- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.721
ohhh ne güzel iş yemiş yemiş sonrada ben ettim siz etmeyin diyo.valla bak sende yicen sopayı kızlardan.slm kizalr gunaydinn ben geldim aksamdan beri pek kimse gelmemis eylulceyle rose nerelerde yoklama yapacam valla haa
nazconun pc hepten yedi kafayiki gelmiyor coktandir hayirlisi insallah duzelir bu hafta
kizlar dun coktandir tartilmiyordum iftardan once tartilim dedim birde ne goreyim 64.8 olmuusm hayrett 300 gr vermisim takimdan mezun oldugumdan bu yana okadrada kunefe yedim bu ramazan sasirdim kaldim inanin gerci sahur yapmiyorumm bilmemki misafirlerimde coktu misafir olunca insan cok az yiyor hatta hic yemiyor gecen misafrim geldiginde inanmazsiniz iki kasik yemek aldim okadra sahurda yok
anamm iki tabak kunefe yedim ama doyurdum karnimii tatliylaa
ama aksam misafirliktede cok yemedim geldim eve ne yaptim dersiniz dun nutella almistim cocuklara ikikasik goturdumm gecenin bir yarisi ay caninizi cektirmeyim sonra yersiniz felan amaninn haaa doverim vallaaa :)))
iste boyle bugun nutellladan son atartilacam bakalim almismiyim cok merak ediyom hic ahlakim degildir cunku gece birsqeyler yemek
ama gel geleim simdi bogazim yaniyor susuzluktan mafis durumdayimm yani ben ettim siz sakin etmeyin cunku ertesi gun acayip bir pismanliklla kalkiyorsunuz benden demesi
valla süper olur ya.evet kizlar simdii ne diyecegim sizlere
2. takimda bizim onlarla paylasimda bulunmamizi istiyorlar
sizden ricam buraya gelip paylasimda bulunduktan sonraa 2. takimin uyeleriylede kaynasmaniz hem boylelikle daha cok paylasim olur vede atisma olup motivasyon saglanir
bugun sizden istedegim gelince 2.takima gidip kendinizi tanitmaniz
hatta soyle bir fikrim varr bu fikri hiray sayesinde aldim
mesela hirayla nalansu arkadasimizin kilolari ayni bir yarisma icine girebilirler boylece dahada guzel kilo veririlerr hatta ceza yontemide uygulanirsa bu dahada eglenceli hale doner
bu sekilde ddiger arkadaslarida eslestirelim yani tabiki siz bilirsinizz sizin isteginiz vede onlarin istegi dogrultusunda gerceklesecek bu durumm
hadi bakalim fikirlerinizi bekliyorumm
ya kaptan napayım geliyorum gidiyorum kimse yok geziyorum bendekiz usaremm geliyom geliyom sen hep baska yerlerdesin simdi yakaliyacam senii kac geliyomm
neyse kizlar ben cikiyorum kizim kalkti kahvalti felan hazirlayim karnini doyurayim sonrada etrafi superiyim sonrdaa oglani alayim sonrada onun karnini doyurayimm ondan sonrada okul abirakip geleyim gorusuruzz
ayy ne cok isim var benim yaa uff anliyacaginiz 2 gibi burdayim anacam usaremde ozamana baska yerlerden cikip buraya gelir insallahhhhhhhhhh
hoşgeldin canım.takip et bizi,valla bu ara bizde kaçırıyoruz yemekleri ama abartma sakın.günaydın kızlar süpersiniz paylaşımlarınız harika.....takip eidyorum her sabah sizii her seferinde yemicem diyorum amaolmuo inadına iştahım açılıyor ya...size kolay gelsin...
