Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:ecrin_bebek:

YAGSIZ 1 BARDAK AZ ŞEKERLİ YADA AZ BALLI SÜTkaydirigubbakcemile3

VALLA BENİM İÇİN ÖNEM ARZEDİYO AMA BU AY HARİÇ:umursamaz:

cokacimcoookVALLA HARİKAcokacimcoook
ALLAHIM NE GÜZEL NİMETLERİN VARDA Bİ DE ŞU NESLİŞ OLMASA

AY KIZLAR GÜYA BU HAFTA SIKI TUTCAKTIM AMA MAALESF OLMUYO..
DEDİGİM GİBİ 2 GÜNDÜR İFTAR İFTAR GEZİYOM ANAM OLMUYIOKİ İNSANLAR OKADAR HAZIRLANIYO AYIP AMA YEMEMEK DEMİ....
OF NOLCAK BU BENİM BOGAZIM YAmafoldumben

selam canlar istanbuldaki sel felakentin dolayı biraz gerginim insanlar ceplerini doldurma derdinden bi çözüm üretemediler yıllardır var bu sorun olan yine 3-5 kuruşluk esnafa oldu hadi büyük fabrika sahipleri kendilerini düzeltirler ..bir sürü kişi sele kapılıp gözgöre götre ölüme gitti ..maddi manevi çöktü onca insan allah yardımcıları olsun ya vallahi çok üzüldüm ..

bu arada selem 173 anacım senin adın neydi bea bu 1-73 zor geliyo bide sen nerde hemşiresin ben kıytırık bi köy ebesiyim ...offf offf 6 yıldır burdayım 4924 lüyüm ..eş durumu verdiler ama bize vurmadı bildigiin gibi hakim asker polis eşlerine verdiler ben yine kaldım ..neyse aslında çok çok rahatım ama artık köy yaşamı sıktı beni köylüler le çok iyidir aram çok severler beni tabi bende onları hem niye sevmesinler her işlerini ben halediyom ..zemuszemuszemuszemus neyse hadi çok öpüyorum bby

EMİNE EMOŞ DA DİYEBİLİRSİNopuyorumnanaktan

kıs tabe ayıp olur yimemek olmaz..alkisalkisalkis
zaten ramazanda iftar davetine gittinmi yememek kaçınılmaz..:gitme:

Aslışım hoşgeldin ..
Nassın kı..
Valla ne iyi ettin ramazanda izne ayrıldın..
Biz burlarda debeleniyoz..
Valla ben bu hafta gram felan vermedim herhalde..

AY TATLIŞLAR BEN ÇIKIYOM 2. TAKIM TOMBİKLERİN TAKIMI DERKEN DOLAŞ DOLAŞ YORULDUM BAYA KALORİ HARCADIM BEN DEN BU GECELİK BU KADARopuyorumnanaktan

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

çok güzel bir fikir bulmuşsun canım
2. takım canlılık katmış bizim takıma

teşekkürler 2. takımın çıtırları

ay ne yarışı kimle yarışıyom benim haberim yokk

ben malum dönemdeyim bu hafta kilo verememiş olabilirim ama bayramdan sonra kimse tutmasın benii

ekimin 9unda düğün var düğünler benim acayip iştahımı keser

neslihancım o ilacı biliyorum canım bi dönem kullanmıştım doktorum uzun süre kullanmamamı istedi çok etkili bir ilaç ama o ilaca alışınca başka ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyo iyi aklıam getirdin doktoruma sorayımda 2 seneddir içmedim o ilaçtan

benlen yarışıyon şikerim benlen ...sıkı dur verdigim kilolarımla dövecem seniii...

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

ne oldu emoşum ..niye böle mahsunlaştın açmı bıraktılar seni vermedilermi yemek ..ah canımmm gel anam benseni doyuram ...

kıs tabe ayıp olur yimemek olmaz..alkisalkisalkis
zaten ramazanda iftar davetine gittinmi yememek kaçınılmaz..:gitme:

ya ya hani bi söz vardır atalarımızın çok meşhurrr tıssırıklı poponun bahanesi çavdar ekmegii..

sen ye ye tıka basa sonra ayıp olur yemege emege saygıdan yedim de ..tabe tabe bende yedim zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…