- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.881
14. TAKIM 121. ETAP
1.73 (92.9 /92.9/0.0/0.0%)
nazco ( 65.4 / )geri donmek uzere ayrildi
domination (80.5 / 80.0/0.5 / 0.62%)
hürsultan (87.0/ 87.3 / -0.3/-.34% )
usarem (64.5 / 64.4/0.1/0.16%)
hiray (68.0 / 68.0/0.0/0.0%)
14. TAKIM TOPLAM KİLO (392.9/392.6/0.3/0.08%)
neslihan tşk edrm yeni geldim eve temizlik yaptım öldüm ben hazırlıyım dedim listeyi sen hazırlamışsın sağol nazco ne zaman ayrıldı ben uzak kaldım takımdan bayramdan sonra döncem ben size lülülülülülü
kizlar eylulce gelmedigi icin bu haftada eklemedim artik haftaya insallahh
:sinifsinif: kaptan bne dun gece bildirim yapmistim ama gozde kaci sanirim rahatsizim ben bu gunlerde doktorla ugrastim bugun migdem de sorun varmis hap falan yazdi simdilik sonra yine bakacaz
bişey yapıyım dedim onu da yanlış yapmışım :sinifsinif:kizlar geciktigim icin kusura bakmayin bugun cok isim vardi randevularim cocugun okul isleri felan anaca gelebildim geldim utulerimi yetistireyim diye anam aklima bugunun cuma oldugu geldi
geciktim
domination tesekkur ederim guzelim hursultan gelmis ama listeyle hic ilgilenmemis askolsun kiz neden bir mesaj yazip cikiyonn bugunlerde islerin ygun sanirim
onemlii
kizlar sizden tek tek analizz hakkinda yapilsinmi yapilmasin analizlere katilalimmi katilmayalimmi diyee soruyorumm vede lutfen cevabini almak istiyorumm kisa zamandaa
bilginizee...
kızlar kendimi bu hafta takımın en iyi kilo vereni ilan ediyorum zemuszemus :hooray:
:sinifsinif: kaptan bne dun gece bildirim yapmistim ama gozde kaci sanirim rahatsizim ben bu gunlerde doktorla ugrastim bugun migdem de sorun varmis hap falan yazdi simdilik sonra yine bakacaz
onemlii
kizlar sizden tek tek analizz hakkinda yapilsinmi yapilmasin analizlere katilalimmi katilmayalimmi diyee soruyorumm vede lutfen cevabini almak istiyorumm kisa zamandaa
bilginizee...
kızlar kendimi bu hafta takımın en iyi kilo vereni ilan ediyorum zemuszemus :hooray:
canim benim yanlis yapmissin degil bence yapmissin sadece nazcoyu cikartmamissin okadra birde usarem kilosunu yanlis soylemis senin kesinlikle bir hatan yok guzelim ben seni cani gonulden tebrik ederim cunku senden baska kimse ilgilenmemsi listeylee
ellerine saglikk ....
hadi bakalimm en iyisisn tabikii tebrik ederim guzelimm
birde analizler konusunda ne dusundugunu yazarsan seviniirm bu aykine gireceksiniz ytabi bu ayki olursaa siz ban ailgilenip ilgilenmediginizi soylersenizz eger
akannehir bu ikonu çok beğendim süper ya aynı bendelikafadulden
geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine a.s.
bence katılalım güzelima.s
bizde tebrik ederim bari :lepi:
kızlarrrrr
farkındamısınız ben ne zamandır ne yediğimi yazmıyorum yazamıyorummm
sabah klasik kahvaltı bütün gün su içmeyi bile unutuyorum
gecede yemek yerken ölçüyü kaçırıyorum
ramazanda fena alıştım gece yemeye
öff napıcam ya bana biraz sopa sallayın saçımı başımı yolun bişey yapın
toparlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?