- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.681
Napiyon öyle gıı
Ayy gece rahatsizlandin mi sennnn kiyamammm
Evttt nasil biliosun sucunu dimii dimiAyy gece rahatsizlandin mi sennnn kiyamammmnasil şimdi miden oruç msn
Nasil olduğu daha once sormamak miydi tek suçummEvttt nasil biliosun sucunu dimii dimi
Suan iyiyim aksama dogru insallah klask.ilk gunumu yasamammmmm
Ayy ramazan ayinda heryer herşey ayri bi güzel kokuyor banaaNe guzel bir gunnn aksama yemek hazirlamak icin heycanlaniyormmmm misss gibiiiii kokucaaaak hazirlamak buyuk zevk olucaaaak ayyyy
Ayy senin ramazan baya doluymuş kiz ben hep evdeyimmBen bu ramazaaaan misafirlikte nasl yapcam bakalim her yil 7 yere gidiyorumm arada eklenende var... Hatta3-4 yer daha var onlardan emin degilim ama 7si kesinnnnn.... Valla her yil hepsine gidiyodum ama bu sene hafta ici olanlari ekebilirim trafk falan olursa
Bide bunun disarda iftari varrrrrr arkadaslarla iftari var anaam cok yogun bir ramazaan beni bekliyoo hatta bu hafta sonum doldu bilee
Evetttt gustummm saagaNasil olduğu daha once sormamak miydi tek suçummayy insallah rahat geririz kizz
eveeeeeet ayyyyy cooook guzeeeeeeel yaaaaaa bennn sabirsizlaniyorum agzima bile suremeden o guzel yemekleri hazirlamak icin beraber guzeeeel iftar yapmak icinAyy ramazan ayinda heryer herşey ayri bi güzel kokuyor banaaşükürler olsun bu sene de oruç tutmak nasip oldu
Evt cnmm o eksik kismi vallahi daha cok varda hepsine gdemiosn yol.. sagolsunlar benimde davetlerim olcak ben yoguuunum yoguuuunnnn :)Ayy senin ramazan baya doluymuş kiz ben hep evdeyimmoturuyom öyle
Gustun muEvetttt gustummm saaga
Ohh kolay gelsinn sanaa kizzEvt cnmm o eksik kismi vallahi daha cok varda hepsine gdemiosn yol.. sagolsunlar benimde davetlerim olcak ben yoguuunum yoguuuunnnn :)
Evet gustummmmGustun mubağaaa Gusmaaa liiifeeennnnnnn
Ohh ohh ni guzel giskaanOhh kolay gelsinn sanaa kizz
Eşim yayla çorbasi istedi bende ondan yapcamEvetttt gustummm saaga
eveeeeeet ayyyyy cooook guzeeeeeeel yaaaaaa bennn sabirsizlaniyorum agzima bile suremeden o guzel yemekleri hazirlamak icin beraber guzeeeel iftar yapmak icin
Aksama ilk yemegim missss gibi mercimek corbasi ben ramazanda mercimek corbasina bayilirim yaaaa gittigim yerlerde bile sen cok sversin dye yaptik diyolar :) ramazanda bir baskaa seviyormmmmm ohhj aksamaaaa miss
Niye gısganiyimOhh ohh ni guzel giskaan
Kız bebişin kahvaltısını yaptırıyorum
Uyku kimmm ben kimmmmmm.Uyudu mu kii gerii
Baska ne yapcan baska baskaEşim yayla çorbasi istedi bende ondan yapcamaslinda aklimda mercimek çorbası yapmak vardi
Kiz midemiz az yemeye alıştı ne guzel ama biz tika basa dolduruyoruz bende dün çok kötü oldum midem bulana bulana aksam yemeyi erken kestigim için sahur iyi oldu bana ama hafif yedim zatiEvet gustummmmbana ders oldu aksamki olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?