- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.701
Teşekkür ederim canım..Allah yardımcınız olsun canım
heee siniii almayami geliyolağğğ ohhhh gez bakalimmmmmm hayirli olsun gorumcecuguneeeeBu sefeğ başka gezecuuummmmmgelsinlegggg çoruma gidiyom kiz görümcemin kep töreni var suslendim bekliom 10 da geleceklerdi beklemekten hiç haz etmem
kizzzzz nirdesin sennnnnnnnnnn özledimmmmmmmmNapiyosunuz canlarimmm
Canim dondurma yedin ya aksam dengelmeye calis bulgur pilavi yeme benceKızlaar ben sabah menumu yazm uyannca lımonlu su
Bıraz cerez (bır cevız 4tane fıstk 7syah uzm)
Khvltı
Sut, peynır, yumurta ,zeytn, domars,saltlık 2dlm tm bgdy
Ara oğun aoç kakaolu dndrma
Şimdilik bunlr. Öğlene bir muz snra ymekte kozlnmış patlıcan yogurtla. Onu yycem.
Aksamada kıymalı yeşıl fasulye ve bır ıkı kasık bulgr pılavı yoğurt. Vee bir bardkta yesıl cay içerm
eğer bunlr dışında bi'şey olursa aksam tkrr yazarm kızlar umarm olmazz zaten sabh kaçtı baya
maşALLAH canim bebisine..bende sadece 6 ay emzirebildim ama ne stress ne baska bisey zaten sutum cok azdi hastanede doymamaya basladi ilk gun mama istemedim ama sonra doymadigi cok belliydi hemsireler ve annm ikna ettiler beni gercektb karni doyunca nasil sustu ve uyudu..sonra eve gelince yine emzirmeye devam ettim sık sık gep goğsümdeydi kizim ama ben bile sıknca damla damla sut geliodu kizim uyudugubdada sahmaya devam ettim ama artmadi ne caylar ne kompostolar ictim sut arttirici damla kullandm bol su vs.artnadi biberona alişan kizimda tabii istememeye basladi bi sure gece uyku sersemi emzirmeye devam ettim ama sonra tamamen bırakti okadr uzulmustum ve eksik hissetmistmki kendimi anlatamamBen de öyle dedim anneme ve eşime sürekli sütün yetmiyor mu demeyin beni strese sokmayın dedim esas o Zaman azalır.her ay dr kontrolüne götürüyorum kilosu boyu ayına göre gayet iyi
Bende seniii ozledmmmmm babyyy.. ben halaaa tatil modd:) yiyom yiyom yuzuom off cok kg aldm kesn yaaaaaaaaaaaakizzzzz nirdesin sennnnnnnnnnn özledimmmmmmmm
4 aylık.sabah, öğle ve gece sütüm var ama akşama doğru azalıyor. Emzik tutmadı birtürlü herşeyi denedim.emzik niyetine de emdiği için akşama kalmıyor.süt gelmeyince sinirlenip ağlıyor eşim de bana kızıyor yemiyorsun ondan diye.halbuki menülerimi görüyorsunuz dolu dolu.su 3 Lt belki daha da fazla içiyorumBebişin ne kadarlık canım..büyüdükce süt azalır zaten..stres en önemlisi tabiki..
afiyet olsun canım.ben de çok severim süte çaya bisküvi batırmayıMenümü yazayım şimdiden belli
Sabah: acayip aşerdim ve 8 yaşında yapıp yediğim sıcak süte etinin bisküvisinden kırıp yedim mama yedim resmen
ara: çilek, kiraz (4-5 tane)
öğle: 1 kaşık ciğer sote, domates salatalık beyaz peynirden yapılmış salataya top biber turşusu ekledim onu yedim
akşam: az zeytinyağlı kabak sote ve biber turşusu olacak
asıl seni sormalı hayat sana güzel vallaNapiyosunuz canlarimmm
almamişsndr sanmiorum canimBende seniii ozledmmmmm babyyy.. ben halaaa tatil modd:) yiyom yiyom yuzuom off cok kg aldm kesn yaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun canimmmMenümü yazayım şimdiden belli
Sabah: acayip aşerdim ve 8 yaşında yapıp yediğim sıcak süte etinin bisküvisinden kırıp yedim mama yedim resmen
ara: çilek, kiraz (4-5 tane)
öğle: 1 kaşık ciğer sote, domates salatalık beyaz peynirden yapılmış salataya top biber turşusu ekledim onu yedim
akşam: az zeytinyağlı kabak sote ve biber turşusu olacak
Ayyy inşallah inşallahTeşekkür ederim canım..evet yüksek tansiyon..eve çıkınca yine yükselmez inşallah..
canm sen hic sz yemiosunkiiiiiii4 aylık.sabah, öğle ve gece sütüm var ama akşama doğru azalıyor. Emzik tutmadı birtürlü herşeyi denedim.emzik niyetine de emdiği için akşama kalmıyor.süt gelmeyince sinirlenip ağlıyor eşim de bana kızıyor yemiyorsun ondan diye.halbuki menülerimi görüyorsunuz dolu dolu.su 3 Lt belki daha da fazla içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?