- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.681
Telefon elimde uyumusum zaten ben
Al isteKızlarrrr hep şikayette hep şikayetttt
Yaaa canm Allah kolaylık versin bezlenmesi felan cok zor oluyordur sizin icin.birden bire niye felc geçirmişti canm yüksek tansiyon mu ?Ben de geç geldim kv nin yanından yarın çıkacak hastaneden ama durumlar vahim..dengesini sağlayamadığı için sürekli yatıyo ve bezleniyo..Allah sonumuzu hayreylesin..
Günaydın canmkızlarrr yagmurlu bi gunden hepinize gunaydinnn
ayyyy canimm cok gecmiş olsunnnBen de geç geldim kv nin yanından yarın çıkacak hastaneden ama durumlar vahim..dengesini sağlayamadığı için sürekli yatıyo ve bezleniyo..Allah sonumuzu hayreylesin..
nie zirt pirt gelio kiz bunlağğGünaydın kızlar 8 de kalktim anca hazirlandik kizimla kvdemleri bekliyoruz birazdan gelirrlerkahve içerken size bakim dedim
gunaydinn canimmmmmmmmkızlarrr yagmurlu bi gunden hepinize gunaydinnn
sikaayetçilağğğAl istemarlin18 bak tamda dedigim gibi hemen şikayet ediyorz saniyolar
Bu sefeğ başka gezecuuummmmmnie zirt pirt gelio kiz bunlağğ
Ben de öyle dedim anneme ve eşime sürekli sütün yetmiyor mu demeyin beni strese sokmayın dedim esas o Zaman azalır.her ay dr kontrolüne götürüyorum kilosu boyu ayına göre gayet iyiCanım moralini bozma sakın. Streslede azalıyor süt. Taşınma telaşı, yorgunlukta etkiler.akşam yemeğinden sonrada ara öğün yap istersen.hafif biseyler ye.birde öyle dene.
Ben de genelde emzirirken okuyorum yorum yazamadan da beğeniyorum en azından okuduğumu belli etmek için.müsait olursam da yorum yazıyorum .mesela şuan bebişi uyuttum temizliğe de kadın geldi biraz rahatladımNeden böyle oldu yaaaa.kizlar 3 cocukla ilgileniyorum, çok yoruluyorum ama ona rağmen yatmadan önce bir bakıyorum ne var ne yok diye.sizinde işiniz gücünüz var biliyorum ama biraz daha sık gelseniz daha iyi olur sanki
Teşekkür ederim canım..evet yüksek tansiyon..eve çıkınca yine yükselmez inşallah..Yaaa canm Allah kolaylık versin bezlenmesi felan cok zor oluyordur sizin icin.birden bire niye felc geçirmişti canm yüksek tansiyon mu ?
İyi yolculuklar canım..günün güzel geçsinGünaydın kızlar 8 de kalktim anca hazirlandik kizimla kvdemleri bekliyoruz birazdan gelirrlerkahve içerken size bakim dedim
Allah razı olsun canım..tüm hastalara inşallah..ayyyy canimm cok gecmiş olsunnnRABBIM acil şifalar versin tez vakitte inşALLAH
Allah yardımcınız olsun canımBen de geç geldim kv nin yanından yarın çıkacak hastaneden ama durumlar vahim..dengesini sağlayamadığı için sürekli yatıyo ve bezleniyo..Allah sonumuzu hayreylesin..
Bebişin ne kadarlık canım..büyüdükce süt azalır zaten..stres en önemlisi tabiki..Ben de öyle dedim anneme ve eşime sürekli sütün yetmiyor mu demeyin beni strese sokmayın dedim esas o Zaman azalır.her ay dr kontrolüne götürüyorum kilosu boyu ayına göre gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?