- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.641
Ayy bende yaa sınır yok bende
Geçen komşu kızı geldi kahveye (kendisi zayıf) kahvenin yanına sütlü tatlı getirdim 4te birini yedi çok güzel olmuş bayıldım bunu götüreyim evde yerim doyurdu baya dedi ben şok
Alıp tatlıyı ağzına tıkayasım geldi midesi büyüsün diyeGece bile kalkıp yemek yiyorum kilo almaya çalışıyorum dedi çağırmıcam bi daha kahveye
Bendeeeee
Canım bol meyve ye süt iç hurma ye. Öncelik bebişinSabah: omlet ,peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çk tahinpekmez,ceviz
Ara:1 günkurusu
Öğle:taze fasulye,yoğurt
Ara:Fındık,çilek,kayısı
Ara:1/2 dlm diyet kek
Akşam:bezelye,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:yenidünya,kiraz
60 dk.aerobik, 15 dk yoga.bugün annem az yiyorsun sütün az geliyor çocuk ondan ağlıyor dedi.çok Can'ım sıkıldı.eşime anlattım o da anneme hak verdi.bu ara akşamA doğru sütümde azalma hissediyorum ama hergün 3 Lt su içiyorum mutlaka.
Yarın görümcemin kep töreni var çoruma gidicem kayinvalidmlerle sabahtan erkenden kalkip süslenip püslenip gidiciiiimmmmkizim uyusun oje süricimmm bek severim biyellere gitmeyi ben insallah hava güzel olur
KuzuuuummmmEsmerimmmm
Ya biz niye böyleyiz biz niye 1 lokma yiyince onun skintisini 1 hafta cekiyoz ya var benimde kardesm öyle öküz gibi yemek yer ama kilo almaz pffÇağirma kiz bidaaayy çok özeniyorum öyle insanlara benim kiz kardeşim de öyle hiçbir saglik problemi yok şükür ama bi iki öğün az yesin kiz hemen eriyo sürekli yemek yemesilazim ve bunu büyük bir keyifle yapiyor morali bozuk olsun iki gün yemesin 2 3 kilo veriyo sen nerene veriyoon o kadar kilo 2 gunde diye sopalayasim geliyoo yiyo kiz baya bildigin ekmekle makarna falan yiyo gözümün önünde herşeller yiyo ne bulsa yiyo sonuç incecikk
Hahahahha ayni komsudan bendede var kiz kilo almak için o kadar cok ugrasiyo ki yok anacim yok katiyen alamiyo asirida yemek yiyo hatta abur cubur cok yiyo benm bildgm abur cubur öküz gibi göbek yapar ama yok kızın incecik beli varAyy bende yaa sınır yok bende
Geçen komşu kızı geldi kahveye (kendisi zayıf) kahvenin yanına sütlü tatlı getirdim 4te birini yedi çok güzel olmuş bayıldım bunu götüreyim evde yerim doyurdu baya dedi ben şok
Alıp tatlıyı ağzına tıkayasım geldi midesi büyüsün diyeGece bile kalkıp yemek yiyorum kilo almaya çalışıyorum dedi çağırmıcam bi daha kahveye
Bendeeeee
Aaa gerçekten mi canm aman bosver hizli kilo bi kenara dursun senin önceligin minicik bebişin o yüzden aksamdan sonrada ara yap da bol süt olsun inşallahSabah: omlet ,peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çk tahinpekmez,ceviz
60 dk.aerobik, 15 dk yoga.bugün annem az yiyorsun sütün az geliyor çocuk ondan ağlıyor dedi.çok Can'ım sıkıldı.eşime anlattım o da anneme hak verdi.bu ara akşamA doğru sütümde azalma hissediyorum ama hergün 3 Lt su içiyorum mutlaka.
Bayılıyorum tavuk soteyekizlar iyi aksamlar hepinize tesekkur ederim daha iyileri sizlere nasip etsin Allah ım insallah.
menulerinizi okudum bence hepinize afiyet olsun.
benim menumde sole
sabah 2 dilim beyazpeynir
oglen 2 adet sulu kofte yogurlu patlican 1 yk.1 dilim kepekli ekmek
aksam tavuk sote mantarli ve salata
arada cayy
Menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Sabah lari bişeyler yemeye çalışkizlar iyi aksamlar hepinize tesekkur ederim daha iyileri sizlere nasip etsin Allah ım insallah.
menulerinizi okudum bence hepinize afiyet olsun.
benim menumde sole
sabah 2 dilim beyazpeynir
oglen 2 adet sulu kofte yogurlu patlican 1 yk.1 dilim kepekli ekmek
aksam tavuk sote mantarli ve salata
arada cayy
Canım moralini bozma sakın. Streslede azalıyor süt. Taşınma telaşı, yorgunlukta etkiler.akşam yemeğinden sonrada ara öğün yap istersen.hafif biseyler ye.birde öyle dene.Sabah: omlet ,peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çk tahinpekmez,ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?