- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.721
Kizzz napiosn nasil gidiyor tatilNapiyosunuz canlarimmm
Aksam az olmus kuzum acikmayasinKızlae menumu yaziorum hazirrr olun..
Sabah 1 avuc cig badem ve cig findik
ogle 1 yumurtali ekmekciklerimM e g g ve SekerPancarii
2 domates 2 salatalik 1 kirmizi biber 1 yk nar eksisi birkac dilim koy peyniri 1 ck bal sekersiz cay
aksam 1 muz kuru üzüm ve biraz badem 1 kayisi
Saol canım sanada afiyet olsunKızlae menumu yaziorum hazirrr olun..
2 domates 2 salatalik 1 kirmizi biber 1 yk nar eksisi birkac dilim koy peyniri 1 ck bal sekersiz cay
Hırs yapmış 59u görecek o yüzden öğlen kahvaltı yapmış akıllıAksam az olmus kuzum acikmayasin
Evet.ben de bu yüzden beni strese sokmayın dedim.maşALLAH canim bebisine..bende sadece 6 ay emzirebildim ama ne stress ne baska bisey zaten sutum cok azdi hastanede doymamaya basladi ilk gun mama istemedim ama sonra doymadigi cok belliydi hemsireler ve annm ikna ettiler beni gercektb karni doyunca nasil sustu ve uyudu..sonra eve gelince yine emzirmeye devam ettim sık sık gep goğsümdeydi kizim ama ben bile sıknca damla damla sut geliodu kizim uyudugubdada sahmaya devam ettim ama artmadi ne caylar ne kompostolar ictim sut arttirici damla kullandm bol su vs.artnadi biberona alişan kizimda tabii istememeye basladi bi sure gece uyku sersemi emzirmeye devam ettim ama sonra tamamen bırakti okadr uzulmustum ve eksik hissetmistmki kendimi anlatamamSonra anladim sütün yemeyle icmeyle vs.bi alakasi yok taniki stress galan etkili olabilir ama o süt varsa var arkadaş yoksa yok..!!! Ne buyuk dertler kederler icinde olan insanlar aclikla intihan olan insanlar emziriolar bebeklerini oluk oluk biz bollugun icinde yedimiz onumzde yemedigimiz arkamzda emziremiosak yapisal bisey demkki o..Sagligi yerinde olsun bebişinin kagana takma banada kv annmler yemiosun sutun yok diolardi yedigimdede yoktukii
Afiyet olsun canım.kız karmakarışık geldi bana menü, ortada yemek yok kahvaltı varKızlae menumu yaziorum hazirrr olun..
İşte gel de eşime anlat bunu.canm sen hic sz yemiosunkiiiiiii
Insallaaaaaaahhafiyet olsun canım.ben de çok severim süte çaya bisküvi batırmayı
asıl seni sormalı hayat sana güzel vallaohhh stresini at.gelince hızlıca verirsin üstüne yapışmadan
yokkk%100 aldim ben eminim cunku yok boyle bir yemek yanialmamişsndr sanmiorum canim
valla tadini cikar oralarinnn çinkiiii istanbulda hava berbatttt
Kizzz napiosn nasil gidiyor tatil
Superrrrrr cnmm siz napiyosunuzx
Aksam az olmus kuzum acikmayasin
TatlikoooiommNapiyosunuz canlarimmm
Afiyet olsun canım çok güzelSelam kızlar..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, kk peynir, üç ceviz, yeşillik karışık..
Akşam: bir tabak sebze türlü, bir baget, yoğurt..
Arada nescafe içtim..
Zaten bu @moon8187 hic yemek felan yapmiyo ki evdeHırs yapmış 59u görecek o yüzden öğlen kahvaltı yapmış akıllı
Afiyet olsn canm bol bol süt olsun inşallahSabah:kayısı, cranberry, chialı yulaf lapası
Ara:2 hurma,ceviz
Öğle:bezelye,3 kaşık tavuklu pilav,yoğurt
Ara: portakal
Akşam: ızgara balık,salata,çok az kavun karpuz
Canm kilo vermeyi ilk başta beyninde bitireceksin habire yemenin sana faydasi olmadigini biliyosan dikkat edersn sanrmKIZLAR BEN SANIRIM YAPAMIYORUM DİYET FALAN. sabah menumu yazmıstm ama işle ilgili bazı sıkıntlr çıktı o yuzden yemek duzenm bozldu cocostar yedım aksm yemegı olrk kozlenmıs patlıcan yedım ve yannda 3 dilim tm bgdy ekmegı ve sabah yazdklrım sadece yesil faslye yok bugunku menmde. anlıycagnz yedıklerm dıyet fln degıl ve ben topiğin hakkını veremıorm yapamıorum dıyet!!!
Amin inşallah canım teşekkür ederimAfiyet olsn canm bol bol süt olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?