Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne guzel bir gunnn aksama yemek hazirlamak icin heycanlaniyormmmm misss gibiiiii kokucaaaak hazirlamak buyuk zevk olucaaaak ayyyy
Ayy ramazan ayinda heryer herşey ayri bi güzel kokuyor banaa şükürler olsun bu sene de oruç tutmak nasip oldu

Ben bu ramazaaaan misafirlikte nasl yapcam bakalim her yil 7 yere gidiyorumm arada eklenende var... Hatta3-4 yer daha var onlardan emin degilim ama 7si kesinnnnn.... Valla her yil hepsine gidiyodum ama bu sene hafta ici olanlari ekebilirim trafk falan olursa
Bide bunun disarda iftari varrrrrr arkadaslarla iftari var anaam cok yogun bir ramazaan beni bekliyoo hatta bu hafta sonum doldu bilee

Ayy senin ramazan baya doluymuş kiz ben hep evdeyimmoturuyom öyle

Nasil olduğu daha once sormamak miydi tek suçumm ayy insallah rahat geririz kizz
Evetttt gustummm saaga
Ayy ramazan ayinda heryer herşey ayri bi güzel kokuyor banaa şükürler olsun bu sene de oruç tutmak nasip oldu
eveeeeeet ayyyyy cooook guzeeeeeeel yaaaaaa bennn sabirsizlaniyorum agzima bile suremeden o guzel yemekleri hazirlamak icin beraber guzeeeel iftar yapmak icin
Aksama ilk yemegim missss gibi mercimek corbasi ben ramazanda mercimek corbasina bayilirim yaaaa gittigim yerlerde bile sen cok sversin dye yaptik diyolar :) ramazanda bir baskaa seviyormmmmm ohhj aksamaaaa miss

Eşim yayla çorbasi istedi bende ondan yapcam aslinda aklimda mercimek çorbası yapmak vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…