Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi geceler kızlarrrrr

benim kilom bu hafta aynı malesef
yarın sabah ko mşum taşınıyor birde kuran hatmimiz var giremiyebilirim

ya kaptanım iş arkadaşımın biri izne ayrıldı onun işlerinede ben bakıyorum.o yüzden buraya uğrayamıyorum.yoksa kaçarmıyım senden.hazır sayfamızda şenlenmişken takılayım diyorum ama olmuyor işte.
geçmiş olsun canım.rabbim şifanı versin
iyi geceler kızlarrrrr

allah kabul etsin canım.

kızlar günaydın,valla coşturmuşsunuz sayfayı yine ama okuyamadım geçmişin hepsini.kilom 65,400 ya yapıştı kaldı bu kilolar bana.neyse az kaldı bayram sonrası daha iyi olacak inşaallah.
dün akşam arkadaşlara iftara davetliydik.biraz biraz karnıyarık ve pilav yedim.mantı vardı ama yemedim.ama 2 tane kerebiç tatlısı ve 1 dilim yaş pasta yedim.yine nesliş duymasın.
ayyy fena korkuttu bu kaptan bizi.gerçi korkmuş halim buysa korkmamış halimi düşünmek bile istemiyorum.sahurdada bir dilim çavdar ekmeği ve bir parça bayat pide yedim.

iyi geceler kızlarrrrr

allah kabul etsin..

ay sorma güya korkuyoz..akannehir
ama napalım ramazan bu diger türlü dayanamam ben ..
gün uzun yemişken zor oluyo..
neyse 1 hafta daha idare etsin ..
ondan sonra kim tutar bizi

GÜNAYDIN KIZLAR MAALESEF 300 GR ALMIŞIM ÜZGÜN VEDE SÜZGÜNÜM SAHURDA YEMEK VE HAREKETSIZLIK ÇOK YEMESEMDE VEREMIYORUM ıŞTE 87,30 KıLOM
BU ARADA GEÇMıŞE BAKTIM BıRAZ BıHTERı NE ÇEKıŞTıYONUZ KIZ NE KIZKANÇSINIZ VALLA GÜZEL ALIMLI ZAYIF DıYE ÇATIRDIYONUZ ORDA ÇALISIN SıZıNDE OLSUN kötükedihüso

selam kızlar dün giremedim off felaket gibi bi gündü :bbo: akşam kendimi yatağa zor attım 2 gündür dersaneye de gidemiyorum. :bbo:
kilomu da bildireyim 80 :sinifsinif: 500 gr vermiştim zaten 3 gündr de verememişim aynı :bbo: şimdi azcık geçmişi okuycam

oku oku bitiremedim ne geçmişmiş be kaydirigubbakcemile3
DOMİNOŞUM GÖRDÜNMÜ BİLMEM ..
ÖZEL ÜYE OLMUŞUM BENNNNNsengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3
ARTIK BENİMLEN KONUŞUK EDERKEN ONA GÖRE EDİN:1closedeyes:
tamam oldu laelaelaelaelae

iyi geceler nerdesiniz huu...aşk-ı memnu cular sizi...ehlaksız bihter ..aldı arkidişlermi benden ...
ay ben onu izlemeye fırsat bile bulamadım da zaten geçen haftadan sonra izlememeyi düşünüyosdum bundan sonra izlemicem azıttılar kaydirigubbakcemile2
Bihter kim bilmem zaten .
Ben daha çok komedi severim..
Canım ailem.aile reisi.elveda rumeliyi çok seviyodum .bu sene pek begenmedim bakalım nasıl olcak..
ben de onları hiç izlemedim ya tv ile uzaktan yakından alakam yok arada bi açıyorum dizilerden bi aşkı memnuyu izliyodum ama artık onu da izlemicem o 2.5 saat boşu boşuna oturmaktansa kalkar spor yaparım bi işe yarar

hıh ben onun neyini kızkanıyım uyuz oluom zaten :dilcikar: gıcık karı

selamlar kardeş takımın cıtırları...

