- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.701
perşembeden beri yokuz Allahın bi kuluda noldu bu kıza gelmiyo diye merak etmiyo:dilcikar:
neyse s2000 beni aynı yazman iyi olmuş canım
aferim kiz sana insallah bu hafta takim icin hersey daha guzel olur
kumpiri nasil yaptin kiz
slm hursultan ben kendi adima konusayim tatilden yeni geldim takimda kimler var kimler yok bilmiyordum .... takimca zaten oruc dan dolayi durgunluk var o yuzden kusurumuza bakma sen:1hug:perşembeden beri yokuz Allahın bi kuluda noldu bu kıza gelmiyo diye merak etmiyo:dilcikar:
cokacimcoook hemen geliyom ben usarem mayonez ve ketcap haric mukemel gorukuyo canim istedi simdi bakkaptanım ve diğer takım arkadaşlarım şimdi size pratik kumpir tarifi veriyorum.keşke resim yükleyebilsemde resminide görseniz.süper oluyorya.
malzemeler
patates,kaşar peyniri,kornişon turşu,mısır,sosis,ketçap ve mayonez,tuz.
önce istediğiniz miktarda patatesi haşlıyorsunuz.patatesler haşlanırken,bir yanda sosisleri küp küp doğruyoruz,kaşarı rendeliyoruz,kornişon turşusunu küçük küçük doğruyoruz.patatesler haşlandıktan sonra soyup püre haline getiriyoruz.ister borcama ister tek kişilik fırın kaplarına bir miktar patates püresi koyuyorum üzerine rendelenmiş kaşardan bir miktar serpiyorumüzerine sosis,onun üzerine tekrar kaşar rendesi serpiyorum.fırında kaşarlar eriyip hafif pembeleşene kadar pişiriyoruz.
bir kasede ketçap,mayonez,kornişon ve mısırı karıştırıyoruz.fırından çıkardığımız kumpirlerin üzerine istenilen miktarda döküp afiyetle yiyoruz.
slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
evim boyanmaya başladı pazara kadar taşınabiliriz bir aksilik çıkmazsa eğer :lepi:
neti halletmem lazım bu arada sözleşmeli çalıştığım yıllar doğu hizmetinden sayılacakmış bu sene mayısta tayin isteyebilecem ama çıkmaz o ayrı delikafadulden
cagla ablam unutmustum ben o gunleri babaanemleri ararken turkiyede komsuya tlf acardik sonra tekrar arardik konusmak icinkaydirigubbakcemile3 o neydi ya simdiki devire bak anne baba demeden leptop diyor simdiki bebisler:ecrin_bebek:kız dominoş ne gülüp duruyon...
biz sen gibi teknolojiyle dogmadık anam..
bizim zamanımızda mahallede tek ev telefonu bizim evde vardı .
oda misafir odasındaydı..
ve odanın kapısı kilitli tutulur anahtarı annem saklardı..
telefon çaldımı önce anneme ulaşırdık..
sonra komşulardan falanca teyzenin uzaklardaki oglu yada kızı aradıgı için evlerine gider haber verirdik..
o da gelir beklerdi tekrar aranmayı..
yaaaaaaaaaaaaa
kolay gelsin kaptan istersen yardima geleyim hem yaparim hem tadina bakarimkaydirigubbakcemile3bu arada kizlar hafta sonu geldim iki defa ama cevap yazamadan ciktim cuma misafirim vardi haber vermistim size cumartesi temizlikti suydu buydu pazarda tekrardan misafirim vardi onlarda ugrastim bugunde artik tr gidecemya oyuzden kocis evde kalacak tek basina ona buzdolabina birseyler hazirlayacagim borekmis lahmacunmis cikarip yesin diye onunla ugrasacagim
aksamada davete gidecegiz ay bugunde hisim cikacak anliyacaginiz
cok iyi dusunmusun kaptan her paylaism eksikliginden takimdan ciksaydik bizim takimda coktan kapanirdi ama donem donem oluyor iste oruc bi bitsin insallah paylasim cogalacak yinehihoyyytbu ardaa kizlarr 2.takima not biraktim
zemus ve nalansu arkadasimiz bize katilmak istiyor ama ben onlarin takimlarinda kalmalari taraftariyim oyuzden takimlarina destek acisindan bizlerde kendilerine yardimci olabiliriz cunku hepimiz ayni sebepten dolayi burdayiz zayiflamak
simdi notuma cevap gelsin sizleri oraya yonlendirmek istiyorum hem belki bizim icinde bu iyi olur daha cok motive oluruz
eeeee napıyonuz bakalım kızlar
benim midem ara ara ağrıyo
yarında oruç tutamıycam
oğlanın kursu var yarın dışarıdayım bütün gün
yediklerimi yazmak istemiyo canım nedense
öpüyom hepinizi
yediklerinize dikkat edin güzeller
olsun gram gram da olsa gidiyor.günaydın kızlar,hafta sonu abartmadım yediklerimi,sadece dün iftara kumpir yapmıştım 1 dilim ondan yedim.süper yapmışım ya.inşaallah bu hafta verebilirim kilolarımı,gitmiyorya gidenlerde gram gram.
