- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.761
domination rose nalan su aman bi kaybolup bi cikiyorsunuz ortaya kafam dondun:1shok:
elma elma yeşil elma...vereliniortak
domination bu gece bizim takim 2 takim elma sayfasi derken ayyy baya bi kafam dondu sende dur artik burda kosmaktan yoruldum ben kaydirigubbakcemile3
zayıflat bizi bak sana neler alcam çerçeveletip tavana asmayanın tayini çıkmasın ömrü billah köy ebesi olarak kalsın ...bu arada benim meslektaşım nerde ya ..kızlar 2 tane hemşireniz var artıkın size bundan sonna hiçbişiycik olmaz arkanızda biz varız ...:teytey::teytey:
aynen valla eylül cüm ...amannnn ossun kız günlerdir uyuşup kaldıgımız yeter artıkın azcıta yazışak dimi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hosgeldin nalansu bu evcilik pek bi guzel oldu bu gecekaydirigubbakcemile3
elmayımı asıcan kıss:jeyyar:
yoksa benim güzel resmimimi..kaydirigubbakcemile3
zemus sende hosgeldina.s.
evet haklisin cok guzel oldu paylaism olunca insan motive oluyor bak bizi bizden baska anlayan olmaz zaten:enbuyukkk:
domination bu gece bizim takim 2 takim elma sayfasi derken ayyy baya bi kafam dondu sende dur artik burda kosmaktan yoruldum ben kaydirigubbakcemile3
aynen valla eylül cüm ...amannnn ossun kız günlerdir uyuşup kaldıgımız yeter artıkın azcıta yazışak dimi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?