- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.741
Örnek menü ve spor olmuşBugünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet(1 yemek kasigi yulafla) 1kk peynir domates salatalik 3 ceviz
Ara 1 süt 1 portakal
Öglen 1.5 haşlanmış but domates salatalik 1 soda 1 dilim ekmek
Ara 3 incir 10 fındık
Aksam 1 kase corba 1 dilim ekmek 2 burgu peynir
Su 1.5 litre spor 7bin adim
Bugünlük böyle oldu de ve mutlaka devam et canım...sen de biliyosun yanlış olduğunu..telafi edersin mutlaka..KIZLAR BEN SANIRIM YAPAMIYORUM DİYET FALAN. sabah menumu yazmıstm ama işle ilgili bazı sıkıntlr çıktı o yuzden yemek duzenm bozldu cocostar yedım aksm yemegı olrk kozlenmıs patlıcan yedım ve yannda 3 dilim tm bgdy ekmegı ve sabah yazdklrım sadece yesil faslye yok bugunku menmde. anlıycagnz yedıklerm dıyet fln degıl ve ben topiğin hakkını veremıorm yapamıorum dıyet!!!
valla hic yapmiorum bi kizima yapiorum onlarda yemk sayilmaz...ama mirakkk itmeyinn aksam kiraz yedim bolcaaa offf hemde persembe aksami hemdeeee
Ne güzel tatil yapıyosun canım ah ahh benim yerime de gez...Insallaaaaaaahhsagol cnm benimm
yokkk%100 aldim ben eminim cunku yok boyle bir yemek yani
Olur mu öyle şey Can'larım bu 4.5 g internet paketimin Can'ına okudu fatura günü gelmeden bitti yenilenmesini bekliyorum eşimden girdim şimdi ama bugün bi şekilde kilo bildirimi yapmaya çalışıcm @esmerim91Evet ya tubis ugramiyor. Merak etme dik diye küstün mü kizzztubi_klc
***14.TAKIM 467. ETAP***
Marlin18(55.9/ / /%)
Moon8187 (60.7/ / /%)
Kova01 (68.8 / / /%)
ParteMoralll (69 / / /%)
Esmerm91 (69.5 / / /%)
Canansaricetin ( 79.3/79 / 0.3/%0.38)
Tubi_klc (83.1 / / /%)
14.takım ortalaması:%
Günaydın selincimGünaydın kizlar hayırlı cumalar boll eksilerrrr. Akşam geç döndük kvdemlerdeyim şimdi de çok uykum var kizim uyandi tabi bende uyandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?