysun herşeye ama pazartesi işte o zaman durr dicem kendime tartilip başlicam geriayy çok yoruldum ve sıkıldım diyet yapmaktan

Ayyyy valla ben de sıkıldım diyet yapmak tan.zayıflamak bi dert korumak ayrı dert.ömür boyu aç mı gezecez biz yaaa.v

Şu kilolar olmasa neler neler yerim.ben makarnayla, bulgur pilaviyla ekmek yerdim kizlar. Gerisini siz düşünün artık
Yiyip yiyip kilo almayan kişilere uyuz oluyorum yaww

Ayyyy valla ben de sıkıldım diyet yapmak tan.zayıflamak bi dert korumak ayrı dert.ömür boyu aç mı gezecez biz yaaa.v
Valla aynen öyle hep diyette olmak lazim sadece arada kaçamak yapma şansı oluyor o kadar pilav 2 kasiktan fazla yok yemek bile fazla kaçmicak ekmek bir dilim anca oda pilav yemiyosan yine belli saatten sonra meyveyi bile abartmicaksin off ki ne offf hep dikkat pür dikkat

Şu kilolar olmasa neler neler yerim.ben makarnayla, bulgur pilaviyla ekmek yerdim kizlar. Gerisini siz düşünün artık
Bende yapardim aynisini 3 tabak manti yemiş adamim ben zamaninda ayy yemek yemeyi çok seviyorum ama zayif olmayi daha çok seviyorum o yüzden bi kaç gün ara iyi gelecek bana en azindan sürekli kacamak yapmicam motivem articak bence pazartesine kadar yicem ama sonra devam hedef 51

Bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet salatalık domates 1 kk peynir 3 ceviz
Ara 4 hurma 1 bardak süt
Öglen 1 tabak kabak yemegi 1 kase yoğurt 1 küçük kek (ilk kek yedim disardaydk ve asiri acikmistim kizlar )
Ara 2 kesme dondurma
Aksam 1 kase yogurt (2 kesme dondurma +1 de kek yiyince aksam yememe karari aldm kizlar)
Su 2 litre spor leslie yapcam birazdan 45 dk

Yarın görümcemin kep töreni var çoruma gidicem kayinvalidmlerle sabahtan erkenden kalkip süslenip püslenip gidiciiiimmmmkizim uyusun oje süricimmm bek severim biyellere gitmeyi ben insallah hava güzel olur

Ayy bende yaa sınır yok bende
Geçen komşu kızı geldi kahveye (kendisi zayıf) kahvenin yanına sütlü tatlı getirdim 4te birini yedi çok güzel olmuş bayıldım bunu götüreyim evde yerim doyurdu baya dedi ben şok
Alıp tatlıyı ağzına tıkayasım geldi midesi büyüsün diye Gece bile kalkıp yemek yiyorum kilo almaya çalışıyorum dedi çağırmıcam bi daha kahveye

Bendeeeee

Çağirma kiz bidaa ayy çok özeniyorum öyle insanlara benim kiz kardeşim de öyle hiçbir saglik problemi yok şükür ama bi iki öğün az yesin kiz hemen eriyo sürekli yemek yemesilazim ve bunu büyük bir keyifle yapiyor morali bozuk olsun iki gün yemesin 2 3 kilo veriyo sen nerene veriyoon o kadar kilo 2 gunde diye sopalayasim geliyoo yiyo kizbaya bildigin ekmekle makarna falan yiyo gözümün önünde herşeller yiyone bulsa yiyosonuç incecikk

Görüşme kardeşinle O ne biçim kardeş Zayıf Öyle kardeş mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…