- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.721
Az koymim ama cok icmem bir bardak icermmmm tatli olsnn immmh gelsnnn ben onaaaa yedirim icirimmİç kız şekerini az koyy buzz gibii güzel olurrbenim kizaa da veriiiiinnnnn
Yaptim mi hakkıni vererek yaparim diyosunAz koymim ama cok icmem bir bardak icermmmm tatli olsnn immmh gelsnnn ben onaaaa yedirim icirimm
Amin tatlım..Herkese hayırlı ramazanlar Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Hhaha valla kizimla oynar ne iyi olrYaptim mi hakkıni vererek yaparim diyosungelsin aplasiii yediğ onaa ramazan bitince alirim onu ben
hoşgeldin canimm geçmiş olsun insallah bir an önce iyi olursun iyi dileklerin icinde çok teşekkürlerGünaydın kızlar, bu sabah aç karnına tartıldım ve 63 kiloyum. Elektronik tartıyı çalıştıramadım sanırım pil almak gerekecek o yüzden basküle çıktım onda da 63 gösterdi. Yarın elektronikte de tartılmayı düşünüyorum. :)
Bu arada hastaneden geliyorum ayağım iyileşmiş alçımı çıkarttılar ama fizik tedavi ve ilaç süresi devam edecek bir müddet daha.
Güzel bir kahvaltı ettim, öğlen ve akşam yemeklerini de yedikten sonra iftar zamanı yazarım buraya menümü.
Oruç tutan arkadaşların da oruçları kabul olsun inşallah. :)
Hmm onuda ramazanda verirsinde insallah ramazandan sonra bizimle beraber olursun canmGünaydın canım..listeye dönmeme 4 kilo var malesef..burdan ayrıldıktan sonra çok kilo aldım..
Cok geçmiş olsun canmGünaydın kızlar, bu sabah aç karnına tartıldım ve 63 kiloyum. Elektronik tartıyı çalıştıramadım sanırım pil almak gerekecek o yüzden basküle çıktım onda da 63 gösterdi. Yarın elektronikte de tartılmayı düşünüyorum. :)
Bu arada hastaneden geliyorum ayağım iyileşmiş alçımı çıkarttılar ama fizik tedavi ve ilaç süresi devam edecek bir müddet daha.
Güzel bir kahvaltı ettim, öğlen ve akşam yemeklerini de yedikten sonra iftar zamanı yazarım buraya menümü.
Oruç tutan arkadaşların da oruçları kabul olsun inşallah. :)
Naber partis
Suan iyiyim cnmmm aksama napsam diom.ahhahanoldu gizzz oruç mu sarstıı
İnşallah canım..ne güzel olur aslında dört kilo gitse..Hmm onuda ramazanda verirsinde insallah ramazandan sonra bizimle beraber olursun canm
Ben de aynı düşünüp duruyorum..hem diyet olacak hem leziz hem de eşim bişey demiyecek of off..Suan iyiyim cnmmm aksama napsam diom.ahhaha
Bende dusunuorm.ama diyorm sonra bosver ya yeter yapma diyormBen de aynı düşünüp duruyorum..hem diyet olacak hem leziz hem de eşim bişey demiyecek of off..
En iyisi aslında..açken insan ne olursa yer yani..Bende dusunuorm.ama diyorm sonra bosver ya yeter yapma diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?