Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar artık her şehirde bi kolumuz var kaynaşmak konusmak güzelde eskılerı okumak zaman alıyor
eylülcem haklısın canım ya nesliş onun bunun tarıfını verdırıyor nutiseverim diyor sonrada alıyor sopayı eline.benim aklım hala o kumpir tarifinde hamile gibiyim ya ne okusam ne duysam canım çekiyor :sinifsinif:
en çok zorlandıgımda spor yapmak ramazanda neredeyse koşu bantına ayağım deymedi hatta tozunu bile almıyorumkaydirigubbakcemile3
spor yapmayıncada çok manyak bi vucudum var hemen salıyor kendinimirmirmirmir keşke birbirimize yakın olsaydık akşamları zorlada olsa yürüyüşe falan çıkarırdık birbirimizi o fo f
herkesi öptm.

Merhba.Ben nazconun yeğeni kardLn.Teyzemin modemi bayrmdan sonra geLicekmiş.O zamana kadar izinLi oLarak yazıLmasını istedi.

memnun olduk guzelim
dominationla yarismak guzel bir fikir bakalim bayramdan sonra nasil olacak buralar hepiniz bayramdan sonra diyip duruyonu ya neysee gorecez :jeyyar:

kiz desene senin haytain cok guzel gidiyor genelde sisko insanlar uzulunce benim gibi yemeege saldiran insanlardirr
ama tabiki senin durumda kotuymus be 45 kilo anamm cok fenaa okadarida kotu

nerdesin sen bakimm
bak paylasimlara super cabuk islerini bitir gel

slm guzelim kolay gelsin hadi artik su isini bitir valla bana bile gina geldi
kaydirigubbakcemile3 iste hursultan bizim kaptan nutelladan bahseder kumpir tarifi ister sonra eline klava: alir sakin yemegin der :roflol:
amann iyiki bir yedik yanii ben senin gibi uc kilo almadim yanliz hem iki kasik yedim
sen kimbilir neler neler yedinde aldin kilolari hadi bakalim bu hafta ver sunlari

kiz kaptan dun burdaydim bugun yine burda niye yoklamaya tabi tutuyorsun beni lmaz: rose ve eylul demisin yine tabi takimin tombisleri biz olunca hemen gozune carpiyoz demi:tomato: laf soyletmem hemsomananiknaniknaniknanik
hahahahytt sizinle ugrasmak hosuma gidiyor olmasin sakinn :)))
hem gercekten dedigin gibi siskoluk basa bela iste boyle goze carpiyon

vay vay vayy hadi bakalim gorelim sizi hem sen nereye kaybolduin soyle bakalim geldin bir sonra geri gittin hani geliyormusun takima deneme suresine girecekmisin haber ver bakalim
allah kabul etsin bende bu ramazan basladim devamini getiremedim misafirdi coluk cocuk derken bahane yarattip durdum
dellendim tabii gelmiyon diye ama neyseki sebebin guzel hadi yine iyisin anliyacagin

anam hemde ne cosma bune bedaha sizin takima gidip okuyacam oku oku bitmedi cevap vermeside cabasii
ya elma diyeti bunlarda yan etki yaparsa sen yapmiyacan dimi himm guzel birr dusuncee

gunaydin guzelim
kiz ben ettim siz etmeyin diyoz anlasaniza ben sizin icin kendimi kurban veriyorum daha ne istiyonuzz ramaznada cikolata yemek cok kotu birsey kizlar yemeyin cissss
kumpir tarifni aldim ama yapmadim merakimdan sordum sadece yoksa canim istediginden degil seninde canin istemesinn hanfendii doverim haa klava:

selam kızlar

nasılsınız bakalım
benim migrenim tuttu pc nin yanına bile yaklaşamadım
bu gün iyiyim
geçmişi bi okuyup geleyim

bu arada bizim pc formata gidicek
yazamazsam anlayın
öpüyorum kızlar hepicinizi muck

kizlar sizden bir ricam var bana su analizleri ne kadar ciddiye alip almadiginizi soylermisin gercekten cok merak ediyorm sizin icin onemi varmi oraya bakip motive oluyormusunuz vs...
suanda oylama yapiliyor kararlar aliniyorr size sormadan birseyler soylemek istemedimm oyuzden mesajlarinizi bekliyorum

tamamdir guzelim
gecmis olsun su migren cok kotu birsey benim bababmda bildim bilesi kendimi ceker aa bir ilac buldum burdan cok super onu ictigi zaman agrimiyor coktandir agrilari yokk icmedigi zaman yatiyor yatak dosek