SLM KIZLAR HAREKETLENİYORUZ YAVAŞ YAVAŞ AH NESLİŞ YOKMU SU NUTELLA AKLIMI BASIMDAN ALIYO VALLA DÜN GİTTİM MARKETE ÖZELLİKLE ONDAN ALDIM AMA SOR YİYEBİLDİN Mİ HAYIR SAHURDA PİDEME SURECEKTIM SOZDE AMA YAKAR MİDEMİ DİYE YEMEDİM İFTARADA Bİ GÜLLAÇ YAPMIŞTIM SIRF ŞEKER OLMUŞ ODA BENİ MAHFETTİ :bbo:
SAHURDA ÇORBA İÇTİM BİDE KARPUZ YEDİM ALAKASIZ AMAsositososito
EYLÜLCE HOŞGELDİN CANIM ŞİMDİDE 2.TAKIMA ÇUFÇUFLUYORUM
kiz ne diyon deli ben ettim sen etme valla bak yaniyom cayir cayir suanda inankiSLM KIZLAR HAREKETLENİYORUZ YAVAŞ YAVAŞ AH NESLİŞ YOKMU SU NUTELLA AKLIMI BASIMDAN ALIYO VALLA DÜN GİTTİM MARKETE ÖZELLİKLE ONDAN ALDIM AMA SOR YİYEBİLDİN Mİ HAYIR SAHURDA PİDEME SURECEKTIM SOZDE AMA YAKAR MİDEMİ DİYE YEMEDİM İFTARADA Bİ GÜLLAÇ YAPMIŞTIM SIRF ŞEKER OLMUŞ ODA BENİ MAHFETTİ :bbo:
iyi iste bak burda kimse olmadigi zaman gidersin ikinci takima oldumuuya kaptan napayım geliyorum gidiyorum kimse yok geziyorum bende
ben zaten yaparsam mayonezle ketcapı az koyuyorum akannehircanım hayırdır,rahatsız falan değilsindir inşaallah.
canım evde yapınca tarif ettiğim gibi yapmak daha kolay,cafelerdeki gibi yapması biraz uğraştırıcı.patateslerin içini doldurması falan.ama kesinlikle tavsiye ederim.süper bir tat.ama kaptan bu yazdıklarımı görmesin yoksa yineklava:'yı gösteriverir.bıl kalorili şeyleri yiyin kilo veremeyin diyerek.
bana uyar zemuszemusevet kizlar simdii ne diyecegim sizlere
2. takimda bizim onlarla paylasimda bulunmamizi istiyorlar
sizden ricam buraya gelip paylasimda bulunduktan sonraa 2. takimin uyeleriylede kaynasmaniz hem boylelikle daha cok paylasim olur vede atisma olup motivasyon saglanir
bugun sizden istedegim gelince 2.takima gidip kendinizi tanitmaniz
hatta soyle bir fikrim varr bu fikri hiray sayesinde aldim
mesela hirayla nalansu arkadasimizin kilolari ayni bir yarisma icine girebilirler boylece dahada guzel kilo veririlerr hatta ceza yontemide uygulanirsa bu dahada eglenceli hale doner
bu sekilde ddiger arkadaslarida eslestirelim yani tabiki siz bilirsinizz sizin isteginiz vede onlarin istegi dogrultusunda gerceklesecek bu durumm
hadi bakalim fikirlerinizi bekliyorumm
opuyorumnanaktangünaydın kızlar süpersiniz paylaşımlarınız harika.....takip eidyorum her sabah sizii her seferinde yemicem diyorum amaolmuo inadına iştahım açılıyor ya...size kolay gelsin...
