- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.841
ne oldu emoşum ..niye böle mahsunlaştın açmı bıraktılar seni vermedilermi yemek ..ah canımmm gel anam benseni doyuram ...
ben yaptım seni özel üye ..yakında artizde yapcam..... yudumla bakem gazozunu...
ya ya hani bi söz vardır atalarımızın çok meşhurrr tıssırıklı poponun bahanesi çavdar ekmegii..
sen ye ye tıka basa sonra ayıp olur yemege emege saygıdan yedim de ..tabe tabe bende yedim zatiii
ne oldu emoşum ..niye böle mahsunlaştın açmı bıraktılar seni vermedilermi yemek ..ah canımmm gel anam benseni doyuram ...
ben yaptım seni özel üye ..yakında artizde yapcam..... yudumla bakem gazozunu...
slm kizlarr ben geldimm ....
ay bugun cok yorgun vede halsizim yaa sabahin korunden beri ayaktayim malum bir hafta kaldi gitmemem oyuzden hazirliklar felan ugrasiyom evi temizliyom yavastan yacvastan iste ugrasacak sey buluym anliyacaginiz
hahahaytttt emos nasil toksun soyle bakim cokmu yedinn himm
kiz nalan vallaha sanada sopa cekerim ona goree takimdan kimseyi doyurmak yok yasak bu takima yemek yemek haberin yokmu senin istersen sende yme hii valllah ben karismam kilolarinla kalirsinn ona goree
usarem ne isin var datlim ya nere gidiyon iki gel muhabbet edelim benden kaciyormusun yoksam
zemussssssssssss kiz deneme suresinde olmak istiyonmu istemiyonmu oy ikidir soruyom cevapla su mesajimi anacigim
ay bugun cok yorgun vede halsizim yaa sabahin korunden beri ayaktayim malum bir hafta kaldi gitmemem oyuzden hazirliklar felan ugrasiyom evi temizliyom yavastan yacvastan iste ugrasacak sey buluym anliyacaginiz
kiz nalan vallaha sanada sopa cekerim ona goree takimdan kimseyi doyurmak yok yasak bu takima yemek yemek haberin yokmu senin istersen sende yme hii valllah ben karismam kilolarinla kalirsinn ona goree
usarem ne isin var datlim ya nere gidiyon iki gel muhabbet edelim benden kaciyormusun yoksam
zemussssssssssss kiz deneme suresinde olmak istiyonmu istemiyonmu oy ikidir soruyom cevapla su mesajimi anacigim
iyi geceler nerdesiniz huu...aşk-ı memnu cular sizi...ehlaksız bihter ..aldı arkidişlermi benden ...
slm kizlar ben rahatsizim bugunlerde kendi basina gecmiyecek yarin sabah doktorda rdv var bi yandan bu hafta regl olacaktim olmadim onun sancilari derken:bbo: uffffffffffffff cok kotuyum anliyacaginiz .... kaptan benim kilo yine ayni benim aldigim 3 kilo gitmemis aslinda dikkat etim tatilden geleli beri ama regl olmayinca davul gibiyimakannehir yarin sabah giremesem ayni yazin beni hepinizi opuyorum
asla seyrtemem o diziyi ..:dilcikar:
tv kapar otururum daha iyi..
KOLAY GELSİN NESLİŞAHIM..
VALLA BEN BU HAFTA AYNIYIM HERHAL.TARTILMAYA FIRSATIM OLMUYO..
DAHA DOGRUSU BAŞKA Bİ SERVİSTE TARTILIYODUM ONLARDA BOZULDU DİYE TARTTIRMIYOLA BENİmafoldumben
EVDE Kİ TARTIDA NE BİLEM BAZEN 3 KİLO EKSİK BAZEN TAM EN İYİSİM BEN DİJİTAL TARTI ALAMDA ÖYLE BAŞLIYIM...
.
GEÇMİŞ OLSUN AŞKIM NOLDU KI..3 KİLO KIZIM BU ALIRKEN FARKETMİYOZ AMA VERMEK ANCAK 1 AY SÜRER
AL BENDEN DE O KADAR TATLIŞ..
HİÇ SEYRETMEDİM..
BAZEN JENERİKTE GÖRÜYOM SİNİR OLUYOM..
bende
avrupa yakası..
Canım ailem..
Aie reisi .. Vb dizileri izlerim
izlerim dediysem hiçte baştan sona seyredemem
çocuklardanmafoldumben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?