Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 121. ETAP

1.73 (92.9 /92.9/0.0/0.0&#37
nazco ( 65.4 / )geri donmek uzere ayrildi
domination (80.5 / 80.0/0.5 / 0.62%)
hürsultan (87.0/ 87.3 / -0.3/-.34% )
usarem (64.5 / 64.4/0.1/0.16%)
hiray (68.0 / 68.0/0.0/0.0%)

14. TAKIM TOPLAM KıLO (392.9/392.6/0.3/0.08%)

Son düzenleme:
kizlar geciktigim icin kusura bakmayin bugun cok isim vardi randevularim cocugun okul isleri felan anaca gelebildim geldim utulerimi yetistireyim diye anam aklima bugunun cuma oldugu geldi
geciktim
domination tesekkur ederim guzelim hursultan gelmis ama listeyle hic ilgilenmemis askolsun kiz neden bir mesaj yazip cikiyonn bugunlerde islerin ygun sanirim

neslihan tşk edrm yeni geldim eve temizlik yaptım öldüm ben hazırlıyım dedim listeyi sen hazırlamışsın sağol nazco ne zaman ayrıldı ben uzak kaldım takımdan bayramdan sonra döncem ben size lülülülülülü

canım teşekkür ederim benim kilomu düzeltmişsin.korktum valla benim yüzümden takım gerilerde kalacak yine diye.

canim nazconun ocsi yok oyuzden yegeni haber verdi geri donecek ama bayramdan sonraa
valla son anda yetistim desem yeridir inanki simdide oglani almaya gidecem bakalim

:sinifsinif: kaptan bne dun gece bildirim yapmistim ama gozde kaci sanirim rahatsizim ben bu gunlerde doktorla ugrastim bugun migdem de sorun varmis hap falan yazdi simdilik sonra yine bakacaz

canim benimm gordum hastayim demissin kusura bakma bende cevap yazamdim hicbirinize gecmisi bile okumadim dogru durustt artik aksam gelebilirsem bakarim gecmise oldumuu gecmis olsun sanada dikkat et kendin ecok yemekten olmasin su mide problemin naniknanik

onemlii
kizlar sizden tek tek analizz hakkinda yapilsinmi yapilmasin analizlere katilalimmi katilmayalimmi diyee soruyorumm vede lutfen cevabini almak istiyorumm kisa zamandaa
bilginizee...

geldim kızlar iftarda mercimek çorbası,pirinç pilavı yedim bi de dün sültü bi tatlı yapmıştım muhallebi gibi az da ondan yedim :kedi:
bişey yapıyım dedim onu da yanlış yapmışım :sinifsinif:
onemlii
kizlar sizden tek tek analizz hakkinda yapilsinmi yapilmasin analizlere katilalimmi katilmayalimmi diyee soruyorumm vede lutfen cevabini almak istiyorumm kisa zamandaa
bilginizee...

biz hürsultanla analize ekimde mi giriyorduk öyle bişeydi dimi :uhm:

kızlar kendimi bu hafta takımın en iyi kilo vereni ilan ediyorum zemuszemus :hooray:

canim benim yanlis yapmissin degil bence yapmissin sadece nazcoyu cikartmamissin okadra birde usarem kilosunu yanlis soylemis senin kesinlikle bir hatan yok guzelim ben seni cani gonulden tebrik ederim cunku senden baska kimse ilgilenmemsi listeylee
ellerine saglikk ....
hadi bakalimm en iyisisn tabikii tebrik ederim guzelimm
birde analizler konusunda ne dusundugunu yazarsan seviniirm bu aykine gireceksiniz ytabi bu ayki olursaa siz ban ailgilenip ilgilenmediginizi soylersenizz eger

akannehir bu ikonu çok beğendim süper ya aynı bendelikafadulden

:sinifsinif: kaptan bne dun gece bildirim yapmistim ama gozde kaci sanirim rahatsizim ben bu gunlerde doktorla ugrastim bugun migdem de sorun varmis hap falan yazdi simdilik sonra yine bakacaz

geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine a.s.

onemlii
bilginizee...

bence katılalım güzelima.s

kızlar kendimi bu hafta takımın en iyi kilo vereni ilan ediyorum zemuszemus :hooray:

bizde tebrik ederim bari :lepi:

kaydirigubbakcemile2

aman Allahım
sonuncu olmuşuzzz
çok kötüüü

benimde malum dönemime rasladı kötü oldu yaaa

ama bide şey var bizim takım çok az yaaa gerçi ben pek bilmiyorum ama diğer takımlar çok kalabalık anlamadım yani

neslihancım analiz derken onuda anlamadım cahilliğmi hoş görün öğrenicem inşallah

kızlarrrrr
farkındamısınız ben ne zamandır ne yediğimi yazmıyorum yazamıyorummm

sabah klasik kahvaltı bütün gün su içmeyi bile unutuyorum
gecede yemek yerken ölçüyü kaçırıyorum
ramazanda fena alıştım gece yemeye
öff napıcam ya bana biraz sopa sallayın saçımı başımı yolun bişey yapın
toparlanmam lazım

sen yeterki iste kaydirigubbakcemile3
klava: klava: klava: kötükedihüso kötükedihüso lmaz: lmaz: lmaz: klava: klava: klava: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :mymeka: :mymeka: :mymeka: klava: klava: klava: :tomato: :tomato: :tomato:

nasıl delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…