- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.821
anam suna bak helee kizim ben senin gibi iki haftalik gitmiyom 1.5 ay kalacam kendinle beni kiyaslama istersen hii
hem sen nereye gitmistin tatile onuda bir soyle bakalimm da ona gore yorum yapayimm
kiz ben izinden sonra bebis yapmayi dusunuyom guzelim istesemde gelemem artik bir sene sonnra gelir dogumdan sonraki kilolari vermeye calisirim ne dersin burda olurmusun ?
selam kızlar ben geldimbugün çok fena başım ağrıyodu zaten sahurda da kötüydüm sabah da dersaneye gidemedim :sinifsinif:
yarın iftara misafirimiz var annem bi tatlı yapalım dedi ama şerbetli değilde sütlü tatlı olsun kızlar kalorisi az ne varki kaydirigubbakcemile3
bugün de hazırlık filan yaparız akşam giremem bi de erken yatmam lazım :sinifsinif: giremezsem merak etmeyin kaydirigubbakcemile3
kizlar sizden bir ricam var bana su analizleri ne kadar ciddiye alip almadiginizi soylermisin gercekten cok merak ediyorm sizin icin onemi varmi oraya bakip motive oluyormusunuz vs...
suanda oylama yapiliyor kararlar aliniyorr size sormadan birseyler soylemek istemedimm oyuzden mesajlarinizi bekliyorum
kaptanım ve diğer takım arkadaşlarım şimdi size pratik kumpir tarifi veriyorum.keşke resim yükleyebilsemde resminide görseniz.süper oluyorya.
malzemeler
patates,kaşar peyniri,kornişon turşu,mısır,sosis,ketçap ve mayonez,tuz.
önce istediğiniz miktarda patatesi haşlıyorsunuz.patatesler haşlanırken,bir yanda sosisleri küp küp doğruyoruz,kaşarı rendeliyoruz,kornişon turşusunu küçük küçük doğruyoruz.patatesler haşlandıktan sonra soyup püre haline getiriyoruz.ister borcama ister tek kişilik fırın kaplarına bir miktar patates püresi koyuyorum üzerine rendelenmiş kaşardan bir miktar serpiyorumüzerine sosis,onun üzerine tekrar kaşar rendesi serpiyorum.fırında kaşarlar eriyip hafif pembeleşene kadar pişiriyoruz.
bir kasede ketçap,mayonez,kornişon ve mısırı karıştırıyoruz.fırından çıkardığımız kumpirlerin üzerine istenilen miktarda döküp afiyetle yiyoruz.
selam canlar istanbuldaki sel felakentin dolayı biraz gerginim insanlar ceplerini doldurma derdinden bi çözüm üretemediler yıllardır var bu sorun olan yine 3-5 kuruşluk esnafa oldu hadi büyük fabrika sahipleri kendilerini düzeltirler ..bir sürü kişi sele kapılıp gözgöre götre ölüme gitti ..maddi manevi çöktü onca insan allah yardımcıları olsun ya vallahi çok üzüldüm ..
bu arada selem 173 anacım senin adın neydi bea bu 1-73 zor geliyo bide sen nerde hemşiresin ben kıytırık bi köy ebesiyim ...offf offf 6 yıldır burdayım 4924 lüyüm ..eş durumu verdiler ama bize vurmadı bildigiin gibi hakim asker polis eşlerine verdiler ben yine kaldım ..neyse aslında çok çok rahatım ama artık köy yaşamı sıktı beni köylüler le çok iyidir aram çok severler beni tabi bende onları hem niye sevmesinler her işlerini ben halediyom ..zemuszemuszemuszemus neyse hadi çok öpüyorum bby
AY KIZLAR GÜYA BU HAFTA SIKI TUTCAKTIM AMA MAALESF OLMUYO..
DEDİGİM GİBİ 2 GÜNDÜR İFTAR İFTAR GEZİYOM ANAM OLMUYIOKİ İNSANLAR OKADAR HAZIRLANIYO AYIP AMA YEMEMEK DEMİ....
OF NOLCAK BU BENİM BOGAZIM YAmafoldumben
kıs tabe ayıp olur yimemek olmaz..alkisalkisalkis
zaten ramazanda iftar davetine gittinmi yememek kaçınılmaz..:gitme:
yok yok guzelim kimse alinmadi 2.takimdaki arkadaslar ziyetere geliyorlar bizde onlara gidiyoruzz anladinmi
ay senin haberinde ok kiz sana yarisacak arkadas buldum ona gore hazir ol bayramdan sonra baslarsinzi artik
(ZOMIG)guzelimm ilacin ismii burda satiliyorr yanliz tr de yok ben yurtdisindayim yaa oyuzden
çok güzel bir fikir bulmuşsun canım
2. takım canlılık katmış bizim takıma
teşekkürler 2. takımın çıtırları
ay ne yarışı kimle yarışıyom benim haberim yokk
ben malum dönemdeyim bu hafta kilo verememiş olabilirim ama bayramdan sonra kimse tutmasın benii
ekimin 9unda düğün var düğünler benim acayip iştahımı keser
neslihancım o ilacı biliyorum canım bi dönem kullanmıştım doktorum uzun süre kullanmamamı istedi çok etkili bir ilaç ama o ilaca alışınca başka ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyo iyi aklıam getirdin doktoruma sorayımda 2 seneddir içmedim o ilaçtan
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
DOMİNOŞUM GÖRDÜNMÜ BİLMEM ..
ÖZEL ÜYE OLMUŞUM BENNNNNsengözlerimebaksanab
kıs tabe ayıp olur yimemek olmaz..alkisalkisalkis
zaten ramazanda iftar davetine gittinmi yememek kaçınılmaz..:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?