Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de geç geldim kv nin yanından yarın çıkacak hastaneden ama durumlar vahim..dengesini sağlayamadığı için sürekli yatıyo ve bezleniyo..Allah sonumuzu hayreylesin..
Yaaa canm Allah kolaylık versin bezlenmesi felan cok zor oluyordur sizin icin.birden bire niye felc geçirmişti canm yüksek tansiyon mu ?

Günaydın kızlar 8 de kalktim anca hazirlandik kizimla kvdemleri bekliyoruz birazdan gelirrlerkahve içerken size bakim dedim

Canım moralini bozma sakın. Streslede azalıyor süt. Taşınma telaşı, yorgunlukta etkiler.akşam yemeğinden sonrada ara öğün yap istersen.hafif biseyler ye.birde öyle dene.
Ben de öyle dedim anneme ve eşime sürekli sütün yetmiyor mu demeyin beni strese sokmayın dedim esas o Zaman azalır.her ay dr kontrolüne götürüyorum kilosu boyu ayına göre gayet iyi

Neden böyle oldu yaaaa.kizlar 3 cocukla ilgileniyorum, çok yoruluyorum ama ona rağmen yatmadan önce bir bakıyorum ne var ne yok diye.sizinde işiniz gücünüz var biliyorum ama biraz daha sık gelseniz daha iyi olur sanki
Ben de genelde emzirirken okuyorum yorum yazamadan da beğeniyorum en azından okuduğumu belli etmek için.müsait olursam da yorum yazıyorum .mesela şuan bebişi uyuttum temizliğe de kadın geldi biraz rahatladım

Kızlaar ben sabah menumu yazm uyannca lımonlu su
Bıraz cerez (bır cevız 4tane fıstk 7syah uzm)
Khvltı
Sut, peynır, yumurta ,zeytn, domars,saltlık 2dlm tm bgdy
Ara oğun aoç kakaolu dndrma
Şimdilik bunlr. Öğlene bir muz snra ymekte kozlnmış patlıcan yogurtla. Onu yycem.
Aksamada kıymalı yeşıl fasulye ve bır ıkı kasık bulgr pılavı yoğurt. Vee bir bardkta yesıl cay içerm
eğer bunlr dışında bi'şey olursa aksam tkrr yazarm kızlar umarm olmazz zaten sabh kaçtı baya

Ben de öyle dedim anneme ve eşime sürekli sütün yetmiyor mu demeyin beni strese sokmayın dedim esas o Zaman azalır.her ay dr kontrolüne götürüyorum kilosu boyu ayına göre gayet iyi
Bebişin ne kadarlık canım..büyüdükce süt azalır zaten..stres en önemlisi tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…