- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.801
En sevdiğimO zaman ikimize de şekersiz az sütlü nescafe yapiyorum
canim sennkacla baslamistin ben silmisim senin bikgilerini ya gecn hafta listeden cikarirken kaydetmemisimGeçen hafta +daydım canım 63.300den 63.800e çıkmıştım
Bu hafta 63.200 çıktım
canm al bendende okadarrrrr en son 5.30 gibi elimde bi avuc findik vardi daha bisey yemicemmm midem bulanioooKizlar bugün içimde sanki canavar var. Sürekli bişey yemek istiyorum. Doymak bilmiyorum .ne yapcam yaaaa bir akıl verin
Bende bgn asla doymak bilmedim ya hala asiri açım offfKizlar bugün içimde sanki canavar var. Sürekli bişey yemek istiyorum. Doymak bilmiyorum .ne yapcam yaaaa bir akıl verin
afiyet olsun canim bende dondurma yidim aksammmKizlar bugünkü menüm sabah 2 yumurtadan omlet 1 kk peynir domates salatalik 1 kepekli etimek üstüne kaymak ve reçel
Ara 3 hurma 3 ceviz
Öglen 4 kaşık tavuk sote 1 soda 1 dilim ekmek
Ara 2 kesme dondurma
Aksam 2 dilim ekmek 1 tavuk but
Su 2 litre spor temizlik
afiyet olsun canimm bende sanh kizima tarhanali omlet yaptim sevdi yarisini sabah yarisinida ogleden sonra elone verdim yedi..biraz fazla pisirdm galiba ekmek gibi olmustuSelam kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, köy peyniri, domates, salatalık, dört zeytin..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, iki biber dolma, salata, yoğurt..
C canansaricetin canım o kadar az yemene rağmen 300 gr mı gitti ya o kadar beslenmeye 1 kg gitmeliydi
valla bende bugun oyleydim cuma psikolojisi heralde kizlarrrrBende bgn asla doymak bilmedim ya hala asiri açım offf
Haa haaa haa bende yedim.bugün herkesafiyet olsun canim bende dondurma yidim aksammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?