Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ah canım senin taşınma işlerin...
kolay gelsin canım ..
ben çok ösledim seni:gitme:
ama acil çıkmam lazımopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanhosgeldiniz kizlar ne guzel olmus misafirliginiz yine bekleriz
affiyet olsun cagla ablam gorusuruz yarin insallah:1hug:

oy ne guzel olmus asli hadi bakalim az kaldi evine kavus bir an once rahat et sonra aramiza geri gelopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 iste hursultan bizim kaptan nutelladan bahseder kumpir tarifi ister sonra eline klava: alir sakin yemegin der :roflol:

kiz kaptan dun burdaydim bugun yine burda niye yoklamaya tabi tutuyorsun beni lmaz: rose ve eylul demisin yine tabi takimin tombisleri biz olunca hemen gozune carpiyoz demi:tomato: laf soyletmem hemsomananiknaniknaniknanik

zemus sobe aşkım ...14 .takımın incecikkkk bayanları hepinizi selamlıyorum ...nassınız kızlar ..bende valla okadar çok su içtimki anatamm yarım tabak bulgur pilavı yedim oda zorla sırf sigara içecem başım agrımasın diye su içtikten sonra midede yer kalmıyor ...spor felanda yapmadım ..çay içtim bol bol ..hadi hepinizi çok öpüyorum ..valla bi çıkıyom dedim takımdan 2 takım birden coştuk dimi kızlar keşke daha önce deseymişim ....ilerleyn saatlerde görüşmek üzere canlar bby

nalanım hazırmısın.bayram sonu maraton başlıyoralkisalkisalkis
bizi kimse tıutamıcak
topiklerde patlama yaratıcazdelikafadulden
hatta derdim var topiğinden bizi ziyarete gelicekler
hazırmısın ..
:lepi:

zemus -nalansu .....bu iki isimden korkun..:jeyyar:

hazırım zemusum hemide sonuna kadar ...çünkü biran önce şunlardan kurtulmam lazım..evet zaten 14. ve 2. takım olarak coşmuş durumdayız ...allah işalah emeklerimi boşa çıkarmaz kızlar kurban oldugum bizi şu dertten kurtar yarabbim ...evet korkun bizden ahd ettik bitecek burda bu iş...sevgiler canlar bby

selam canlarım.kaçgündür yokum demi.eminim neslihan dellenmiştir.anam idare edin.hatimi kadir gecesinden önce bitirmeye çalışıyoruz.inanaın çok yoğunum.birinden çıkıp birine gidiyom.günde 1.5 -2 cüz okuyom düşünün her gittiğim yerde.3tane yere gidiyom .yani buda günde 5-6 cüz yapğar..allah kabul etsin inşallah.önemlisi bu.dolayısıyla benim gözler bi ağrıyo bi ağrıyo.pc başına oturamıyom o yüzden.
diyetmi nolsun aynı bildiğiniz gibi.yani sadece ekmek yemiyom.ama herşeyi yiyom.neyse.asıl iş bayramdan sonra.

hımm galiba 2.takımla komşuculuk oynayıp gidip gelip kaynaşıyoz demi.bende bi ara giderim inşşalh.çok sevindim.bizm evimize hoşgelmişler sefalar getirmişler.

allah kabul etsin hemsom dualarinda bizleri unutma......neslihan delenmez olurmu hickaydirigubbakcemile3delendi yinelülülülülülüama dedigin gibi asil ramazandan sonra maraton basliyo yine hemsom hadi hayirlisi

kizlar cok merak etim elma diyeti sayfasini gezdim gercekten cok ilginc ... seneler once yapmistim ben milatan once 1995 yilinda baya bi kilo vermistim ama bir gun hata misafirlerde vardi evde bayilmisim o gunden sonra birakmistim ama sadece elma tuketmistim simdiki elma diyetinde kepek ekmegi yesil cay var 2 takima not biraktim ramzandan sonra en azindan 1 hafta deniycem bakalim eger katilmak isteyen olursa beraber basliyalim

