- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.621
Ey tabi uyurdun sen uykucusun nede olsaBen olsam yatağdinmmnuyurdum uyurduuumm
BekliyorumAyy dur tartiliyimmgeliyommm
Yine bugün geç kalkti kiz benim kızımm normalde 7 bucukda kalkiyoruz hepgünaydın kuzum sende erkencisin
Zaten sahura kadar oturdum ezan okundu namazi kildm yatiyim diyene kadar saat 4 oldu
Yok canm evliyim esim haftanin 4-5 günü sehir disinda bende evde yanlızm haliyle.
aaa cok enteresan bebek düşünmüyormusun en azindan bi meşgalen olur sikilmazsinZaten sahura kadar oturdum ezan okundu namazi kildm yatiyim diyene kadar saat 4 oldu
Yok canm evliyim esim haftanin 4-5 günü sehir disinda bende evde yanlızm haliyle.
Hahahahhagrubun demirbaşlari hatrı sayılır artı çekmiş bugün
kac yaşında ufaklikYine bugün geç kalkti kiz benim kızımm normalde 7 bucukda kalkiyoruz hepdün akşam 8 de uyumustu kizim biz sahur yaparken tuvaleti gelmiş baktim salonun kapisinin önünde bize bakiyo sırıtarak gel kiz dedimm ona da yemek yedirdim gece biraz uyanik kaldi ya bugun gec kalkti 9 a geliyodu saat
Düşünüyorum canm ama 1 seneyi aşkın tedavi gördüm bende yumurtlama bozuklugu var esimde de sperm sayi ve hareketlilikde skinti var doktor en son tüp bebek yapalim dedi bende tedaviyi biraktim zaten asiri cok yorulmustm simdi az biraz da olsa kafami boşaltma cabasindayim kışın tekrar gideriz belki doktoraaaa cok enteresan bebek düşünmüyormusun en azindan bi meşgalen olur sikilmazsin
Ee ben sahurda sadece yogurt yedim o ne agirlik yapsin ben kendi adıma söyliyim benimkinin böyle olacağı belliydiama saat 3.5 da yedik yattik acık vakit gecmesinmi üstünden daha yenilen yemek içilen su midede duruyir arti gelecegi bariz belli bence oruc tutanlar öğlen tartilsin
kilo veriyor olman o kadar işe yarayacak ki Allahin izniyle canim çünkü boyle durumlarda kilo hiç iyi olmuyor herseyin bir vakti zamani var yüce Yaratıcı herseyi bizden iyi bilir bu dünya imtihan dünyası evlatla imtihan olmakda en zorlarindan Rabbim yardimcin olsun cok iyi düşünmüşsun biraz akışına birak bakalımDüşünüyorum canm ama 1 seneyi aşkın tedavi gördüm bende yumurtlama bozuklugu var esimde de sperm sayi ve hareketlilikde skinti var doktor en son tüp bebek yapalim dedi bende tedaviyi biraktim zaten asiri cok yorulmustm simdi az biraz da olsa kafami boşaltma cabasindayim kışın tekrar gideriz belki doktora
Ohaa cok iyi masallahTartildimcuma 56.0 dim galiba dimi hatırlamıyorum Şimdi 56.3 çiktim çok almiyom ben yaa Masallah diyin o kadar yemeye 300 gr şaka gibi
Birde kilo veripde deniyim bakalm dedim insallahda ise yararkilo veriyor olman o kadar işe yarayacak ki Allahin izniyle canim çünkü boyle durumlarda kilo hiç iyi olmuyor herseyin bir vakti zamani var yüce Yaratıcı herseyi bizden iyi bilir bu dünya imtihan dünyası evlatla imtihan olmakda en zorlarindan Rabbim yardimcin olsun cok iyi düşünmüşsun biraz akışına birak bakalım
sadece yogurtmu ama cok az olmamışmiEe ben sahurda sadece yogurt yedim o ne agirlik yapsin ben kendi adıma söyliyim benimkinin böyle olacağı belliydi
Düşünüyorum canm ama 1 seneyi aşkın tedavi gördüm bende yumurtlama bozuklugu var esimde de sperm sayi ve hareketlilikde skinti var doktor en son tüp bebek yapalim dedi bende tedaviyi biraktim zaten asiri cok yorulmustm simdi az biraz da olsa kafami boşaltma cabasindayim kışın tekrar gideriz belki doktora
Ay bende plan yapiyodum 57 olursam 5 kilo gider mi acaba diye şükür nerdeyse hiç almamışımOhaa cok iyi masallah
Canimmm benimm Allah'im şu mübarek ayin yüzü suyu hürmetine hayırlı bir evlat nasip size ve tüm isteyenlere amiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?