- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.701
Ayy baska bisey yapmicam kiz bu kadanBaska ne yapcan baska baska
Ayy haklisin kiz unuttum sen uyumannnUyku kimmm ben kimmmmmm.
Bebisle nasıl uyuycam kizzz.saat 7 de uyandi
Aaaaa beni geçmiş olamazsinGünaydın tartıldım asla söylemem şoklardayım cuma bildirimine atak yapmam lazım
3 gece arka arkayami içecem canım. Birde illa Aksam mi içiliyor K kova0117 si kısmetse haftaya cuma.kilo bildirimimi yapıp izne ayrılırım.tam yerleşince dönerim inşallah.
benim annemin yöntemi var marlincim. 3 gece önce ş.siz Türk kahvesi sonra kuru nane kaynatıp süzüp iç.sökülüyor adet.bende ve tüm önerdiğim arkadaşlarımda işe yaradı
Uykuyu fazla sevmem zaten ama şöyle 9 a kadar uyusam hiçte fena olmazzzAyy haklisin kiz unuttum sen uyumannn
Baska ne yapcan baska baskaEşim yayla çorbasi istedi bende ondan yapcamaslinda aklimda mercimek çorbası yapmak vardi
Iff sormaaKiz midemiz az yemeye alıştı ne guzel ama biz tika basa dolduruyoruz bende dün çok kötü oldum midem bulana bulana aksam yemeyi erken kestigim için sahur iyi oldu bana ama hafif yedim zati
aaa vallamiiiiii :) iyi bakalmAyy baska bisey yapmicam kiz bu kadanyarmali nohutlu yapıyorum zaten yemek gibi oliyo yeter yeter salataynan çoh bilemmm
Böyle dediğine göre sen döktürcenn yemekleriiiiiIff sormaa
aaa vallamiiiiii :) iyi bakalm
Bende minnamaa hazirladim yiyoo kendiKizimla beraber kahvalti yapardikkk smdii minnak kuzuma hazirladm kendisi yiooo
Yook normallBöyle dediğine göre sen döktürcenn yemekleriiiii
snin ki buyuk ablaaa dimiii benim.kizim bir yasindaaaa oda koca kiz oluyoooBende minnamaa hazirladim yiyoo kendi
Benimki aplaasi senin miniğin:) yisinlerr büyüsünleggYook normall
snin ki buyuk ablaaa dimiii benim.kizim bir yasindaaaa oda koca kiz oluyooo
Hahahahahaha ay yerm onu yaaaa cocuklarn oruc muhabbetide komik oluyo :) simdiden oyle diyo afern kuzuyaaaBenimki aplaasi senin miniğin:) yisinlerr büyüsünleggbenim kiz bende oruç tutucam yemicem dedi ama acikinca yeyim de öyle tutarim anne diyo
Sanada hayirli Ramazanlarr canimmHerkese hayırlı ramazanlar Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Ayenn kiz sahura da uyanmis nasil seviniyorrHahahahahaha ay yerm onu yaaaa cocuklarn oruc muhabbetide komik oluyo :) simdiden oyle diyo afern kuzuyaaa
:) benim kizda yapar kesin buyuyunceee.. benim kizimda orucluAyenn kiz sahura da uyanmis nasil seviniyorryemek yedi bizimle yatti
İç kız şekerini az koyy buzz gibii güzel olurr:) benim kizda yapar kesin buyuyunceee.. benim kizimda orucluaksama ona ev yapimi limonatada yapcam ohhhhh bende icicem tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?