- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.661
Gercekten nerdeler ya cok skildim grubun bu halinden yani 2 gün şen şakraksa 5 gün durgun bu ara eski böyle degildi nedendir bilemem bu durgunluk motivasyon düşüklüğü var herkeste
GeeeellBende gelmek isterem
Kuzuuuummmm
Hakbuki bugün siteyede girmis bi merhaba deseydi keskeEvet ya tubis ugramiyor. Merak etme dik diye küstün mü kizzz @tubi_klc
Hemen valizimi hazirlamaliyim o vakitGeeeell
Aynen katılıyorum. Burasi sessiz olunca insan ugramak istrmiyo.Yaz geldi biran önce motıve olup zayiflamalıyız.hadi kizlar biraz gayret.Gercekten nerdeler ya cok skildim grubun bu halinden yani 2 gün şen şakraksa 5 gün durgun bu ara eski böyle degildi nedendir bilemem bu durgunluk motivasyon düşüklüğü var herkeste
Iyi geceler tatlımİyi gecelerr kuzuşlaaarr
Ya zaten genel olarak herkeste motivasyon düşük buraya ugramayincada iyice saldim cayira oluyor ama burasida bu kadar sessizken ugramaninda bir anlami olmuyor valla kimsenin gayret felan gösterdigi de gösterecegide yok gibiAynen katılıyorum. Burasi sessiz olunca insan ugramak istrmiyo.Yaz geldi biran önce motıve olup zayiflamalıyız.hadi kizlar biraz gayret.
Neden böyle oldu yaaaa.kizlar 3 cocukla ilgileniyorum, çok yoruluyorum ama ona rağmen yatmadan önce bir bakıyorum ne var ne yok diye.sizinde işiniz gücünüz var biliyorum ama biraz daha sık gelseniz daha iyi olur sankiYa zaten genel olarak herkeste motivasyon düşük buraya ugramayincada iyice saldim cayira oluyor ama burasida bu kadar sessizken ugramaninda bir anlami olmuyor valla kimsenin gayret felan gösterdigi de gösterecegide yok gibi
Ben de geç geldim kv nin yanından yarın çıkacak hastaneden ama durumlar vahim..dengesini sağlayamadığı için sürekli yatıyo ve bezleniyo..Allah sonumuzu hayreylesin..Kızlarrr herkes gitti tabi bu saatte iyi geceler hepinizeeeeee
Eşim sabah ne yiyorsun sen dedi.meyveli sütlü chialı yulaf lapası dedim.doğrudüzgün birşeyler ye dedi.canımı sıkmaya başladı.Canım bol meyve ye süt iç hurma ye. Öncelik bebişin
Evet dün öyle yaptım zaten.çok sıkmadan yavaş yavaş gitsinAaa gerçekten mi canm aman bosver hizli kilo bi kenara dursun senin önceligin minicik bebişin o yüzden aksamdan sonrada ara yap da bol süt olsun inşallah
Ya herkesin isi gücü var biliyorum ama bencede herkes gün içinde mutlaka bi ugrasa iyi olur gerci böyle diyincede hemen sikayet ediyosunuz diyolardaNeden böyle oldu yaaaa.kizlar 3 cocukla ilgileniyorum, çok yoruluyorum ama ona rağmen yatmadan önce bir bakıyorum ne var ne yok diye.sizinde işiniz gücünüz var biliyorum ama biraz daha sık gelseniz daha iyi olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?