tamamdir guzelim
gecmis olsun su migren cok kotu birsey benim bababmda bildim bilesi kendimi ceker aa bir ilac buldum burdan cok super onu ictigi zaman agrimiyor coktandir agrilari yokk icmedigi zaman yatiyor yatak dosek

neslihancım şu ilacın adını atıver bana özelden

kızlar geçmiş sayfalara baktım

oooooo çoşmuşsunuz bi ara başka bi takımın topiğine bakıyorum sandım
yeni arkadaşlarmı alınmış
biri bana özet geçsin vaktim yok okuyamadım anlamadım
bendaha eski üyeleri tanıyamamıştım yaw
şimdi mukaveleye gitmem gerekiyor akşama okurum artık

yok yok guzelim kimse alinmadi 2.takimdaki arkadaslar ziyetere geliyorlar bizde onlara gidiyoruzz anladinmi
ay senin haberinde ok kiz sana yarisacak arkadas buldum ona gore hazir ol bayramdan sonra baslarsinzi artik
(ZOMIG)guzelimm ilacin ismii burda satiliyorr yanliz tr de yok ben yurtdisindayim yaa oyuzden

hadiyin ben kaciyom kizlar sabahtir yazdiklarinizi okumadaktan gozlerim sulandii az dinleneyim birde cocuklari doyurayim geliyom

selam kızlar ben geldim bugün çok fena başım ağrıyodu zaten sahurda da kötüydüm sabah da dersaneye gidemedim :sinifsinif:
yarın iftara misafirimiz var annem bi tatlı yapalım dedi ama şerbetli değilde sütlü tatlı olsun kızlar kalorisi az ne varki kaydirigubbakcemile3
bugün de hazırlık filan yaparız akşam giremem bi de erken yatmam lazım :sinifsinif: giremezsem merak etmeyin kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız bakalım. hepiniz bitir işini gel diyorsunuz bende çok istiyorum. şurda bayrama ne kaldı. yakında kavuşacağız canlarım benim opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

kızlar internet yine kafayı yedi kk'dan başka siteye girmiyo :bbo: neyse bende çıkıyorum zaten görüşürüz kızlar akşam uğrarım belki

gecmis olsun hiray:Saruboceq:
acikcasi nelsihan ben analizlerden pek bi sey anlamiyorum o yuzden de motive etmiyor beni
slm kızlar nasılsınız bakalım. hepiniz bitir işini gel diyorsunuz bende çok istiyorum. şurda bayrama ne kaldı. yakında kavuşacağız canlarım benim opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

hadi cabuk gel elma diyetine basliyacaz oruc sonu

kaydirigubbakcemile3 ne guzel aam demi
nalansu yapacagin isleri okurken yoruldum ben allah sana kolaylik versinopuyorumnanaktan

iste boyle hursultan canin istedikten sonra yesen olmuyo yemesen olmuyo biz burda bas bas bagiralim elma diyeti spor diyet kaptan tuturmus nutella kumpit yolu allah sonumuzu hayir etsin:roflol:

kaptan ben 3 kilo aldim tamam kabul sen bi git izine gelince tekrar takima girmek icin can atacaksin sen simdi bi guzel izinde herseyden yieceksin dugunuz olacak oh mis gibi yemekler annen desen kac aydir gormuyo snei kim bilir neler hazirladi sende bi guzel yieceksinkaydirigubbakcemile3 ben 3 kilo aldim bakalim sen kacla geri geleceksin kaptankaydirigubbakcemile5

kizlar cokkkkkkkkkkkkk susadim ben bugun ya cok sicak buralar alisverise giderken arabada gozlerim karardi iftara desen daha 4 kocaman saat var offffffffffffffffffffff

takim takim gezip msj biraktim yine cok guzel oluyor alkisalkisalkis simdilk musade bana musait olursam gece yine ugrarim esim var bugun iftarda birde dizimiz var malum hepiniziopuyorumnanaktan

anam suna bak helee kizim ben senin gibi iki haftalik gitmiyom 1.5 ay kalacam kendinle beni kiyaslama istersen hii
hem sen nereye gitmistin tatile onuda bir soyle bakalimm da ona gore yorum yapayimm
kiz ben izinden sonra bebis yapmayi dusunuyom guzelim istesemde gelemem artik bir sene sonnra gelir dogumdan sonraki kilolari vermeye calisirim ne dersin burda olurmusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…