valla kızlar mesajları alıntılayarak cevaplamanız harika oluyor çünkü benm pc tam kağnı arabası gibi çalıştığı için ben geçmişi okuyamıyorum.anca kendi takımımınınkini okuyom.açılmıyor anacım sayfalar.hep böle alıntılayın 1 mesajda bende kolayca okıyım....:)))))

sen yeterki iste şekerim opuyorumnanaktan

pasta yersen yapışr tabi lmaz:

kızlar ya şu elma diyetini anca incleyebildim.ayy sürekli elma yiyemem ben ya.ayrıca ben böyle şok diyetlerden çok korkarım.sağlığımızdan olmayalım allah korusun.ama un ve yağdan şekerden uzak durup sebze ve elma ağaırlıklı bir lesite yapabilşriz kendimize.ayrıca gün içerisinde bol bol sıvı tüketipte aynı etkiyi sağlayabiriz gibi geliyor bana.

14. TAKIM 120. ETAP

1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11%)
nazco (66.0 / 65.4 / 0.6 / 0.91)
domination (81.0 / 80.5 / 0.5 / 0.62%)
hürsultan (87.0/ 87.0 / 0.0 / 0.0% )
usarem (64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00%)
hiray (69.0 / 68.0 / 1.0 / 1.45%) yeni üye

14. TAKIM TOPLAM KİLO (460,5/458.3/2.2/0.48%)

14. TAKIM 121. ETAP

1.73 (92.9 / 92.9 / 0.0 / 0.00%)
nazco (65.4 / 65.4 / 0.0 / 0.00%)
domination (80.5 / 80.0 / 0.5 / 0.62%)
hürsultan (87.0 / 87.3 / -0.3 / -0.34% )
usarem (64.5 / 65.4 / -0.9 / -1.39%)
hiray (68.0 / 68.0 / 0.0 / 0.00%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (458.3/ 459.0 / -0.7 / -0.15%)

kızlar siz de kontrol edin öğrenelim yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3
bu arada eylülce giriyor mu bu hafta listeye?? :uhm:

Son düzenleme:

bencede :lepi:

kızlar dersler beni bekler dersaneye de gitmedim bari çalışıyım biraz annemle babam zaten bana hiç inanmıyor niyeyse :sinifsinif: moralimi bozdular benim yaa mafoldumben ben gidiyorum kızlar iftardan sonra gelirim belki mirmirmirmir
listeye de bakın eksik veya hata varsa kontrol edin kızlar (ben nasıl öğrenciyim ya 2 saattir nasıl uğraştım işlemleri yanlış yapmışım hep belki hala hatalı yerler vardır kaydirigubbakcemile3 ) nazconun kilosunu aynı yazdım bi de eylülce eklenecek mi? ona göre ayarlayın bugünlük benden bu kadar görüşürük opuyorumnanaktan

allah kabul etsin..

ay sorma güya korkuyoz..akannehir
ama napalım ramazan bu diger türlü dayanamam ben ..
gün uzun yemişken zor oluyo..
neyse 1 hafta daha idare etsin ..
ondan sonra kim tutar bizi
inşaallah canım ya.bütün ümitlerimiz bayramdan sonraya kaldı zaten.
neyse üzme kendini inşaallah bir hafta sonra herşey daha çok düzene girer.
maaşallah iyi vermişsin canım.biz 50 gr 100 gr verince 500 gr çok geliyor bize.
pasta yersen yapışr tabi lmaz:
biliyorum suçumu

canım ya ben kilomu yanlış yazdım ya sen oraya yanlış yazdın.geriye dönüp bir bakayım ben.ama benim kilom 64,400 canım.düzenlersen sevinirim.

dominoşum ben yanlış yazmışım kilomu.özür dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…