Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kuzum sende erkencisin
Yine bugün geç kalkti kiz benim kızımm normalde 7 bucukda kalkiyoruz hep dün akşam 8 de uyumustu kizim biz sahur yaparken tuvaleti gelmiş baktim salonun kapisinin önünde bize bakiyo sırıtarak gel kiz dedimm ona da yemek yedirdim gece biraz uyanik kaldi ya bugun gec kalkti 9 a geliyodusaat

Zaten sahura kadar oturdum ezan okundu namazi kildm yatiyim diyene kadar saat 4 oldu
Yok canm evliyim esim haftanin 4-5 günü sehir disinda bende evde yanlızm haliyle.
Zaten sahura kadar oturdum ezan okundu namazi kildm yatiyim diyene kadar saat 4 oldu
Yok canm evliyim esim haftanin 4-5 günü sehir disinda bende evde yanlızm haliyle.
aaa cok enteresan bebek düşünmüyormusun en azindan bi meşgalen olur sikilmazsin

kac yasi
kac yaşında ufaklik

ama saat 3.5 da yedik yattik acık vakit gecmesinmi üstünden daha yenilen yemek içilen su midede duruyir arti gelecegi bariz belli bence oruc tutanlar öğlen tartilsin

aaa cok enteresan bebek düşünmüyormusun en azindan bi meşgalen olur sikilmazsin
Düşünüyorum canm ama 1 seneyi aşkın tedavi gördüm bende yumurtlama bozuklugu var esimde de sperm sayi ve hareketlilikde skinti var doktor en son tüp bebek yapalim dedi bende tedaviyi biraktim zaten asiri cok yorulmustm simdi az biraz da olsa kafami boşaltma cabasindayim kışın tekrar gideriz belki doktora

ama saat 3.5 da yedik yattik acık vakit gecmesinmi üstünden daha yenilen yemek içilen su midede duruyir arti gelecegi bariz belli bence oruc tutanlar öğlen tartilsin
Ee ben sahurda sadece yogurt yedim o ne agirlik yapsin ben kendi adıma söyliyim benimkinin böyle olacağı belliydi

Tartildim cuma 56.0 dim galiba dimi hatırlamıyorum Şimdi 56.3 çiktim çok almiyom ben yaa Masallah diyin o kadar yemeye 300 gr şaka gibi

kilo veriyor olman o kadar işe yarayacak ki Allahin izniyle canim çünkü boyle durumlarda kilo hiç iyi olmuyor herseyin bir vakti zamani var yüce Yaratıcı herseyi bizden iyi bilir bu dünya imtihan dünyası evlatla imtihan olmakda en zorlarindan Rabbim yardimcin olsun cok iyi düşünmüşsun biraz akışına birak bakalım

Birde kilo veripde deniyim bakalm dedim insallahda ise yarar

Canimmm benimm Allah'im şu mübarek ayin yüzü suyu hürmetine hayırlı bir evlat nasip size ve tüm isteyenlereamiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…