Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy koptum ya

Sabah: omlet ,peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çk tahinpekmez,ceviz
Ara:1 günkurusu
Öğle:taze fasulye,yoğurt
Ara:Fındık,çilek,kayısı
Ara:1/2 dlm diyet kek
Akşam:bezelye,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:yenidünya,kiraz
60 dk.aerobik, 15 dk yoga.bugün annem az yiyorsun sütün az geliyor çocuk ondan ağlıyor dedi.çok Can'ım sıkıldı.eşime anlattım o da anneme hak verdi.bu ara akşamA doğru sütümde azalma hissediyorum ama hergün 3 Lt su içiyorum mutlaka.

Canım bol meyve ye süt iç hurma ye. Öncelik bebişin

kizlar iyi aksamlar hepinize tesekkur ederim daha iyileri sizlere nasip etsin Allah ım insallah.
menulerinizi okudum bence hepinize afiyet olsun.
benim menumde sole
sabah 2 dilim beyazpeynir
oglen 2 adet sulu kofte yogurlu patlican 1 yk.1 dilim kepekli ekmek
aksam tavuk sote mantarli ve salata
arada cayy

Ya biz niye böyleyiz biz niye 1 lokma yiyince onun skintisini 1 hafta cekiyoz ya var benimde kardesm öyle öküz gibi yemek yer ama kilo almaz pff

Hahahahha ayni komsudan bendede var kiz kilo almak için o kadar cok ugrasiyo ki yok anacim yok katiyen alamiyo asirida yemek yiyo hatta abur cubur cok yiyo benm bildgm abur cubur öküz gibi göbek yapar ama yok kızın incecik beli var

Aaa gerçekten mi canm aman bosver hizli kilo bi kenara dursun senin önceligin minicik bebişin o yüzden aksamdan sonrada ara yap da bol süt olsun inşallah

Bayılıyorum tavuk soteye afiyet olsun canm bence cok güzel menün

Menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Sabah lari bişeyler yemeye çalış

Canım moralini bozma sakın. Streslede azalıyor süt. Taşınma telaşı, yorgunlukta etkiler.akşam yemeğinden sonrada ara öğün yap istersen.hafif biseyler ye.birde öyle dene.

Kizlar yarın bütün gün evde yokum.çocukların okulu tatil.sabah erkenden ailecek gezmeye gitcez inşallah bir aksilik olmazsa.bütün öğünleri dışarda yicem fazla kacirabilirim.ama bütün gün ayakta olurum eritirim belki.haberiniz olsun merak etmeyin yarin ugrayamam

İyi geceler kızlar. Ben yatıyorum. Yorucu bir gün beni bekliyor.
Hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…