- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.641
Ay aman yok canm zaten su son 2 gündür yediklerimin haddi hesabı yok o yüzden bu seferlik öyle oldusadece yogurtmu ama cok az olmamışmi
Aminnnn canm agzina yüreğine sağlıkCanimmm benimm Allah'im şu mübarek ayin yüzü suyu hürmetine hayırlı bir evlat nasip size ve tüm isteyenlere amiiinnn
Masallah kiz çok iyiAy bende plan yapiyodum 57 olursam 5 kilo gider mi acaba diye şükür nerdeyse hiç almamışım3 kilo kesin veririm heralde 53 barim oluyum tekrar
Tatlım nasipse bugn öyle yapicam da dün cok yemistm aksam felan o yüzden tok gibiydim sadece yogurt yiyim dedim yoksa tek yogurtla sahur olmaz biliyorum tatlisim
Tamam tatlişimmTatlım nasipse bugn öyle yapicam da dün cok yemistm aksam felan o yüzden tok gibiydim sadece yogurt yiyim dedim yoksa tek yogurtla sahur olmaz biliyorum tatlisim
valla bende merak ediyorum tabiki kilo vermek icin tutmuyoruz ama bugün cok dikkat ederek bir sahur yaptim ayni performansı iftardads gosterirsem kesinlikle verecegime eminim bakalim nolacak ya bi kere en onemlisi ben sahurda ne yersemm kâr diye düşünürdüm dün oyle yapmadm besleyici doyurucu yemeye özen gösterdim 2 litreye yakn suyumuda ictm bakalm nasil gececekMasallah kiz çok iyibakalm ramazanda kilo vermemiz nasil olacak cok merak ediyorum
Ayy ben ramazanda çok iyi kilo veriyorum insallah bu ramazan da öyle olurMasallah kiz çok iyibakalm ramazanda kilo vermemiz nasil olacak cok merak ediyorum
Uyudu mu kii gerii
Haaa insalalh istikrarini korursun canmvalla bende merak ediyorum tabiki kilo vermek icin tutmuyoruz ama bugün cok dikkat ederek bir sahur yaptim ayni performansı iftardads gosterirsem kesinlikle verecegime eminim bakalim nolacak ya bi kere en onemlisi ben sahurda ne yersemm kâr diye düşünürdüm dün oyle yapmadm besleyici doyurucu yemeye özen gösterdim 2 litreye yakn suyumuda ictm bakalm nasil gececek
Canim bence bu ay midemizi rahat birakma ayi kilo vermek için değil tabi ama ben ramazanda iftarda midem almasa bile eziyet eder gibi tika basa yerdim aç gözlülük yapmicam ve iftarda da nefsime hakim olup az yicem midem birascik rahatlasinnvalla bende merak ediyorum tabiki kilo vermek icin tutmuyoruz ama bugün cok dikkat ederek bir sahur yaptim ayni performansı iftardads gosterirsem kesinlikle verecegime eminim bakalim nolacak ya bi kere en onemlisi ben sahurda ne yersemm kâr diye düşünürdüm dün oyle yapmadm besleyici doyurucu yemeye özen gösterdim 2 litreye yakn suyumuda ictm bakalm nasil gececek
Ayy evet ya davetlerde illa sundan da ye bunun tadina baktn mi yemezsen hatrim kalir cümleleri adama malesef ki yediriyor yaAyy ben ramazanda çok iyi kilo veriyorum insallah bu ramazan da öyle olurBi tek davete gidersek bozuluyo düzen ama zaten iki üç yere anca gidiyoruz
Ya uyudu yada bebiş birakmadiysa ondan cikmstrUyudu mu kii gerii
sahur yapmadigin zamanlarda durum nasıldı verebiliyormuydunHaaa insalalh istikrarini korursun canm
Ben gecen seneyi hic hatirlamiyorum ya malum o zaman hic kilo takintim yoktu sanki cok zayifmisim gibiama gecen sene hic sahur yapmamistm bi onu hatırlıyorum
evet evet evett tamda benim fikrim gerektigi kadar yiycem bi kere en onemlisi zararli yemekler yapmiycam esimde benden bu konuda bakalım nolacakCanim bence bu ay midemizi rahat birakma ayi kilo vermek için değil tabi ama ben ramazanda iftarda midem almasa bile eziyet eder gibi tika basa yerdim aç gözlülük yapmicam ve iftarda da nefsime hakim olup az yicem midem birascik rahatlasinn
Bence de canimm ben tatlilardan midem almiyor bahanesiyle hiç yememeyi düşünüyorum yemekte de zaten ben kizima ayri tabak almiyorum ben kendi tabagimin yarisini ona yediriyorumAyy evet ya davetlerde illa sundan da ye bunun tadina baktn mi yemezsen hatrim kalir cümleleri adama malesef ki yediriyor yagenel olarak istikrari korursak arada gidilen davetler cok da skinti yaratmaz düşüncesindeyim
Günaydın canım..listeye dönmeme 4 kilo var malesef..burdan ayrıldıktan sonra çok kilo aldım..
Benim eşim de kilo kontrolü yaptığı icin o da benimle az yiyelim diyor çorba salata yogurt az da proteinli bişeyler tamamdir benim için bazen de sebze yemeği tabisahur yapmadigin zamanlarda durum nasıldı verebiliyormuydun
evet evet evett tamda benim fikrim gerektigi kadar yiycem bi kere en onemlisi zararli yemekler yapmiycam esimde benden bu konuda bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?