- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.781
Olur tabi canım..ben de kızıma verdim çok sevdi hem de doğal yani..ya kizlar hanisarraf tarhanali omlet yapmisti ya bebegime yapsam olmaz mi 11 aylik..normalde sabah hep omlet yapiorm ona patatesli kabakli peynirli falan..city farm marka tarhana almistim organik annemin yaptigi bozuldu atmk zorunda kaldim ondan yapsam nasl olurkineeee
Ben de aynı durumdayım..baştaki gibi gitmiyor artık..kilo almaktan iyidir canım yaa..Kilom artik gram gram gitmeye basladi ya offf
Bu hafta ben dahil herkes ayni durumda canm dedigin gibi kilo almaktan iyidir geneSelam kızlar..
Geçen hafta: 82.5
Bu hafta: 82.2
Yahu anlamadım dün 300 gr daha az çıkmıştım bugün böyle...
Geçen hafta +daydım canım 63.300den 63.800e çıkmıştımM e g g canm eksideysen senide kisteye eklicem canimmmm
evet canm ramazani bekliyorumMoralini bozma canım. Ama gerçekten kendine yemek düzeni yapmalısın. Yemeksiz nereye kadar dimi ama.Tencere yemeği yap Canım azda olsa.
biz ne yapak bizimde oyleeeKilom artik gram gram gitmeye basladi ya offf
aynen oyle kizlarrrrrrrrBu hafta ben dahil herkes ayni durumda canm dedigin gibi kilo almaktan iyidir gene
Pfff pffffbiz ne yapak bizimde oyleee
Ramazan gelmeden 65 e az biraz yaklasirmiyim ki dediysem de genede gayet uzagim 65 e neyse artikaynen oyle kizlarrrrrrrr
Ayy İçel'im valla. Şekersiz olsun benimkiKahve içelim mi kovacimm
O zaman ikimize de şekersiz az sütlü nescafe yapiyorumAyy İçel'im valla. Şekersiz olsun benimki
Helal kiz tatil bitti zati ne zamn donuyosunnnn70kg olmsmmcokk normal ben bi 73bekliodmmmmmm
bende istiorummmmmmmO zaman ikimize de şekersiz az sütlü nescafe yapiyorum
valla nolsun cnm Cuma temizligi yapiorum bende...ama yagmur yagio istanbulda cok şiddetli hemdeeeeNaber kizlaar yol feci yordu beni
Hadi toplaşin gaynanam size kaaveee yaparrbende istiorummmmmmm
Kolay gelsin ballışımmmvalla nolsun cnm Cuma temizligi yapiorum bende...ama yagmur yagio istanbulda cok şiddetli hemdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?