- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.861
benlen yarışıyon şikerim benlen ...sıkı dur verdigim kilolarımla dövecem seniii...
ya kaptanım iş arkadaşımın biri izne ayrıldı onun işlerinede ben bakıyorum.o yüzden buraya uğrayamıyorum.yoksa kaçarmıyım senden.hazır sayfamızda şenlenmişken takılayım diyorum ama olmuyor işte.slm kizlarr ben geldimm ....
ay bugun cok yorgun vede halsizim yaa sabahin korunden beri ayaktayim malum bir hafta kaldi gitmemem oyuzden hazirliklar felan ugrasiyom evi temizliyom yavastan yacvastan iste ugrasacak sey buluym anliyacaginiz
hahahaytttt emos nasil toksun soyle bakim cokmu yedinn himm
kiz nalan vallaha sanada sopa cekerim ona goree takimdan kimseyi doyurmak yok yasak bu takima yemek yemek haberin yokmu senin istersen sende yme hii valllah ben karismam kilolarinla kalirsinn ona goree
usarem ne isin var datlim ya nere gidiyon iki gel muhabbet edelim benden kaciyormusun yoksam
zemussssssssssss kiz deneme suresinde olmak istiyonmu istemiyonmu oy ikidir soruyom cevapla su mesajimi anacigim
geçmiş olsun canım.rabbim şifanı versinslm kizlar ben rahatsizim bugunlerde kendi basina gecmiyecek yarin sabah doktorda rdv var bi yandan bu hafta regl olacaktim olmadim onun sancilari derken:bbo: uffffffffffffff cok kotuyum anliyacaginiz .... kaptan benim kilo yine ayni benim aldigim 3 kilo gitmemis aslinda dikkat etim tatilden geleli beri ama regl olmayinca davul gibiyimakannehir yarin sabah giremesem ayni yazin beni hepinizi opuyorum
iyi geceler kızlarrrrr
benim kilom bu hafta aynı malesef
yarın sabah ko mşum taşınıyor birde kuran hatmimiz var giremiyebilirim
iyi geceler kızlarrrrr
benim kilom bu hafta aynı malesef
yarın sabah ko mşum taşınıyor birde kuran hatmimiz var giremiyebilirim
kızlar günaydın,valla coşturmuşsunuz sayfayı yine ama okuyamadım geçmişin hepsini.kilom 65,400 ya yapıştı kaldı bu kilolar bana.neyse az kaldı bayram sonrası daha iyi olacak inşaallah.
dün akşam arkadaşlara iftara davetliydik.biraz biraz karnıyarık ve pilav yedim.mantı vardı ama yemedim.ama 2 tane kerebiç tatlısı ve 1 dilim yaş pasta yedim.yine nesliş duymasın.
ayyy fena korkuttu bu kaptan bizi.gerçi korkmuş halim buysa korkmamış halimi düşünmek bile istemiyorum.sahurdada bir dilim çavdar ekmeği ve bir parça bayat pide yedim.
kaydirigubbakcemile3DOMİNOŞUM GÖRDÜNMÜ BİLMEM ..
ÖZEL ÜYE OLMUŞUM BENNNNNsengözlerimebaksanab
tamam oldu laelaelaelaelaeARTIK BENİMLEN KONUŞUK EDERKEN ONA GÖRE EDİN:1closedeyes:
ay ben onu izlemeye fırsat bile bulamadım da zaten geçen haftadan sonra izlememeyi düşünüyosdum bundan sonra izlemicem azıttılar kaydirigubbakcemile2iyi geceler nerdesiniz huu...aşk-ı memnu cular sizi...ehlaksız bihter ..aldı arkidişlermi benden ...
ben de onları hiç izlemedim ya tv ile uzaktan yakından alakam yok arada bi açıyorum dizilerden bi aşkı memnuyu izliyodum ama artık onu da izlemicem o 2.5 saat boşu boşuna oturmaktansa kalkar spor yaparım bi işe yararBihter kim bilmem zaten .
Ben daha çok komedi severim..
Canım ailem.aile reisi.elveda rumeliyi çok seviyodum .bu sene pek begenmedim bakalım nasıl olcak..