evet ne alak miden nasıl kaldırdı kaydirigubbakcemile3SLM KIZLAR HAREKETLENİYORUZ YAVAŞ YAVAŞ AH NESLİŞ YOKMU SU NUTELLA AKLIMI BASIMDAN ALIYO VALLA DÜN GİTTİM MARKETE ÖZELLİKLE ONDAN ALDIM AMA SOR YİYEBİLDİN Mİ HAYIR SAHURDA PİDEME SURECEKTIM SOZDE AMA YAKAR MİDEMİ DİYE YEMEDİM İFTARADA Bİ GÜLLAÇ YAPMIŞTIM SIRF ŞEKER OLMUŞ ODA BENİ MAHFETTİ :bbo:
neslihancım hiray arkadaşımız 69 kiloda şu anda ...ben se 76 yım şimdi uyar bana onada uyarsa yarışa varım ...ya ramazan dolayısıyla bi dogru düzgün sabitlenemedik...yani bi bakıyom 76 yım bi 77 çıkıyom bi 75 oluyom bende anlamadım gitti ...bu araa elma diyeti yapan varmı kızlar aranızda ben onu gözüme kestirdim aslında meyveyide çok fazla tüketemiyorum ama ...bi o kaldı onunda hatrı kalmasın onuda deniyim diyorum sizce nasıl ..
neslihancım hiray arkadaşımız 69 kiloda şu anda ...ben se 76 yım şimdi uyar bana onada uyarsa yarışa varım ...ya ramazan dolayısıyla bi dogru düzgün sabitlenemedik...yani bi bakıyom 76 yım bi 77 çıkıyom bi 75 oluyom bende anlamadım gitti ...bu araa elma diyeti yapan varmı kızlar aranızda ben onu gözüme kestirdim aslında meyveyide çok fazla tüketemiyorum ama ...bi o kaldı onunda hatrı kalmasın onuda deniyim diyorum sizce nasıl ..
ay ne guzel guzelim ya valla sanslisin ozaman benimkisi hayatinda bir defa yikadi bulasik oda ben hastaydim hastahaneden gekldim mecbur kalmisti amanin gorsen hertaraf su icinde kaldimerhaba arkadaşlar evet takımımda kalıyorum ama siznlede yazışmak güzel neslihan sagolsun böyle bir öneride bulundu bizde seve seve kabül ettik tabikide ..opuyorumnanaktan..
neslihancım canım bulaşık konusuna gelince :))) evet bazen eşim yıkıyor ne yalan söylim ama benimki çok bekar kalmışya ev işlerini aynı bi ev hanımı gibi çok iyi biliyo ..ha bide şeyi sormuştun ..şgenelde akşamdan bulaşık bırakmıyorum ama iftar bulaşıgından sonra hiç agızları boş durmyo bizinkilerin yine aynı bi bulaşık daha çıkıyor ..bide eşinle şöle bi yürüyüş önermişşin tabi sen bilmiyon dimi neslihancım ben mardin midyatın bi köyünde ebeyim ..burda nerde yürüyüş yapim kız heryer dag taş bi düz yer var oda evimin içi:))))
hirayla yarışa elbetteki varım baalım kim yenecek dur ben bi hirayın kilosuna bakim öncelikle ..sonra madara olmıyalım ..
hadi canlar hepinizi çok öptüm ..bby
bu arada neslihancım sobe..:))
tamma canim gelsin kendisi bir sorarizz artik soyle gozumuz bir rekabet gorsun degilmi amaneslihancım hiray arkadaşımız 69 kiloda şu anda ...ben se 76 yım şimdi uyar bana onada uyarsa yarışa varım ...ya ramazan dolayısıyla bi dogru düzgün sabitlenemedik...yani bi bakıyom 76 yım bi 77 çıkıyom bi 75 oluyom bende anlamadım gitti ...bu araa elma diyeti yapan varmı kızlar aranızda ben onu gözüme kestirdim aslında meyveyide çok fazla tüketemiyorum ama ...bi o kaldı onunda hatrı kalmasın onuda deniyim diyorum sizce nasıl ..
