Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masallah kiz çok iyi bakalm ramazanda kilo vermemiz nasil olacak cok merak ediyorum
valla bende merak ediyorum tabiki kilo vermek icin tutmuyoruz ama bugün cok dikkat ederek bir sahur yaptim ayni performansı iftardads gosterirsem kesinlikle verecegime eminim bakalim nolacak ya bi kere en onemlisi ben sahurda ne yersemm kâr diye düşünürdüm dün oyle yapmadm besleyici doyurucu yemeye özen gösterdim 2 litreye yakn suyumuda ictm bakalm nasil gececek

Haaa insalalh istikrarini korursun canm
Ben gecen seneyi hic hatirlamiyorum ya malum o zaman hic kilo takintim yoktu sanki cok zayifmisim gibi ama gecen sene hic sahur yapmamistm bi onu hatırlıyorum

Canim bence bu ay midemizi rahat birakma ayi kilo vermek için değil tabi ama ben ramazanda iftarda midem almasa bile eziyet eder gibi tika basa yerdim aç gözlülük yapmicam ve iftarda da nefsime hakim olup az yicem midem birascik rahatlasinn

Ayy ben ramazanda çok iyi kilo veriyorum insallah bu ramazan da öyle olur Bi tek davete gidersek bozuluyo düzen ama zaten iki üç yere anca gidiyoruz
Ayy evet ya davetlerde illa sundan da ye bunun tadina baktn mi yemezsen hatrim kalir cümleleri adama malesef ki yediriyor ya genel olarak istikrari korursak arada gidilen davetler cok da skinti yaratmaz düşüncesindeyim

Haaa insalalh istikrarini korursun canm
Ben gecen seneyi hic hatirlamiyorum ya malum o zaman hic kilo takintim yoktu sanki cok zayifmisim gibi ama gecen sene hic sahur yapmamistm bi onu hatırlıyorum
sahur yapmadigin zamanlarda durum nasıldı verebiliyormuydun
evet evet evett tamda benim fikrim gerektigi kadar yiycem bi kere en onemlisi zararli yemekler yapmiycam esimde benden bu konuda bakalım nolacak

Ayy evet ya davetlerde illa sundan da ye bunun tadina baktn mi yemezsen hatrim kalir cümleleri adama malesef ki yediriyor ya genel olarak istikrari korursak arada gidilen davetler cok da skinti yaratmaz düşüncesindeyim
Bence de canimm ben tatlilardan midem almiyor bahanesiyle hiç yememeyi düşünüyorum yemekte de zaten ben kizima ayri tabak almiyorum ben kendi tabagimin yarisini ona yediriyorum bende az yemiş oluyorum

sahur yapmadigin zamanlarda durum nasıldı verebiliyormuydun

evet evet evett tamda benim fikrim gerektigi kadar yiycem bi kere en onemlisi zararli yemekler yapmiycam esimde benden bu konuda bakalım nolacak
Benim eşim de kilo kontrolü yaptığı icin o da benimle az yiyelim diyor çorba salata yogurt az da proteinli bişeyler tamamdir benim için bazen de sebze yemeği tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…