Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Örnek menü ve spor olmuş esmerm91 afiyet olsun

Bugünlük böyle oldu de ve mutlaka devam et canım...sen de biliyosun yanlış olduğunu..telafi edersin mutlaka..

M melekruu canim hepimiz zaman zaman ayni seyleri yapiyoruz ama onemli olan toparlanabilmek sende tarin toparlan yasadigin sıkıntilara inat nasil gorunecegi i dusunup mitive olmaya calis canimmm

Kizlar cok yorgunummm listeyi sabahtan paylaşıcam opuyorum hepciniziiiiii ALLAH rahatlik versinnn

***14.TAKIM 467. ETAP***

Marlin18(55.9/ / /%)
Moon8187 (60.7/ / /%)
Kova01 (68.8 / / /%)
ParteMoralll (69 / / /%)
Esmerm91 (69.5 / / /%)
Canansaricetin ( 79.3/ / /%)
Tubi_klc (83.1 / / /%)

14.takım ortalaması:%

Bebişi uyutmaya çalışıyorum. Baya yoruldum kizlar bugün. Bütün gün dışarıdaydım. Bebisle zor oluyor.ama güzel geçti çok şükür.

Sabah kalkinca ;2 kuru erik , birkac fıstık KahvaltıM
, bir yumurta, zeytin, peynir, biber, salatalik, domates, elim kadar pide arasında üç parça sucuk.
Ara ;bir kase çekirdek
Aksam, mangalda köfte, tavuk kanat ve hindi sis,patlican salatasi ve domates salatası
Ara , iki dilim muz

Evet ya tubis ugramiyor. Merak etme dik diye küstün mü kizzz tubi_klc
Olur mu öyle şey Can'larım bu 4.5 g internet paketimin Can'ına okudu fatura günü gelmeden bitti yenilenmesini bekliyorum eşimden girdim şimdi ama bugün bi şekilde kilo bildirimi yapmaya çalışıcm @esmerim91 Moonlii SekerPancarii

bayanlar gunaydin dun cok rahatsizdim sabahtn sonra giremedim kuaura bakmayin.menum soleydi
sabah domates peynir 1 dilim ekmek
oglen yarim kepce corba,haslama mantarli patatesli havuclu kusbasi et
ara 1 muz.2 pet bardak ayran(6gibi bu ayran)
aksam 3 yk mantarli tavuk sote

C canansaricetin Canım alıntılarken 14. Takım yazan yere kadar olanları silmen lazım çünkü şuan senden alıntı yapamıyorum.ben moondan alıntılayacağım sen tekrar yaz istersen

***14.TAKIM 467. ETAP***

Marlin18(55.9/ / /%)
Moon8187 (60.7/ / /%)
Kova01 (68.8 /68.5 / 0.3/%0.44)
ParteMoralll (69 / / /%)
Esmerm91 (69.5 / / /%)
Canansaricetin ( 79.3/ / /%)
Tubi_klc (83.1 / / /%)

[/QUOTE]

Günaydın kizlar hayırlı cumalar boll eksilerrrr . Akşam geç döndük kvdemlerdeyim şimdi de çok uykum var kizim uyandi tabi bende uyandim

***14.TAKIM 467. ETAP***

Marlin18(55.9/ / /%)
Moon8187 (60.7/ / /%)
Kova01 (68.8 /68.5 / 0.3/%0.44)
ParteMoralll (69 / / /%)
Esmerm91 (69.5 / / /%)
Canansaricetin ( 79.3/79.0 / 0.3/%0.38)
Tubi_klc (83.1 / / /%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…