Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bak bak bak elma diyeti okurmuş benim tugbam....

hee okuyom vallaha.aslında çook cazip geliyo.inan kendimi zor tutuyom yapmak içn.amm yapmıycam.yaparsan en sonda yani kurbana aykın bi şok yaparım bu elmayla.şimdi normal diyet inşallah.
15 gündemi verdinkilonu demişsin.ama değil.ramazandan hemen önce değil di tartılmam.baya bi oldu.ama baya bi yiyodum.çatlıyodum yemekten ama yinede gözüm yiyeceklerdeydi.ee şimdi dikkat etmeye başladım.hele ekmeği kestim.ama abşka bişey yaptığım yok.şuan tatlımıda yiyorum .ama dediğim gibi bayramdan sonra ağzıma bile sürmiycem.eyetr artık daa yediğim.

opuyorumnanaktan
nesliiiii pabucu yarım
çık dışarıya oynayalım.y
, yada gel kkya atışalımm.
kaydirigubbakcemile3
RAMAZAN SONUNA KADAR TAKIMDA KALABİLİRSEM BEN RAMAZANDAN SONRA FIRTINA GİBİ GELECEM VALLA..kaydirigubbakcemile5

nmasıl takımda kalabilirsem kafamçokkarıştı

İNŞALLAH CANIM HEP BERABER VERİR ŞU KİLOLARI FISTIKLAR GİBİ DOLAŞIRIZzemuszemus

kızlar ben geldim sabah bilgisayarı açtım kendiliğinden kapandı bir daha açılmadı o kadar üzüldüm ki sonra açıldı dünyalar benim oldu. siz nasılsınız bakalım. bizim boya işi hala duruyor okul müdürü yapacaz dedi ilerleme yok kafayı yiyecem ya

opuyorumnanaktan
KIZ NE ŞANSLISIN BU YIL TEMİZLİK TAŞINMA HEP SENİ BULDU..
KOLAY GELSİN
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…