Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne oldu emoşum ..niye böle mahsunlaştın açmı bıraktılar seni vermedilermi yemek ..ah canımmm gel anam benseni doyuram ...

ben yaptım seni özel üye ..yakında artizde yapcam..... yudumla bakem gazozunu...

ya ya hani bi söz vardır atalarımızın çok meşhurrr tıssırıklı poponun bahanesi çavdar ekmegii..

sen ye ye tıka basa sonra ayıp olur yemege emege saygıdan yedim de ..tabe tabe bende yedim zatiii

ayyyy pek b i sapık gördüm kendümüüüü:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ne oldu emoşum ..niye böle mahsunlaştın açmı bıraktılar seni vermedilermi yemek ..ah canımmm gel anam benseni doyuram ...

AÇ FELAN DEGİLEM TOKUM Dİ AGLIYMmafoldumben

ben yaptım seni özel üye ..yakında artizde yapcam..... yudumla bakem gazozunu...

AMAN KALORİSİZ OLANDAN OLSUN..
KİLO YAPIYO BEN DE GAZOZkaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar dün gelemedim çok iş vardı.bugünde öyle ama bir selam vereyim dedim size.valla geçmişe şöyle bir baktım iyi kaynatmışsınız.2. takım baya baya can katmış bize.teşekkür ederiz kızlar.şimdi çıkıyorum.işlerimi bitirip geleceğim.öptüm hepinizi.

slm kizlarr ben geldimm ....
ay bugun cok yorgun vede halsizim yaa sabahin korunden beri ayaktayim malum bir hafta kaldi gitmemem oyuzden hazirliklar felan ugrasiyom evi temizliyom yavastan yacvastan iste ugrasacak sey buluym anliyacaginiz
hahahaytttt emos nasil toksun soyle bakim cokmu yedinn himm
kiz nalan vallaha sanada sopa cekerim ona goree takimdan kimseyi doyurmak yok yasak bu takima yemek yemek haberin yokmu senin istersen sende yme hii valllah ben karismam kilolarinla kalirsinn ona goree
usarem ne isin var datlim ya nere gidiyon iki gel muhabbet edelim benden kaciyormusun yoksam
zemussssssssssss kiz deneme suresinde olmak istiyonmu istemiyonmu oy ikidir soruyom cevapla su mesajimi anacigim

tamam kaptan ne derse o olur ...

canım zemus girdi tabikide kız paylaşıma geliyo ...görminmiiiiii...çok öpüyorum bby

maşallah bu ne gevezelik uyyyyii...yetişemiyom hızınıza.kız mardin cadısı köydeki kadınlardan birinin doğumu başlamış seni bekliyorlar kıı..sende burda çene çal oohhhh...

selamlar 14. takımın çıtırları...

istiyom istiyom kıs yazıp duruyok ya..Şeniz
ben daha önce yazdığını gürmedim..
:sm_confused:

slm kizlar ben rahatsizim bugunlerde kendi basina gecmiyecek yarin sabah doktorda rdv var bi yandan bu hafta regl olacaktim olmadim onun sancilari derken:bbo: uffffffffffffff cok kotuyum anliyacaginiz .... kaptan benim kilo yine ayni benim aldigim 3 kilo gitmemis aslinda dikkat etim tatilden geleli beri ama regl olmayinca davul gibiyimakannehir yarin sabah giremesem ayni yazin beni hepinizi opuyorum

KOLAY GELSİN NESLİŞAHIM..
VALLA BEN BU HAFTA AYNIYIM HERHAL.TARTILMAYA FIRSATIM OLMUYO..
DAHA DOGRUSU BAŞKA Bİ SERVİSTE TARTILIYODUM ONLARDA BOZULDU DİYE TARTTIRMIYOLA BENİmafoldumben
EVDE Kİ TARTIDA NE BİLEM BAZEN 3 KİLO EKSİK BAZEN TAM EN İYİSİM BEN DİJİTAL TARTI ALAMDA ÖYLE BAŞLIYIM...

.

