Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

domination bu gece bizim takim 2 takim elma sayfasi derken ayyy baya bi kafam dondu sende dur artik burda kosmaktan yoruldum ben kaydirigubbakcemile3

elma elma yeşil elma...vereliniortak

zayıflat bizi bak sana neler alcam çerçeveletip tavana asmayanın tayini çıkmasın ömrü billah köy ebesi olarak kalsın ...bu arada benim meslektaşım nerde ya ..kızlar 2 tane hemşireniz var artıkın size bundan sonna hiçbişiycik olmaz arkanızda biz varız ...:teytey::teytey:

domination bu gece bizim takim 2 takim elma sayfasi derken ayyy baya bi kafam dondu sende dur artik burda kosmaktan yoruldum ben kaydirigubbakcemile3

aynen valla eylül cüm ...amannnn ossun kız günlerdir uyuşup kaldıgımız yeter artıkın azcıta yazışak dimi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elmayımı asıcan kıss:jeyyar:
yoksa benim güzel resmimimi..kaydirigubbakcemile3

aynen valla eylül cüm ...amannnn ossun kız günlerdir uyuşup kaldıgımız yeter artıkın azcıta yazışak dimi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

he benimde kaydirigubbakcemile3 ama olsun çok güzel oldu gerçekten birbirimize destek oluyoruz zemuszemus
kızlar bu arada ben sahuru yiyip de yatıcam şimdi felaket başım ağrıyo :sinifsinif: yoğurt yedim domates-peynir-zeytin filan 2 dilim kepek ekmekle zemuszemus
yarın sabah erken uyanabilirsem gelirim yoksa yine akşam girerim perşembe günü de iftara misafirimiz var ona da hazırlık yapıcaz
bi şekilde girerim ama opuyorumnanaktan
kendinize ii bakın kızlar öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…