kiz cadi nerdesin ya ne uyumasi iki gelde muhabbet edelim aaa ozlettin kendini ama olmazskiben geldim kızlar mirmirmirmir ay çok yoruldum çok susadım çok uykusuzummm :sinifsinif: off ya bugün hiçbişey yememeye razıyım 2 litre suyu 1 seferde bitirebilirim akannehir
bana uyar zemuszemus
şimdi çıkıcam kızlar hemen uyucam biraz mirmirmirmir geldiğim zaman 2. takımda da paylaşımda bulunurum tanışır kaynaşırız faydalı bilgileri onlara da yazarım belki okurlar benneyaptımki siz okumuyorsunuz ya neyse :umursamaz:
akşama iftara davetliyiz ama abartmıcam zemuszemus tatlı da sadece güllaç varsa ondan yerim yoksa yemem kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan
evet ne alak miden nasıl kaldırdı kaydirigubbakcemile3
bende 80 kiloyum yarışmak isteyen varsa tekliflere açığım
gerçi 2 hafta önce 78dim :gitme: :çok üzgünüm:
merhabalarr ben 2. takımdan sheker_cadı =)
herkese selamlar .. beklerz bzm takımada =) iyi zayflamalar
Hanımlar tanışmaya kaynaşmaya geldik. Gerçi kendi takımıma yazamıorum buraya nasıl yazıcam o da ayrı :) Bende var iki çocuk. Birisi 3 aylık gün nasıl bitiyor anlamıorum yani..
selam 14. takımın çıtır adayları.bende 2.takımdan tuba. sizinde sayenizde daha çok paylaşımda bulunup motivasyonumuzu en üste çıkaracağız inşaallah.bende şu anda 70-72 arasında gidip geliyorum.bi dikiş tututramadım gitti.domination bizde yarışabilirz senle ama ramazandan sonra başlayalım.çünkü bana gelen giden oluyor bi türlü düzene sokamadım kendimi.ama bayramdan sonra olabilir yani şeker...
hepinize az kalorili günler dilerim tekrar görüşmk üzere...
selam 14. takımın çıtır adayları.bende 2.takımdan tuba. sizinde sayenizde daha çok paylaşımda bulunup motivasyonumuzu en üste çıkaracağız inşaallah.bende şu anda 70-72 arasında gidip geliyorum.bi dikiş tututramadım gitti.domination bizde yarışabilirz senle ama ramazandan sonra başlayalım.çünkü bana gelen giden oluyor bi türlü düzene sokamadım kendimi.ama bayramdan sonra olabilir yani şeker...
hepinize az kalorili günler dilerim tekrar görüşmk üzere...
merhaba arkadaşlar evet takımımda kalıyorum ama siznlede yazışmak güzel neslihan sagolsun böyle bir öneride bulundu bizde seve seve kabül ettik tabikide ..opuyorumnanaktan..
neslihancım canım bulaşık konusuna gelince :))) evet bazen eşim yıkıyor ne yalan söylim ama benimki çok bekar kalmışya ev işlerini aynı bi ev hanımı gibi çok iyi biliyo ..ha bide şeyi sormuştun ..şgenelde akşamdan bulaşık bırakmıyorum ama iftar bulaşıgından sonra hiç agızları boş durmyo bizinkilerin yine aynı bi bulaşık daha çıkıyor ..bide eşinle şöle bi yürüyüş önermişşin tabi sen bilmiyon dimi neslihancım ben mardin midyatın bi köyünde ebeyim ..burda nerde yürüyüş yapim kız heryer dag taş bi düz yer var oda evimin içi:))))
hirayla yarışa elbetteki varım baalım kim yenecek dur ben bi hirayın kilosuna bakim öncelikle ..sonra madara olmıyalım ..
hadi canlar hepinizi çok öptüm ..bby
bu arada neslihancım sobe..:))
merhabalarr ben 2. takımdan sheker_cadı =)
herkese selamlar .. beklerz bzm takımada =) iyi zayflamalar
Hanımlar tanışmaya kaynaşmaya geldik. Gerçi kendi takımıma yazamıorum buraya nasıl yazıcam o da ayrı :) Bende var iki çocuk. Birisi 3 aylık gün nasıl bitiyor anlamıorum yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?