Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse kizlar ben cikiyorum kizim kalkti kahvalti felan hazirlayim karnini doyurayim sonrada etrafi superiyim sonrdaa oglani alayim sonrada onun karnini doyurayimm ondan sonrada okul abirakip geleyim gorusuruzz
ayy ne cok isim var benim yaa uff anliyacaginiz 2 gibi burdayim anacam usaremde ozamana baska yerlerden cikip buraya gelir insallahhhhhhhhhh

günaydın kızlar süpersiniz paylaşımlarınız harika.....takip eidyorum her sabah sizii her seferinde yemicem diyorum amaolmuo inadına iştahım açılıyor ya...size kolay gelsin...

SLM KIZLAR HAREKETLENıYORUZ YAVAŞ YAVAŞ AH NESLıŞ YOKMU SU NUTELLA AKLIMI BASIMDAN ALIYO VALLA DÜN GıTTıM MARKETE ÖZELLıKLE ONDAN ALDIM AMA SOR YıYEBıLDıN Mı HAYIR SAHURDA PıDEME SURECEKTIM SOZDE AMA YAKAR MıDEMı DıYE YEMEDıM ıFTARADA Bı GÜLLAÇ YAPMIŞTIM SIRF ŞEKER OLMUŞ ODA BENı MAHFETTı :bbo:
SAHURDA ÇORBA ıÇTıM BıDE KARPUZ YEDıM ALAKASIZ AMAsositososito
EYLÜLCE HOŞGELDıN CANIM ŞıMDıDE 2.TAKIMA ÇUFÇUFLUYORUM

ohhh ne güzel iş yemiş yemiş sonrada ben ettim siz etmeyin diyo.valla bak sende yicen sopayı kızlardan.
valla süper olur ya.
kiz usaremm geliyom geliyom sen hep baska yerlerdesin simdi yakaliyacam senii kac geliyomm
ya kaptan napayım geliyorum gidiyorum kimse yok geziyorum bende

günaydın kızlar süpersiniz paylaşımlarınız harika.....takip eidyorum her sabah sizii her seferinde yemicem diyorum amaolmuo inadına iştahım açılıyor ya...size kolay gelsin...
hoşgeldin canım.takip et bizi,valla bu ara bizde kaçırıyoruz yemekleri ama abartma sakın.

canım hoşgeldin ben çıkıyorum şimdi gelince bende gidicem 2. takıma.

kiz ne diyon deli ben ettim sen etme valla bak yaniyom cayir cayir suanda inanki
birde guzelde anlatiyor aksam pidenin ustune surecektim diyee anamm suna bak yok kizim yasak size
sende istersen bir rakip bul ikinci takimdan istersen bakta

ohhh ne güzel iş yemiş yemiş sonrada ben ettim siz etmeyin diyo.valla bak sende yicen sopayı kızlardan[/QUOTE].
valla bencede bir sopayi hakettim ama siz atmadan ben hatami analdim

ya kaptan napayım geliyorum gidiyorum kimse yok geziyorum bende
iyi iste bak burda kimse olmadigi zaman gidersin ikinci takima oldumuu

merhaba arkadaşlar evet takımımda kalıyorum ama siznlede yazışmak güzel neslihan sagolsun böyle bir öneride bulundu bizde seve seve kabül ettik tabikide ..opuyorumnanaktan..

neslihancım canım bulaşık konusuna gelince :))) evet bazen eşim yıkıyor ne yalan söylim ama benimki çok bekar kalmışya ev işlerini aynı bi ev hanımı gibi çok iyi biliyo ..ha bide şeyi sormuştun ..şgenelde akşamdan bulaşık bırakmıyorum ama iftar bulaşıgından sonra hiç agızları boş durmyo bizinkilerin yine aynı bi bulaşık daha çıkıyor ..bide eşinle şöle bi yürüyüş önermişşin tabi sen bilmiyon dimi neslihancım ben mardin midyatın bi köyünde ebeyim ..burda nerde yürüyüş yapim kız heryer dag taş bi düz yer var oda evimin içi:))))

hirayla yarışa elbetteki varım baalım kim yenecek dur ben bi hirayın kilosuna bakim öncelikle ..sonra madara olmıyalım ..

hadi canlar hepinizi çok öptüm ..bby

bu arada neslihancım sobe..:))

neslihancım hiray arkadaşımız 69 kiloda şu anda ...ben se 76 yım şimdi uyar bana onada uyarsa yarışa varım ...ya ramazan dolayısıyla bi dogru düzgün sabitlenemedik...yani bi bakıyom 76 yım bi 77 çıkıyom bi 75 oluyom bende anlamadım gitti ...bu araa elma diyeti yapan varmı kızlar aranızda ben onu gözüme kestirdim aslında meyveyide çok fazla tüketemiyorum ama ...bi o kaldı onunda hatrı kalmasın onuda deniyim diyorum sizce nasıl ..

