- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.661
Acele etme canim olsun verirsin hepsiniiGünaydın canım..listeye dönmeme 4 kilo var malesef..burdan ayrıldıktan sonra çok kilo aldım..
Günaydın canim saollGünaydın kızlar herkese hayirli ramazanlar diliyorum tuttugunuz oruclarda kabul olur insallah ben emzirdigim için tutamiyorum bu sene
Benim de bu ramazan öyle olacak..kızımla ilgilenirken az yerim davetlerde diye düşünüyorum..bayram sonu düğün var kıyafetim de hazır kilo almamalıyım..Bence de canimm ben tatlilardan midem almiyor bahanesiyle hiç yememeyi düşünüyorum yemekte de zaten ben kizima ayri tabak almiyorum ben kendi tabagimin yarisini ona yediriyorumbende az yemiş oluyorum
Bir daha gelmemek üzere canım inşallah..Acele etme canim olsun verirsin hepsinii
Soyle söyle kaç kilooiii aldinnnGünaydın tartıldım asla söylemem şoklardayım cuma bildirimine atak yapmam lazım
aaaa noluyir bu kuru hatunlaraaaaGünaydın tartıldım asla söylemem şoklardayım cuma bildirimine atak yapmam lazım
Evet canim insallahGünaydın canim saollAllah kismet ederse seneye tutarsin sende tatlim
Canımaaaa noluyir bu kuru hatunlaraaaa
Cıkss sülemem dilim varmazz kalbim dayanmazzSoyle söyle kaç kilooiii aldinnn
Burdan canımKizlar bu arada cuma günü bildirimleri yine bu sayfadami yapiliyo yoksa farkli bi sayfa varmi bunun icin
Bu sayfaya yapiyoruz canim:)Kizlar bu arada cuma günü bildirimleri yine bu sayfadami yapiliyo yoksa farkli bi sayfa varmi bunun icin
Heeç ben varhene öyle laf gonuşulur mu
Olursun canim 3 kilo veririz insallahBenim kilo sabit..82.8...
Bayramda 79 u görür müyüm acaba..
17 si kısmetse haftaya cuma.kilo bildirimimi yapıp izne ayrılırım.tam yerleşince dönerim inşallah.Günaydın canm olsun sende seneye tutarsin inşallah sizin tam taşınma ne zamandi canm baya yoruldun ya
benim annemin yöntemi var marlincim. 3 gece önce ş.siz Türk kahvesi sonra kuru nane kaynatıp süzüp iç.sökülüyor adet.bende ve tüm önerdiğim arkadaşlarımda işe yaradıCuma kilom.;55.6
Bugünkü kilom;57.4
Fark+++++++++++++1.8 kilooo
Bu ne yaaaa.yuruyusu müde yapmıştım. O kadar da çok yemedim yaaaaaa
Napiyon öyle gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?