Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim dondurma yedin ya aksam dengelmeye calis bulgur pilavi yeme bence

Ben de öyle dedim anneme ve eşime sürekli sütün yetmiyor mu demeyin beni strese sokmayın dedim esas o Zaman azalır.her ay dr kontrolüne götürüyorum kilosu boyu ayına göre gayet iyi
maşALLAH canim bebisine..bende sadece 6 ay emzirebildim ama ne stress ne baska bisey zaten sutum cok azdi hastanede doymamaya basladi ilk gun mama istemedim ama sonra doymadigi cok belliydi hemsireler ve annm ikna ettiler beni gercektb karni doyunca nasil sustu ve uyudu..sonra eve gelince yine emzirmeye devam ettim sık sık gep goğsümdeydi kizim ama ben bile sıknca damla damla sut geliodu kizim uyudugubdada sahmaya devam ettim ama artmadi ne caylar ne kompostolar ictim sut arttirici damla kullandm bol su vs.artnadi biberona alişan kizimda tabii istememeye basladi bi sure gece uyku sersemi emzirmeye devam ettim ama sonra tamamen bırakti okadr uzulmustum ve eksik hissetmistmki kendimi anlatamam Sonra anladim sütün yemeyle icmeyle vs.bi alakasi yok taniki stress galan etkili olabilir ama o süt varsa var arkadaş yoksa yok..!!! Ne buyuk dertler kederler icinde olan insanlar aclikla intihan olan insanlar emziriolar bebeklerini oluk oluk biz bollugun icinde yedimiz onumzde yemedigimiz arkamzda emziremiosak yapisal bisey demkki o..Sagligi yerinde olsun bebişinin kagana takma banada kv annmler yemiosun sutun yok diolardi yedigimdede yoktukii

Menümü yazayım şimdiden belli
Sabah: acayip aşerdim ve 8 yaşında yapıp yediğim sıcak süte etinin bisküvisinden kırıp yedim mama yedim resmen
ara: çilek, kiraz (4-5 tane)
öğle: 1 kaşık ciğer sote, domates salatalık beyaz peynirden yapılmış salataya top biber turşusu ekledim onu yedim
akşam: az zeytinyağlı kabak sote ve biber turşusu olacak

Bebişin ne kadarlık canım..büyüdükce süt azalır zaten..stres en önemlisi tabiki..
4 aylık.sabah, öğle ve gece sütüm var ama akşama doğru azalıyor. Emzik tutmadı birtürlü herşeyi denedim.emzik niyetine de emdiği için akşama kalmıyor.süt gelmeyince sinirlenip ağlıyor eşim de bana kızıyor yemiyorsun ondan diye.halbuki menülerimi görüyorsunuz dolu dolu.su 3 Lt belki daha da fazla içiyorum

afiyet olsun canım.ben de çok severim süte çaya bisküvi batırmayı
Napiyosunuz canlarimmm
asıl seni sormalı hayat sana güzel vallaohhh stresini at.gelince hızlıca verirsin üstüne yapışmadan

ekmekciklerimi 1 yumurta ile yapicam haklisiniz kizlarrrrrr 3 tane cikti cok pofidik olmadilar bu kez ama olcu yariya inmis okdu 1 yumurta 2 yk yulaf kepegi karisimi 1 yk sut tozu 1 yk light yogurt ve 1 vk kabartma tozu ile yaptim

2 yumurta ile yaptigim ekmek ikler 217 kalori iken 1 yumurta ile yaptiklarim 127 kalori 90 kalori fark var 3 tane cikio zaten cok doyurucu oluo bide ben salatayi bol tutuyorum..bugun kuruyemis yedigim icin zeytin yemedim peyniride az yedim balda yemesem eydiii ama yidimm

afiyet olsun canimmm

canm sen hic sz yemiosunkiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…