GEÇMİŞ OLSUN AŞKIM NOLDU KI..3 KİLO KIZIM BU ALIRKEN FARKETMİYOZ AMA VERMEK ANCAK 1 AY SÜRER

asla seyrtemem o diziyi ..:dilcikar:
tv kapar otururum daha iyi..

AL BENDEN DE O KADAR TATLIŞ..
HİÇ SEYRETMEDİM..
BAZEN JENERİKTE GÖRÜYOM SİNİR OLUYOM..

aynen yaa hele o bihtermi ne varya ayy nasıl gıcım ona..:mymeka:

Bihter kim bilmem zaten .
Ben daha çok komedi severim..
Canım ailem.aile reisi.elveda rumeliyi çok seviyodum .bu sene pek begenmedim bakalım nasıl olcak..

bende
avrupa yakası..
canım ailem..
aie reisi .. vb dizileri izlerim
izlerim dediysem hiçte baştan sona seyredemem
çocuklardanmafoldumben..

KİLOLARLA OLAN MACERAM

--------------------------------------------------------------------------------

canım arkadaşlarım sizlere yardımcı olacaksa deneyimlerimi memnuniyetle yazarım
ben şahsen mart 2009 (110kilo)dan itibaren kilo vermeye karar verdim.ancak takıma katılma kilom101.. 05.05.2009tarihindeydi..
açıkçası o dönemler çok sıkı tutuyodum..
özellikle hiç ekmek yemiyodum..
sabah kahvaltıda marul arası domatese salatalık ögle yemekte kesinlikle makarna pilav ekmek yok..
sebze yada et türü yemekler salata yogurt türü..
ama arada baklava üstü dondurmada yedim tabi ama o zaman ögle yemegim yerine geçiyodu..
akşamda saat 6-7 den sonra yemek yoktu..ve düzensizde olsa haftada 2-3 gün , 1-1:5 saat spor yapıyodum..
taki 94-92 ye düştügüm zamana kadar..
sonra tatil işi bozdu...
birde nasıl olsa verebilirim düşüncesi oldu bende..ve 3 kilo almışım farketmeden..
ve yine karar zamanıydı..
ya hiç böyle bi takım yokmuş gibi netİ kapatacak ve bu sayfalara ugramaycaktım..
yada tekrar çaba gösterecektim..
aslında ilkini yapmak çok kolaydı.
ama ozamanda takım arkadaşlarım bırakmadılar..
ne dediysem olmadı.kıvırmaya çalıştım yok..
bırakmadılar..canlarım sagolsunlar
son 4 kiloyu onlar sayesinde verdim..
bi ara çorba diyeti yaptım.2.500 kilo sonuçta 3 kilo döndü.ama yine hata benim sonrasında koruyamadım..
öncelikle karar vermek başka çarem yoktu...
ya irademe sahip olacaktım yada 150 kilo olacaktım...
...
aslında hepimizin bildigi şeyler...
...........................az yemek
.............................bol su içmek
..............................çok hareket etmek
..................................ve en önemlisi ÇOOOKKKK SABIRLI OLMAKKKKKKKKKK
HEPİNİZE HEDEFİNİZE ULAŞMAK İÇİN UGRAŞTIGINIZ BU YOLDA KOLAYLIKLAR VE SABIRLAR DİLİYORUM

NESLİŞ DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM ..
ÖZELDEN DE ATTIM AMA OKUYUP OKUMADIGINI ANLAMADIGIMDAN TEKRAR YAZDIM

ZEMUS TATLIŞKOM BEN ÇIKIYOM MALUM Bİ DE SAHURA KALKILACAK..UYUMAK LAZIM ..YARINDA MESAİ VAR...
CUMARTESİ YİNE NÖBET VAR BENİM..
BEN ANCAK NÖBETLERDE RAHAT GİREBİLİYOM....
O ZAMAN DA PEK KİMSE OLMUYO..
VALLA BENİM BU HAFTADA KİLODA TIK YOK HERHALDE ..
BEN RAMAZAN BİTİMİNE KADAR BÖYLE GİTCEM...
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…