- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.761
gunaydin canim hatikasinnnnCuma: 68.8
Bugün:68.5
Fark:-300
Aslında pazartesi 69.4 tüm haftasonu aldıklarımı vermişim üstüne de 300 gr gitmiş.
gunaydin marlinimm harika canimmmmGeçen hafta, 55.9
Bugün, 55.6
Giden __300gr.
Pazartesi 57 den fazlaydum ama.aslında 300 gr dan fazla vermişim. O yüzden hiç üzülmedim doğrusu
Tesekkurler kuzum.gunaydin marlinimm harika canimmmm
sabitim canimmm aslinda dun -100 düm ama aksam kiraz falan yedim bi kase ve dun juruyemiste yemistim biyle korumak cok zor oluo ya evdeki yemk duzenm yok oldu Ramazanda duzene koymayi planliyorumTesekkurler kuzum.
Sende durumlar nasıl canim
gunaydinnn canimmm guzl gecmistr umarimmmGünaydın kizlar hayırlı cumalar boll eksilerrrr. Akşam geç döndük kvdemlerdeyim şimdi de çok uykum var kizim uyandi tabi bende uyandim
Moralini bozma canım. Ama gerçekten kendine yemek düzeni yapmalısın. Yemeksiz nereye kadar dimi ama.Tencere yemeği yap Canım azda olsa.sabitim canimmm aslinda dun -100 düm ama aksam kiraz falan yedim bi kase ve dun juruyemiste yemistim biyle korumak cok zor oluo ya evdeki yemk duzenm yok oldu Ramazanda duzene koymayi planliyorum
Ben çorba şeklinde veriyorum tarhanayı. Ama öyle hiç denemedim.bir sefer yap dene .bebeğin yerse verebilirsin benceya kizlar hanisarraf tarhanali omlet yapmisti ya bebegime yapsam olmaz mi 11 aylik..normalde sabah hep omlet yapiorm ona patatesli kabakli peynirli falan..city farm marka tarhana almistim organik annemin yaptigi bozuldu atmk zorunda kaldim ondan yapsam nasl olurkineeee
Tebrik ederim canım.bu hafta hepimiz aynı durumdayız.pazartesi çoğumuz artıyla başladıkGeçen hafta, 55.9
Bugün, 55.6
Giden __300gr.
Pazartesi 57 den fazlaydum ama.aslında 300 gr dan fazla vermişim. O yüzden hiç üzülmedim doğrusu
Canım sen ya hep ya hiç yapıyorsun birden kendini yerken buluyorsun sonra pişman olup hemen karabuğday yapıyorsun . Yemek yesen ölçülü gidecek kilolarsabitim canimmm aslinda dun -100 düm ama aksam kiraz falan yedim bi kase ve dun juruyemiste yemistim biyle korumak cok zor oluo ya evdeki yemk duzenm yok oldu Ramazanda duzene koymayi planliyorum
Harika vermişsin canim. Kilon azaldıkça tabi ki 1-2 kg vermezsin.600 gayet iyi bir rakamKilom artik gram gram gitmeye basladi ya offf
Ne biliym diyetisyene giderken daha iyi veriyordum suan bu sekilde kilo vermek canimi skiyorHarika vermişsin canim. Kilon azaldıkça tabi ki 1-2 kg vermezsin.600 gayet iyi bir rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?