Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

HAH OLDU ÇÖZDÜM VALLA BEN BU İŞİ ..
HEP YAPIYODUM AMA NASIL BİLMİYODUMkaydirigubbakcemile3

Allah Allah ben eksi dedim eski demedim kız sende tersinden okumuşun
hem ben nerden bileyim kimlerin takıma önce girdiğini şekerim takımı okadar tanıyamadım daha malesef

eeeee napıyonuz bakalım kızlar

benim midem ara ara ağrıyo
yarında oruç tutamıycam
oğlanın kursu var yarın dışarıdayım bütün gün

yediklerimi yazmak istemiyo canım nedense
öpüyom hepinizi
yediklerinize dikkat edin güzeller

hem ben nerden bileyim kimlerin takıma önce girdiğini şekerim takımı okadar tanıyamadım daha malesef

de hayatım de ne istersen de yeterki motive edelim birbirimizikaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım bende ara verdim malum..

burdayım dolaşım kk yı tanımaya çalışıyom..
anam ne büyük ya...
oku oku gez gez bitmiyo..
bi girdigim sayfayı bida bulamıyom:kedi:

anam ne büyük ya...

bende canım siteyi tanımaya çalışıyorum
o kadar ilgimi çeken konular var ki daha önce nasıl farketmemeişim burayı
kendime kızdım

anam ne büyük ya...
hehe kaydirigubbakcemile3
yukarda OFT yazan yerden girdim çok hoş şeyler var

bende giriyorum arada ilginç şeyler çıkıyor kaydirigubbakcemile2

kız seni yeni farkettim kaydirigubbakcemile3 bende eski anlamıştım eksiymiş meğer kaydirigubbakcemile3

olur canım bazen bana da öyle oluyor. yarın da benim öğlende dersanem var kaydirigubbakcemile3 hiç gidin demeyin artık bu saatten sonra uyuyamam sahurumu yiyip yatarım anca zemuszemus

bende canım siteyi tanımaya çalışıyorum
o kadar ilgimi çeken konular var ki daha önce nasıl farketmemeişim burayı
kendime kızdım

kız dominoş ne gülüp duruyon...
biz sen gibi teknolojiyle dogmadık anam..
bizim zamanımızda mahallede tek ev telefonu bizim evde vardı .
oda misafir odasındaydı..
ve odanın kapısı kilitli tutulur anahtarı annem saklardı..
telefon çaldımı önce anneme ulaşırdık..
sonra komşulardan falanca teyzenin uzaklardaki oglu yada kızı aradıgı için evlerine gider haber verirdik..
o da gelir beklerdi tekrar aranmayı..
yaaaaaaaaaaaaa

biliyorum ablacım babam filan anlatır hep
bende tam teknolojinin ortasına doğmadım ya kaydirigubbakcemile3 şimdi doğanlar daha teknolojik kaydirigubbakcemile3 2-3 yaşında pc başına geçiyolar kaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi yine 1 kase yoğurt yedim birazdan da kahvaltı şeklinde sahurumu yaPıcam kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook

günaydın kızlar,hafta sonu abartmadım yediklerimi,sadece dün iftara kumpir yapmıştım 1 dilim ondan yedim.süper yapmışım ya.inşaallah bu hafta verebilirim kilolarımı,gitmiyorya gidenlerde gram gram.

canim oncelikle hosgeldin
takiminiz adina uzuldum gercekten cunku arada boyle motivasyon eksiklikleri oluyor takimlarda insallah duzelir bizde tatil baslangicinda boyle sorunlar yasadik ama cok sukur iki haftadir takim super motive edici gidiyor
beni yanlsi anlama bir kisiilik yerimiz var ama ben senin takiminda kalamni tercih ederim bizlerde gelir oraya sizi motive ederiz yani hepimiz ayni amactan brdayiz eger sen ayrilirsan herkez ayrilmak isteyecek iyi dusun

listede adımı görünce o kdar sevindimki anlatamam
şimdi listeye baktın
eksilerde kimmse yok buda iyi bence
hadi hayirli olsun ozaman guzelim insallah her hafta guzel kilolar verisinde listemiz super olur ESKISI gibi
anam bu arada bir eski demisin herkez yanlis anlamis ne komik olmus haa bende buyuk yazimde yanlis okumasinlar kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım
şimdiki kilo 68 mi

bende 68 im kendime rakip arıyordumm

bakalım kim daha çok kilo vereceeekkkk

varmısınnnnnnnnnnnn
vayy kendine rakip hi guzel sevdim ben bu isi hadi bakalim inankiu cok daha hirsli oluyorsun ayni kiloda birinle yarisincaa
aa delikafadulden yarışın siz o zaman zevkli olur vereliniortak
kiz sende bul burini nerden olursa olsun baska takimlardanda olabiliri ama bul bak boyle gidersen verdigin iki kiloyuda alacan haberin olsun
annen bile bir kilo vermis sen aliyon ki senin daha cok vermen lazim annnenden cunku sen daha kucuksun

anam bir kacak dahga gorunyonmu sen kotu olmus ya ne desemki bilemiyorum belki duzelir kizlar hemen karar vermeyin derim ben tabiki ama zemusada soyledigim gibi bir kisilik yterimiz var guzelim bence biraz bekleyin takim duzelir belki
takiminizdan ayrilirsaniz dahada kotu olur bu sefer daha az paylasim olur ve dagilir iyi dusunun derim

anam niye basaramiyacaksin bukadar seyi sen basaramiyorsan ...
arkadasim canim bu is senin hadi goreyim seni

:roflol::roflol::roflol:
90 kiloysan suanda takima 87 gelmen lazim guzelim ancak bu sekilde aliriz seni listeye yerimseniben
ay anam seninde ne bitmez bir cilen varmis hadi artik bitir bak iki haftam kaldi gidiyom ona gore
kiz cokmu yedin yoksa ondanmi yazamiyon mideni aratacak kadar yediysen hic yazma daha iyikötükedihüso
günaydın kızlar,hafta sonu abartmadım yediklerimi,sadece dün iftara kumpir yapmıştım 1 dilim ondan yedim.süper yapmışım ya.inşaallah bu hafta verebilirim kilolarımı,gitmiyorya gidenlerde gram gram.

aferim kiz sana insallah bu hafta takim icin hersey daha guzel olur
kumpiri nasil yaptin kiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…