Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi geceler domination :gitme:

kızzlar ben aha bu gacı gibi olana kadar diyet yapıcam
olurmuyumki.:gitme:
aha aynı böle poz verip buraya koyacamm
yanlız benim elimde elma olacak...
delikafadulden

şaka bi yanada kızlar benden bu kız gibi 3 tane çıkar ...bizde böle olabilcekmiyiz ya ..üzüldüm şimdi...mafoldumbenmafoldumben

hadi canlar zemus eylül dominatiom ben kaçar ...yarın görüşmek üzere akşam yine aynı satte aynı yerde buluşuyoz ok ...çok öpüyorum bby...

günaydınlaaar.

akşam coşmuşsunuz hanımlar.yalnız insan bi düşünür okuyabilen vaaar okuymayan ver de mi.tam 7 sayfa okudum burdan.insafsızlaar sizi.neyse çok iyi oldu bu paylaşım alaanını genişletme olayı.demek elma diyetine gireceniz iyi siz bi girinde size bişey olmazsa bende başlarım he he:)))

oğluşuma kahvaltı ettirem yine uğrayacağım inş....

günaydın hanımlar ... bugün okadar çooooooooook işim varki aşı günüm bi yandan dün yine bi kasa domates aldım anneme konserve için onlar soyulacak ama onu iftardan sonra yapmayı düşünüyorum kendime geçen haftalarda yapıtım anam agladı resmen 2 gün boyunca ..bide eşim iftara börek ssipariş verdi gitti onuda halletmm lazım offf bakalım netcez yaw.gün içerisine gelirim kızlar....hadi hepinizxi çok öpüyorum bby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…