Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar biriniz gelin çabukk sıkıntıdan acısıyla tatlısıyla bölümünü açtım okuyup okuyup ağlıom :sinifsinif: :gitme:

ben geldim sen yoksun şimdi
sen nerelerde geziyon hıı

neresi orası canım hiç raslamadım bi bakayım bende

şimdi de ben geldim sen yoksun kaydirigubbakcemile3
duyduk duymadık demeyin bölümü var orda ama girince moralin bozulur benden söylemesi ben demin çok fena oldum :sinifsinif:

onemlii
kizlar sizden tek tek analizz hakkinda yapilsinmi yapilmasin analizlere katilalimmi katilmayalimmi diyee soruyorumm vede lutfen cevabini almak istiyorumm kisa zamandaa
bilginizee...

nesliş sen benim yazdıklarımı okumuyonmu ..
yoksa benim yazdıklarım görünmez mi oluyo..
ben önemsiyom dedim..
geçende yazdıgım diyette neler yaptıklarımıda görmemişin..

kızlar kendimi bu hafta takımın en iyi kilo vereni ilan ediyorum zemuszemus :hooray:

canım bende bende seni en iyi kilo veren en iyi paylaşımda bulunan..
hatta takıma en çok sahip çıkanı ilan ediyom...

ah canım bende ..
neyse allahtan az kaldı şu önümüzdeki 1 hafta 10 gün ondan sonra af yok artık banaklava:

delikafadulden 2010 diyelim kaydirigubbakcemile3

inşallah inşallahkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

kız allah seni bildigi gibi yapsın..
bu kadar gülerek nasıl zayıflıycaz biz

günaydın emoşcum gördüm seni nasılsın canım özledim kız seni
ben bugün ev taşıyacam ama hava rüzgarlı yağmur yağmaz inş

gunaydin canlaropuyorumnanaktan!!!!!! aynalar kolay gelsin allah yardimcin olsun hadi bakalim eve tasindin birde bayram bitse aramizdasin artik ona gore...... cagla ablam sende bu vakite burda olduguna gore kesin nobetesin sanada kolay gelsin.... ben yarin aksama kadar yokum kizlar annem izinden geldi carsamba gun gormedim daha yanina gidecem simdi yarin aksama donerim .... kaydirigubbakcemile5

nesliş sen benim yazdıklarımı okumuyonmu ..
yoksa benim yazdıklarım görünmez mi oluyo..
ben önemsiyom dedim..
geçende yazdıgım diyette neler yaptıklarımıda görmemişin..
kiz gordum senin yazdigini zaten sana birsey demedimki saolasinn ben digerleri icin dedim oylamaya katilmayanlar icinn
ya gecende yaptiklarinida gordum ama sayfasini kaistirmayim diye ozele at dedim kafani yorma ben hepsini okuyorumm
gormez cagla ablam gormez sadece isine geleni gorur kaptan mesela sen simdi ver soyle guzel bi yemek veya tatli tarifi bak hic gozunden kacarmilülülülülülü

ne giciksin kiz sende birsey olsada beni kotulesen hihh gidiyom az kaldi 8 gun sonra yokumm arkamdan kina yakarsiniz artikinn :çok üzgünüm:

gicigim demi zemuszemus 8 gunmu kaldi iz oyle deme ozleriz tabi kimde firca yicez biz simdiklava: naniknanik..... saka bi tarafa kaptan sen gidince kaptan kim olacak????sen gitmeden konusalim bunlari ........kaptan 8 gun sonra tam bayram gunumu gidecen sen izine ??? keske once gitseydin az bayrami turkiyede yapsaydin burda nasil olsa bayramin sadece adi var tadi yok .....:sinifsinif:

ben geldim kızlar size bişey dicem saat 4de uyandım :sinifsinif: ya rüyamda domuz gribi olmuştum da devamını merak ettim nolcak diye ondan kalkmadım kaydirigubbakcemile3
ayyy opuyorumnanaktan
motivasyon şekerim motivasyon kaydirigubbakcemile3 hm gülünce karın kaslarımız filan çalışıyor yani benim öyle en azından kaydirigubbakcemile3
günaydın emoşcum gördüm seni nasılsın canım özledim kız seni
ben bugün ev taşıyacam ama hava rüzgarlı yağmur yağmaz inş
kolay gelsin burda da yağmur var ya kapkaranlık :sinifsinif:
opuyorumnanaktan görüşürüzz opuyorumnanaktan
kiz domination onlar ne oyle sabah sabah gulme krizine girdim yine:roflol:
girin girin
gormez cagla ablam gormez sadece isine geleni gorur kaptan mesela sen simdi ver soyle guzel bi yemek veya tatli tarifi bak hic gozunden kacarmilülülülülülü
hehe kaydirigubbakcemile3
aa olurmu öyle şey seni çok özlicez biz :çok üzgünüm:
nesliiiii nasılsın şekerim...
özledim kıs senii
biz de seni özledik şeker kaydirigubbakcemile3 hiç uğramıyosun lmaz:

evet ya şimdi kaptan kim olacak?? :uhm: bi ayarlayalım bence :bbo:

kızlar bu arada takımda geri dönecekler dahil şu anda kaç kişi var biz baya az kalmışız heralde fisfisfis olmazsa yeni üyeler alabiliriz dimi fisfisfis

ya haklısın nöbetteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…