Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün bütün günü denizde geçirdim hic cikasm gelmedi bol bol hareket ettm ama cok yandık hava sıcaktı benim kızlar dahs cok yandı hatta bugün okula bile yollamadim evdeler ben onlara kahvalti hazirliycam çıkıyorum yine görüşürüz

Bence de canimm ben tatlilardan midem almiyor bahanesiyle hiç yememeyi düşünüyorum yemekte de zaten ben kizima ayri tabak almiyorum ben kendi tabagimin yarisini ona yediriyorum bende az yemiş oluyorum
Benim de bu ramazan öyle olacak..kızımla ilgilenirken az yerim davetlerde diye düşünüyorum..bayram sonu düğün var kıyafetim de hazır kilo almamalıyım..

Kizlar bu arada cuma günü bildirimleri yine bu sayfadami yapiliyo yoksa farkli bi sayfa varmi bunun icin

Günaydın canm olsun sende seneye tutarsin inşallah sizin tam taşınma ne zamandi canm baya yoruldun ya
17 si kısmetse haftaya cuma.kilo bildirimimi yapıp izne ayrılırım.tam yerleşince dönerim inşallah.
Cuma kilom.;55.6
Bugünkü kilom;57.4
Fark+++++++++++++1.8 kilooo
Bu ne yaaaa.yuruyusu müde yapmıştım. O kadar da çok yemedim yaaaaaa
benim annemin yöntemi var marlincim. 3 gece önce ş.siz Türk kahvesi sonra kuru nane kaynatıp süzüp iç.sökülüyor adet.bende ve tüm önerdiğim arkadaşlarımda işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…