- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.741
slm kızlar
evimiz boyanmış ufak tefek şeyler kalmış yarın iftardan sonra temizlemeyi düşünüyoruz. cuma taşınma gibi niyetimiz var bir aksilik çıkmazsa evi öyle gördümde çok mutlu oldum. moralim biraz yerine geldi. sizler iyisinizdir inş. kendinize çok iyi bakın byeeeeeeeeeee
selam 14. takımın çıtır adayları.bende 2.takımdan tuba. sizinde sayenizde daha çok paylaşımda bulunup motivasyonumuzu en üste çıkaracağız inşaallah.bende şu anda 70-72 arasında gidip geliyorum.bi dikiş tututramadım gitti.domination bizde yarışabilirz senle ama ramazandan sonra başlayalım.çünkü bana gelen giden oluyor bi türlü düzene sokamadım kendimi.ama bayramdan sonra olabilir yani şeker...
hepinize az kalorili günler dilerim tekrar görüşmk üzere...
opuyorumnanaktanhosgeldiniz kizlar ne guzel olmus misafirliginiz yine beklerizen fur tu sobe datlım ..neslihancım evet şekerim ben midyatın bi köyünde ebeyim ...domination demek elma diyeti sana yaramadı işte diyomya onuda denyim hatrı kalmasın ...hadi kızlar ben gaçıyom akşam yazışırız ...iftar için son rotüşlara geçim ..çok öpüyorum bby.. ha birde neslihancım evet ben üzülünce yemeden içmeden kesiliyorum ..ama ben böyle zayıflamak kesinlikle istemiyorum çünkü başıma bi kere geldi bekardım o zaman bi ayda 65 den 45 e düştüm nerdeyse hergün bi kilo verm,iştim ..ama çok kötüydü ya hatırlamak bile istemiyorum ..
affiyet olsun cagla ablam gorusuruz yarin insallah:1hug:1.[B .!.:[/B]73;8972757]tatlışlar ben bu gün giremedim aslında biraz geçmişi okudum..
ay 2. takımın güzelleri gelmişler..
valla böyle daha iyi olcak herhalde..
ben bu gün giremeycem ama yarın akşama gelirim..
şimdi arkadaşa iftara gitcez..
hepinizi tek tek öpüyorumopuyorumnanaktan
slm kızlar
evimiz boyanmış ufak tefek şeyler kalmış yarın iftardan sonra temizlemeyi düşünüyoruz. cuma taşınma gibi niyetimiz var bir aksilik çıkmazsa evi öyle gördümde çok mutlu oldum. moralim biraz yerine geldi. sizler iyisinizdir inş. kendinize çok iyi bakın byeeeeeeeeeee
SLM KIZLAR HAREKETLENİYORUZ YAVAŞ YAVAŞ AH NESLİŞ YOKMU SU NUTELLA AKLIMI BASIMDAN ALIYO VALLA DÜN GİTTİM MARKETE ÖZELLİKLE ONDAN ALDIM AMA SOR YİYEBİLDİN Mİ HAYIR SAHURDA PİDEME SURECEKTIM SOZDE AMA YAKAR MİDEMİ DİYE YEMEDİM İFTARADA Bİ GÜLLAÇ YAPMIŞTIM SIRF ŞEKER OLMUŞ ODA BENİ MAHFETTİ :bbo:
SAHURDA ÇORBA İÇTİM BİDE KARPUZ YEDİM ALAKASIZ AMAsositososito
EYLÜLCE HOŞGELDİN CANIM ŞİMDİDE 2.TAKIMA ÇUFÇUFLUYORUM
slm kizalr gunaydinn ben geldim aksamdan beri pek kimse gelmemis eylulceyle rose nerelerde yoklama yapacam valla haa
nazconun pc hepten yedi kafayiki gelmiyor coktandir hayirlisi insallah duzelir bu hafta
kizlar dun coktandir tartilmiyordum iftardan once tartilim dedim birde ne goreyim 64.8 olmuusm hayrett 300 gr vermisim takimdan mezun oldugumdan bu yana okadrada kunefe yedim bu ramazan sasirdim kaldim inanin gerci sahur yapmiyorumm bilmemki misafirlerimde coktu misafir olunca insan cok az yiyor hatta hic yemiyor gecen misafrim geldiginde inanmazsiniz iki kasik yemek aldim okadra sahurda yok
anamm iki tabak kunefe yedim ama doyurdum karnimii tatliylaa
ama aksam misafirliktede cok yemedim geldim eve ne yaptim dersiniz dun nutella almistim cocuklara ikikasik goturdumm gecenin bir yarisi ay caninizi cektirmeyim sonra yersiniz felan amaninn haaa doverim vallaaa :)))
iste boyle bugun nutellladan son atartilacam bakalim almismiyim cok merak ediyom hic ahlakim degildir cunku gece birsqeyler yemek
ama gel geleim simdi bogazim yaniyor susuzluktan mafis durumdayimm yani ben ettim siz sakin etmeyin cunku ertesi gun acayip bir pismanliklla kalkiyorsunuz benden demesi