allahım kabul etsin canım bizleride unutma dualarında...,,
neslişde affeder seni herhalde böyle mazaretin varken..
allahın izniyle 2 hafta kaldı işte ondan sonra yine aynı oluruz..
2 hafta daha takımdan atılamamam lazım .hazır takımlar hareketlenirken..
benim de gözlerim enfeksiyon olmuş.
yanma batma öldürüyo beni..
3 gündür ilaç kullanıyom..
çocuklrda öyle benim küçük oglanın burnu kanıyo..büyüyünde kanıyodu ama 3 gündür gece uykusunda kanıyo ve çok fazla belki 1 çay bardagından fazla oluyo 1 seferde ve zor durduruyoduk..
dün nöbetten çıkınca acık uyuyodum.çocuklarda anneme gittilerdi.annem kanamasını durduramadım dedi.acil hastaneye gittik.ordan uşak merkeze orda kkb de kooterize ettiler bir sürü tahlil ilaç verdiler akşamı ettik..onlar ilaç kullanıyo ben öyle ev eczane gibi alahım çaresiz dert vermesin..çenem düştü yine ben şimdilik çıkıyom..yarın bol bol girerimzemuszemus

valla ramazandan sonra bende mutlaka deneyecegim..herşeyi yaptık onuda yapalımkaydirigubbakcemile3

oyle cagla ablam bide bunu deneyelim demi oructan sonra beraber baslayalim bakalim ne olacak sabahlari iki kepek ekmegi sonrasi bol elma yesil cay ve su tum gun acliga dayaniyoruz bunumu yapamiycaz heytttttttttttttt:enbuyukkk:

aaa hepisi yazmadan cikmis hele hemsom domination nere kayboldunuz siz !!!!! cagla ablam oglusuna gecmis olsun allah sifasini versin insallah

geldim kızlar eve daha yeni geldik iftara davetliydik orda da mercimek çorbası,2 kaşık pilav,salata,tavuk yedim azcık. tahmin ettiğim gibi güllaç vardı ondan yedim :kedi: ama çok yoruluyorum bu ara kızlar dersaneye 30 dk hızlı hızlı yürüyorum dönüşte de aynı kan ter içinde kalıyorum :sinifsinif: şimdi de ordan yürüyerek geldik baya yürüdük giderken de yürüdük inşallah bi işe yarar ya :Saruboceq:

kiz cadi nerdesin ya ne uyumasi iki gelde muhabbet edelim aaa ozlettin kendini ama olmazski
dur ben sanada bulurum birr rakip belki ozaman daha iyi kilo verirsin

.
ay abla gece 4te yatmıştım sabah da 7.30da kalktım son ders uyudum resmen ya bi de yorgunluk bastırınca akannehir sızdım kaldım..
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hadi bakalm özledik seni zemuszemus opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 iste hursultan bizim kaptan nutelladan bahseder kumpir tarifi ister sonra eline klava: alir sakin yemegin der :roflol:
kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelae

Allah kabul etsin alkisalkisalkis

oyle cagla ablam bide bunu deneyelim demi oructan sonra beraber baslayalim bakalim ne olacak sabahlari iki kepek ekmegi sonrasi bol elma yesil cay ve su tum gun acliga dayaniyoruz bunumu yapamiycaz heytttttttttttttt:enbuyukkk:

bende mi yapsam acaba kafamçokkarıştı off gördükçe bi yandan yapasım geliyor ama yapınca ne oldu gördük :sinifsinif:

iyi geceler kızar rose domination selam güzeller ...evet kızlar başlıyomuyuz elma diyetine ramazan çıksın he beraber bi el atalım hı ne dersiniz ...

aaa hepisi yazmadan cikmis hele hemsom domination nere kayboldunuz siz !!!!! cagla ablam oglusuna gecmis olsun allah sifasini versin insallah
burdayım kız ışığım açık kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızar rose domination selam güzeller ...evet kızlar başlıyomuyuz elma diyetine ramazan çıksın he beraber bi el atalım hı ne dersiniz ...

bilmiyorum başlasam mı başlamasam mıı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…