- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.921
merhabalar
60 kilo ile hamile kaldım ve 25 kilo alarak 85 ile doğuma giirdim,doğumdan sonra 77ydim ancak sütüm olsun diye homini gırtlak yiyince 80 oldum
yaklaşık 10 gündür yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 2kilo verdim
şu an kilom 77,5 boyum 163 cm ve hedefim 55
slm
115.3 ile şubatta başladıgım bu yoldA şu an 104.5 i gördüm
aslında uzun süredir kilo veremiyorum
çünkü motivem kayboldu diyet yapamıyorum
takım ruhunu alırsam belkii bi ucundan tutarım
aslında son 2 kilo yu rammazanda verdim
ramazandan sonra başlamak istiyorum
bi kenara yazın benide
Benimde birlikte kilo verebileceğim bir takıma ihitacım var.40 kg vermeliyim bende uzun soluklu bişey ararken burda buldum kendimi.
boy:168 cm
başlangıç kg:100
şimdi:94
hedef:55 kg
benide kadedin lütfen.
bende katılmak istiyorum kızlar ya ..
troidlerim nedeniyle çok kilo aldım
çok şey denedim haplar fln ama olmadı bu sefer karar aldım kendimi sıkmadan sıkıcı diyet yapmadan saglıklı beslenicem ..
yeme saatlerimi düzene koydum .. 1 haftadır diyetteyim .. 19 yaşındayım başlangıç kilom 84,8 şimdiki ise 81,8
hedef kilom ise yılbaşına kadar 73,8 olmak
kızlar bu arada takımda geri dönecekler dahil şu anda kaç kişi var biz baya az kalmışız heralde fisfisfis olmazsa yeni üyeler alabiliriz dimi fisfisfis
dominoş
1.73
aynalar(bayram sonuna kadar izinli)
eylülce
nazco(bayram sonu gelcek)
hiray
hürsultan
usarem
rose (bayramdan sonra katılcak sanırım)
S2000(bayramdan sonra katılacak sanırım)..
şimdilik benim çıkarabildigim bu kadar..
yagmur ve elektrik kesintisi var..
hop kesiliyo akannehir hop jeneratör devreye giriyo ..
geliyo..
yazdıklarım siliniyo
menünü beğendim delikafaduldennehabersiniz kızlarr
sabah klasik kahvaltı
öğle 1 karışık tost 2 bardak ayran
akşama sadece karpuz yesem iyi olucak
iyi akşamlar canlar...nasılsınız ...ben bugün o kadarrrrrrrr çok susadımki nasıl tarif etsem ..çok fenaydım ya ..hastalıkı tavuk gibi ordan oraa düşüyodum resmen ya ..ee sizler naptınız ben bugün diyet listesine okadar uydumki size nası anlatım mafoldumbenmafoldumben ayy karnım burumda valla ..yaklaşık bi 2 litre su içmişimdir kesin ..nese kızlar hadi ben kaçım çamaşır katlıcam ...eger bi gün evime yardımcı alırsam ki çok zor ...sırf çamaşır katlasın diye ..hiç sevmiyom hiç ..
çizelgem nasıl canlarımo şişko kadın ters yönde gidiyodu kaydirigubbakcemile3
çizelgen güzel olmuşta canım
şişko kadın gitmiş şişko kedicik gelmiş
onun yerine zayıf bir kedicik falan koy
nehabersiniz kızlarr
sabah klasik kahvaltı
öğle 1 karışık tost 2 bardak ayran
akşama sadece karpuz yesem iyi olucak
iyi akşamlar canlar...nasılsınız ...ben bugün o kadarrrrrrrr çok susadımki nasıl tarif etsem ..çok fenaydım ya ..hastalıkı tavuk gibi ordan oraa düşüyodum resmen ya ..ee sizler naptınız ben bugün diyet listesine okadar uydumki size nası anlatım mafoldumbenmafoldumben ayy karnım burumda valla ..yaklaşık bi 2 litre su içmişimdir kesin ..nese kızlar hadi ben kaçım çamaşır katlıcam ...eger bi gün evime yardımcı alırsam ki çok zor ...sırf çamaşır katlasın diye ..hiç sevmiyom hiç ..
kedi değil o hamster delikafadulden hem ben şişkoyum kedi zayıf olsa ne çıkar :çok üzgünüm: bi de ben şişko kadını ters yöne doğru gidiyo diye değiştirdim mazallah kilo filan alırım da kaydirigubbakcemile3
kızlar tekrar elmaya mı başlasam bi fikir verin ilkinde ters etki yaptı bende ama kafamçokkarıştı bazen şeytan diyorki nolursa olsun yap kaybedecek neyin var ama
gunaydin canlaropuyorumnanaktan!!!!!! aynalar kolay gelsin allah yardimcin olsun hadi bakalim eve tasindin birde bayram bitse aramizdasin artik ona gore...... cagla ablam sende bu vakite burda olduguna gore kesin nobetesin sanada kolay gelsin.... ben yarin aksama kadar yokum kizlar annem izinden geldi carsamba gun gormedim daha yanina gidecem simdi yarin aksama donerim .... kaydirigubbakcemile5
kız hala eve taşınmadım eşyayı koydum sadece hala arkadaşdayım inş yarın kendi evimde olcam
emoooooooooooşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
aşkımmmmm...
canım yagmurda nasıl taşındın ya..
şu bayram geçsinde sahalara dön artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?