GÜNAYDIN KIZLAR MAALESEF 300 GR ALMIŞIM ÜZGÜN VEDE SÜZGÜNÜM SAHURDA YEMEK VE HAREKETSIZLIK ÇOK YEMESEMDE VEREMIYORUM İŞTE 87,30 KİLOM
BU ARADA GEÇMİŞE BAKTIM BİRAZ BİHTERİ NE ÇEKİŞTİYONUZ KIZ NE KIZKANÇSINIZ VALLA GÜZEL ALIMLI ZAYIF DİYE ÇATIRDIYONUZ ORDA ÇALISIN SİZİNDE OLSUN kötükedihüso
selamlar kardeş takımın cıtırları...
valla kızlar mesajları alıntılayarak cevaplamanız harika oluyor çünkü benm pc tam kağnı arabası gibi çalıştığı için ben geçmişi okuyamıyorum.anca kendi takımımınınkini okuyom.açılmıyor anacım sayfalar.hep böle alıntılayın 1 mesajda bende kolayca okıyım....:)))))
kızlar günaydın,valla coşturmuşsunuz sayfayı yine ama okuyamadım geçmişin hepsini.kilom 65,400 ya yapıştı kaldı bu kilolar bana.neyse az kaldı bayram sonrası daha iyi olacak inşaallah.
dün akşam arkadaşlara iftara davetliydik.biraz biraz karnıyarık ve pilav yedim.mantı vardı ama yemedim.ama 2 tane kerebiç tatlısı ve 1 dilim yaş pasta yedim.yine nesliş duymasın.
ayyy fena korkuttu bu kaptan bizi.gerçi korkmuş halim buysa korkmamış halimi düşünmek bile istemiyorum.sahurdada bir dilim çavdar ekmeği ve bir parça bayat pide yedim.
kızlar ya şu elma diyetini anca incleyebildim.ayy sürekli elma yiyemem ben ya.ayrıca ben böyle şok diyetlerden çok korkarım.sağlığımızdan olmayalım allah korusun.ama un ve yağdan şekerden uzak durup sebze ve elma ağaırlıklı bir lesite yapabilşriz kendimize.ayrıca gün içerisinde bol bol sıvı tüketipte aynı etkiyi sağlayabiriz gibi geliyor bana.
inşaallah canım ya.bütün ümitlerimiz bayramdan sonraya kaldı zaten.allah kabul etsin..
ay sorma güya korkuyoz..akannehir
ama napalım ramazan bu diger türlü dayanamam ben ..
gün uzun yemişken zor oluyo..
neyse 1 hafta daha idare etsin ..
ondan sonra kim tutar bizi
neyse üzme kendini inşaallah bir hafta sonra herşey daha çok düzene girer.GÜNAYDIN KIZLAR MAALESEF 300 GR ALMIŞIM ÜZGÜN VEDE SÜZGÜNÜM SAHURDA YEMEK VE HAREKETSIZLIK ÇOK YEMESEMDE VEREMIYORUM İŞTE 87,30 KİLOM
BU ARADA GEÇMİŞE BAKTIM BİRAZ BİHTERİ NE ÇEKİŞTİYONUZ KIZ NE KIZKANÇSINIZ VALLA GÜZEL ALIMLI ZAYIF DİYE ÇATIRDIYONUZ ORDA ÇALISIN SİZİNDE OLSUN kötükedihüso
maaşallah iyi vermişsin canım.biz 50 gr 100 gr verince 500 gr çok geliyor bize.selam kızlar dün giremedim off felaket gibi bi gündü :bbo: akşam kendimi yatağa zor attım 2 gündür dersaneye de gidemiyorum. :bbo:
kilomu da bildireyim 80 :sinifsinif: 500 gr vermiştim zaten 3 gündr de verememişim aynı :bbo: şimdi azcık geçmişi okuycam
biliyorum suçumupasta yersen yapışr tabilmaz:
14. TAKIM 120. ETAP
1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11%)
nazco (66.0 / 65.4 / 0.6 / 0.91)
domination (81.0 / 80.5 / 0.5 / 0.62%)
hürsultan (87.0/ 87.0 / 0.0 / 0.0% )
usarem (64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00%)
hiray (69.0 / 68.0 / 1.0 / 1.45%) yeni üye
14. TAKIM TOPLAM KİLO (460,5/458.3/2.2/0.48%)
14. TAKIM 121. ETAP
1.73 (92.9 / 92.9 / 0.0 / 0.00%)
nazco (65.4 / 65.4 / 0.0 / 0.00%)
domination (80.5 / 80.0 / 0.5 / 0.62%)
hürsultan (87.0 / 87.3 / -0.3 / -0.34% )
usarem (64.5 / 65.4 / -0.9 / -1.39%)
hiray (68.0 / 68.0 / 0.0 / 0.00%)
14. TAKIM TOPLAM KİLO (458.3/ 459.0 / -0.7 / -0.15%)
kızlar siz de kontrol edin öğrenelim yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3
bu arada eylülce giriyor mu bu hafta listeye?? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?