ben geldim kızlar mirmirmirmir ay çok yoruldum çok susadım çok uykusuzummm :sinifsinif: off ya bugün hiçbişey yememeye razıyım 2 litre suyu 1 seferde bitirebilirim akannehir
ben zaten yaparsam mayonezle ketcapı az koyuyorum akannehir
bana uyar zemuszemus
şimdi çıkıcam kızlar hemen uyucam biraz mirmirmirmir geldiğim zaman 2. takımda da paylaşımda bulunurum tanışır kaynaşırız faydalı bilgileri onlara da yazarım belki okurlar benneyaptımki siz okumuyorsunuz ya neyse :umursamaz:
akşama iftara davetliyiz ama abartmıcam zemuszemus tatlı da sadece güllaç varsa ondan yerim yoksa yemem kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan
evet ne alak miden nasıl kaldırdı kaydirigubbakcemile3

bende 80 kiloyum yarışmak isteyen varsa tekliflere açığım
gerçi 2 hafta önce 78dim :gitme: :çok üzgünüm:

ben yaptım 1 günde 1 kg verdim ertesi gün yapamadım evde olmadığım için. ama yine normal diyetimdeki gibi az yedim buna rağmen tekrar 1.5 kg aldım yani 500 gr zararı oldu bana akannehir
tabi bilmiyorum herkesin bünyesi aynı değil topiğe uğruyorum arada sexybebek 1 ayda 28 kg mi vermişti. şok olup kalıyorum okuyunca tekrar yapasım geliyor ama bana ii gelmedi tekrar yapmam. şimdilik sadece günde 2-3 elma yiyorum arada o kadar kaydirigubbakcemile3

merhabalarr ben 2. takımdan sheker_cadı =)

herkese selamlar .. beklerz bzm takımada =) iyi zayflamalar

Hanımlar tanışmaya kaynaşmaya geldik. Gerçi kendi takımıma yazamıorum buraya nasıl yazıcam o da ayrı :) Bende var iki çocuk. Birisi 3 aylık gün nasıl bitiyor anlamıorum yani..

ay ne guzel guzelim ya valla sanslisin ozaman benimkisi hayatinda bir defa yikadi bulasik oda ben hastaydim hastahaneden gekldim mecbur kalmisti amanin gorsen hertaraf su icinde kaldi
asla beceremez
bende iki hafta sonra turkiyeye gidecem gorumcem var yoksa haytta kalamaz eminimm
bir ara evli olmadan once k.valimdemgil izine gitmislerr dusun gecenin bir yarisi kalkip ocagin ustunde sucugu bicaga takip pisiriyormus tabii artik ocagi sen dusun tabi bicagidaa
ay ay cok fena durum anliyacaginn
ya demek mardindesin ne isin var anacim oralimisin yoksa gorevden dolayimi orada bulunuyorsun bir defa gitmistim mardine midyata gezmistim oralarii guzeldi ama hosuma gitti

tamma canim gelsin kendisi bir sorarizz artik soyle gozumuz bir rekabet gorsun degilmi ama
kiz cadi nerdesin ya ne uyumasi iki gelde muhabbet edelim aaa ozlettin kendini ama olmazski
dur ben sanada bulurum birr rakip belki ozaman daha iyi kilo verirsin

merhaba guzelim hosgeldin
bizde sizi beklerizzz ....

Hanımlar tanışmaya kaynaşmaya geldik. Gerçi kendi takımıma yazamıorum buraya nasıl yazıcam o da ayrı :) Bende var iki çocuk. Birisi 3 aylık gün nasıl bitiyor anlamıorum yani..

hosgeldin guzelimm
ay deme zor desen durumlarr
olsun kiz sen gelmeye calis yine bir zaman bulursun insallahh herzaman bekleriz
benimde iki cocugum var ama neyseki birtanesi okula basladida kyrtardik kendimizi
ama ucuncuyu istiyo kocamm ne edecem bilmiyom vallaaa

selam 14. takımın çıtır adayları.bende 2.takımdan tuba. sizinde sayenizde daha çok paylaşımda bulunup motivasyonumuzu en üste çıkaracağız inşaallah.bende şu anda 70-72 arasında gidip geliyorum.bi dikiş tututramadım gitti.domination bizde yarışabilirz senle ama ramazandan sonra başlayalım.çünkü bana gelen giden oluyor bi türlü düzene sokamadım kendimi.ama bayramdan sonra olabilir yani şeker...

hepinize az kalorili günler dilerim tekrar görüşmk üzere...

en fur tu sobe datlım ..neslihancım evet şekerim ben midyatın bi köyünde ebeyim ...domination demek elma diyeti sana yaramadı işte diyomya onuda denyim hatrı kalmasın ...hadi kızlar ben gaçıyom akşam yazışırız ...iftar için son rotüşlara geçim ..çok öpüyorum bby.. ha birde neslihancım evet ben üzülünce yemeden içmeden kesiliyorum ..ama ben böyle zayıflamak kesinlikle istemiyorum çünkü başıma bi kere geldi bekardım o zaman bi ayda 65 den 45 e düştüm nerdeyse hergün bi kilo verm,iştim ..ama çok kötüydü ya hatırlamak bile istemiyorum ..

Son düzenleme:

ramazanda ne az kalorisi laaaaaaaaaaa...millet açççç ........hoş ben susuzum da ..

tatlışlar ben bu gün giremedim aslında biraz geçmişi okudum..
ay 2. takımın güzelleri gelmişler..
valla böyle daha iyi olcak herhalde..
ben bu gün giremeycem ama yarın akşama gelirim..
şimdi arkadaşa iftara gitcez..
hepinizi tek tek öpüyorumopuyorumnanaktan

slm kızlar
evimiz boyanmış ufak tefek şeyler kalmış yarın iftardan sonra temizlemeyi düşünüyoruz. cuma taşınma gibi niyetimiz var bir aksilik çıkmazsa evi öyle gördümde çok mutlu oldum. moralim biraz yerine geldi. sizler iyisinizdir inş. kendinize çok iyi bakın byeeeeeeeeeee

kızlar hepiniz hoşgeldiniz........
nalansu meslektaşım bak ne güzel takımda kalmakla ne iyi ettin..
böylece iki takımıda canlandırdınkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…