kız geçen hafta da kilo verdim haberin yokkiz sende bul burini nerden olursa olsun baska takimlardanda olabiliri ama bul bak boyle gidersen verdigin iki kiloyuda alacan haberin olsun
annen bile bir kilo vermis sen aliyon ki senin daha cok vermen lazim annnenden cunku sen daha kucuksun
]
evet ben seni yakalamıştım kaydirigubbakcemile3bu arada kizlar hafta sonu geldim iki defa ama cevap yazamadan ciktim cuma misafirim vardi haber vermistim size cumartesi temizlikti suydu buydu pazarda tekrardan misafirim vardi onlarda ugrastim bugunde artik tr gidecemya oyuzden kocis evde kalacak tek basina ona buzdolabina birseyler hazirlayacagim borekmis lahmacunmis cikarip yesin diye onunla ugrasacagim
aksamada davete gidecegiz ay bugunde hisim cikacak anliyacaginiz
kız ben dün farketmiştimm de yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 nerdeydin sen sahi?? :bbo:perşembeden beri yokuz Allahın bi kuluda noldu bu kıza gelmiyo diye merak etmiyo:dilcikar:
slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
evim boyanmaya başladı pazara kadar taşınabiliriz bir aksilik çıkmazsa eğer :lepi:
neti halletmem lazım bu arada sözleşmeli çalıştığım yıllar doğu hizmetinden sayılacakmış bu sene mayısta tayin isteyebilecem ama çıkmaz o ayrı delikafadulden
zemuszemuszemuszemuszemuszemus meydan bana kaldi bugun yerimseniben
kaptanım ve diğer takım arkadaşlarım şimdi size pratik kumpir tarifi veriyorum.keşke resim yükleyebilsemde resminide görseniz.süper oluyorya.
malzemeler
patates,kaşar peyniri,kornişon turşu,mısır,sosis,ketçap ve mayonez,tuz.
önce istediğiniz miktarda patatesi haşlıyorsunuz.patatesler haşlanırken,bir yanda sosisleri küp küp doğruyoruz,kaşarı rendeliyoruz,kornişon turşusunu küçük küçük doğruyoruz.patatesler haşlandıktan sonra soyup püre haline getiriyoruz.ister borcama ister tek kişilik fırın kaplarına bir miktar patates püresi koyuyorum üzerine rendelenmiş kaşardan bir miktar serpiyorumüzerine sosis,onun üzerine tekrar kaşar rendesi serpiyorum.fırında kaşarlar eriyip hafif pembeleşene kadar pişiriyoruz.
bir kasede ketçap,mayonez,kornişon ve mısırı karıştırıyoruz.fırından çıkardığımız kumpirlerin üzerine istenilen miktarda döküp afiyetle yiyoruz.
canım hayırdır,rahatsız falan değilsindir inşaallah.perşembeden beri yokuz Allahın bi kuluda noldu bu kıza gelmiyo diye merak etmiyo:dilcikar:
cokacimcoook hemen geliyom ben usarem mayonez ve ketcap haric mukemel gorukuyo canim istedi simdi bak
tamam gel canım.hemen hazırlarım şöyle sıcak sıcak kaşarları erimiş bir kumpir.ama tadını ketçap ve mayonez getiriyor canım.tabi kalorileride
:
hmm bende 1-2 defa yapmıştım ama cafe usulü kaydirigubbakcemile3 patatesleri filan ortadan ikiye kesmiştim fırında yapmıştım ama baya zordu :umursamaz: hem de malzemesini az yapmıştım bu daha güzelmiş zemuszemus çokk sağol ablacım bi gün yapıcam opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?