- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.661
Bak bak bak elma diyeti okurmuş benim tugbam....
opuyorumnanaktanselam arkedeşler.nası gidiyo bakam diyet.ben dikkat etmeye başladım.yani ısdınma aşamsındayım.amaaaa ramazandan sonra bomba gibi gelcem.diyeti suyu sporuyla.artı kaçağı olmadan.baklım neslihan napcak ozamn hahahahahahahahah......
neyse boşver garibim biraz kilo vermiyeyim baytrama kadarda avunsun.haa buarad tartımı buoldum.ramazandan önce 94-*95 tim.dün tartıldım.90ım.iş bu 90 ramazan ve bayrmad adahil korumak kilo vermek ama asla 91 olmamak.bakalım şu 15 günde bunun içi gayret edicem.hiç olmazsa bayramdan sonra direk 90dan başlayıp.tıkır tıkır inerim.
hımm hedef miihedef önce 80 ....... sonra 75 .....i. sonra 70.
eee ne diyoruz.bakaolım mevla neyler neylerse güzel eyler deyip allah azmimizi ve irademizi artısın inşallah diyorum.byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
kaydirigubbakcemile3nesliiiii pabucu yarım
çık dışarıya oynayalım.y
, yada gel kkya atışalımm.
RAMAZAN SONUNA KADAR TAKIMDA KALABİLİRSEM BEN RAMAZANDAN SONRA FIRTINA GİBİ GELECEM VALLA..kaydirigubbakcemile5
hee okuyom vallaha.aslında çook cazip geliyo.inan kendimi zor tutuyom yapmak içn.amm yapmıycam.yaparsan en sonda yani kurbana aykın bi şok yaparım bu elmayla.şimdi normal diyet inşallah.
15 gündemi verdinkilonu demişsin.ama değil.ramazandan hemen önce değil di tartılmam.baya bi oldu.ama baya bi yiyodum.çatlıyodum yemekten ama yinede gözüm yiyeceklerdeydi.ee şimdi dikkat etmeye başladım.hele ekmeği kestim.ama abşka bişey yaptığım yok.şuan tatlımıda yiyorum .ama dediğim gibi bayramdan sonra ağzıma bile sürmiycem.eyetr artık daa yediğim.
kızlar ben geldim sabah bilgisayarı açtım kendiliğinden kapandı bir daha açılmadı o kadar üzüldüm ki sonra açıldı dünyalar benim oldu. siz nasılsınız bakalım. bizim boya işi hala duruyor okul müdürü yapacaz dedi ilerleme yok kafayı yiyecem ya
kızlarr iftar menüm yine dünki gibi ama tatlı yok bu sefer opuyorumnanaktan
kız o çizelgen ne kaydirigubbakcemile3 hiç bişey anlamadım kaydirigubbakcemile3
kız o çizelgen ne kaydirigubbakcemile3 hiç bişey anlamadım kaydirigubbakcemile3
kız ne anlamadın..
kilolar gidince şuh seksi baayan olcam ya a bakımdan....
gitti benim çizelge gene:umursamaz:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?