zemus sobe aşkım ...14 .takımın incecikkkk bayanları hepinizi selamlıyorum ...nassınız kızlar ..bende valla okadar çok su içtimki anatamm yarım tabak bulgur pilavı yedim oda zorla sırf sigara içecem başım agrımasın diye su içtikten sonra midede yer kalmıyor ...spor felanda yapmadım ..çay içtim bol bol ..hadi hepinizi çok öpüyorum ..valla bi çıkıyom dedim takımdan 2 takım birden coştuk dimi kızlar keşke daha önce deseymişim ....ilerleyn saatlerde görüşmek üzere canlar bby
nalanım hazırmısın.bayram sonu maraton başlıyoralkisalkisalkis
bizi kimse tıutamıcak
topiklerde patlama yaratıcazdelikafadulden
hatta derdim var topiğinden bizi ziyarete gelicekler
hazırmısın ..:lepi:
zemus -nalansu .....bu iki isimden korkun..:jeyyar:
selam canlarım.kaçgündür yokum demi.eminim neslihan dellenmiştir.anam idare edin.hatimi kadir gecesinden önce bitirmeye çalışıyoruz.inanaın çok yoğunum.birinden çıkıp birine gidiyom.günde 1.5 -2 cüz okuyom düşünün her gittiğim yerde.3tane yere gidiyom .yani buda günde 5-6 cüz yapğar..allah kabul etsin inşallah.önemlisi bu.dolayısıyla benim gözler bi ağrıyo bi ağrıyo.pc başına oturamıyom o yüzden.
diyetmi nolsun aynı bildiğiniz gibi.yani sadece ekmek yemiyom.ama herşeyi yiyom.neyse.asıl iş bayramdan sonra.
selam canlarım.kaçgündür yokum demi.eminim neslihan dellenmiştir.anam idare edin.hatimi kadir gecesinden önce bitirmeye çalışıyoruz.inanaın çok yoğunum.birinden çıkıp birine gidiyom.günde 1.5 -2 cüz okuyom düşünün her gittiğim yerde.3tane yere gidiyom .yani buda günde 5-6 cüz yapğar..allah kabul etsin inşallah.önemlisi bu.dolayısıyla benim gözler bi ağrıyo bi ağrıyo.pc başına oturamıyom o yüzden.
diyetmi nolsun aynı bildiğiniz gibi.yani sadece ekmek yemiyom.ama herşeyi yiyom.neyse.asıl iş bayramdan sonra.
kizlar cok merak etim elma diyeti sayfasini gezdim gercekten cok ilginc ... seneler once yapmistim ben milatan once 1995 yilinda baya bi kilo vermistim ama bir gun hata misafirlerde vardi evde bayilmisim o gunden sonra birakmistim ama sadece elma tuketmistim simdiki elma diyetinde kepek ekmegi yesil cay var 2 takima not biraktim ramzandan sonra en azindan 1 hafta deniycem bakalim eger katilmak isteyen olursa beraber basliyalim
ay abla gece 4te yatmıştım sabah da 7.30da kalktım son ders uyudum resmen ya bi de yorgunluk bastırınca akannehir sızdım kaldım..
kiz cadi nerdesin ya ne uyumasi iki gelde muhabbet edelim aaa ozlettin kendini ama olmazski
dur ben sanada bulurum birr rakip belki ozaman daha iyi kilo verirsin
.
opuyorumnanaktantatlışlar ben bu gün giremedim aslında biraz geçmişi okudum..
ay 2. takımın güzelleri gelmişler..
valla böyle daha iyi olcak herhalde..
ben bu gün giremeycem ama yarın akşama gelirim..
şimdi arkadaşa iftara gitcez..
hepinizi tek tek öpüyorumopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hadi bakalm özledik seni zemuszemus opuyorumnanaktanslm kızlar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iste hursultan bizim kaptan nutelladan bahseder kumpir tarifi ister sonra elineklava: alir sakin yemegin der :roflol:
laelaelaelaelaenalanım hazırmısın.bayram sonu maraton başlıyoralkisalkisalkis
bizi kimse tıutamıcak
topiklerde patlama yaratıcazdelikafadulden
hatta derdim var topiğinden bizi ziyarete gelicekler
hazırmısın ..:lepi:
zemus -nalansu .....bu iki isimden korkun..:jeyyar:
oyle cagla ablam bide bunu deneyelim demi oructan sonra beraber baslayalim bakalim ne olacak sabahlari iki kepek ekmegi sonrasi bol elma yesil cay ve su tum gun acliga dayaniyoruz bunumu yapamiycaz heytttttttttttttt:enbuyukkk:
burdayım kız ışığım açık kaydirigubbakcemile3aaa hepisi yazmadan cikmis hele hemsom domination nere kayboldunuz siz !!!!! cagla ablam oglusuna gecmis olsun allah sifasini versin insallah
iyi geceler kızar rose domination selam güzeller ...evet kızlar başlıyomuyuz elma diyetine ramazan çıksın he beraber bi el atalım hı ne dersiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?