- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.901
kızlar biriniz gelin çabukk sıkıntıdan acısıyla tatlısıyla bölümünü açtım okuyup okuyup ağlıom :sinifsinif: :gitme:
ben geldim sen yoksun şimdi
sen nerelerde geziyon hıı
neresi orası canım hiç raslamadım bi bakayım bende
onemlii
kizlar sizden tek tek analizz hakkinda yapilsinmi yapilmasin analizlere katilalimmi katilmayalimmi diyee soruyorumm vede lutfen cevabini almak istiyorumm kisa zamandaa
bilginizee...
kızlar kendimi bu hafta takımın en iyi kilo vereni ilan ediyorum zemuszemus :hooray:
ah canım bende ..kızlarrrrr
farkındamısınız ben ne zamandır ne yediğimi yazmıyorum yazamıyorummm
sabah klasik kahvaltı bütün gün su içmeyi bile unutuyorum
gecede yemek yerken ölçüyü kaçırıyorum
ramazanda fena alıştım gece yemeye
öff napıcam ya bana biraz sopa sallayın saçımı başımı yolun bişey yapın
toparlanmam lazım
delikafadulden 2010 diyelimkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
nesliş sen benim yazdıklarımı okumuyonmu ..
yoksa benim yazdıklarım görünmez mi oluyo..
ben önemsiyom dedim..
geçende yazdıgım diyette neler yaptıklarımıda görmemişin..
gormez cagla ablam gormezsadece isine geleni gorur kaptan mesela sen simdi ver soyle guzel bi yemek veya tatli tarifi bak hic gozunden kacarmilülülülülülü
kiz gordum senin yazdigini zaten sana birsey demedimki saolasinn ben digerleri icin dedim oylamaya katilmayanlar icinnnesliş sen benim yazdıklarımı okumuyonmu ..
ben önemsiyom dedim..
gormez cagla ablam gormezsadece isine geleni gorur kaptan mesela sen simdi ver soyle guzel bi yemek veya tatli tarifi bak hic gozunden kacarmilülülülülülü
kiz gordum senin yazdigini zaten sana birsey demedimki saolasinn ben digerleri icin dedim oylamaya katilmayanlar icinn
ya gecende yaptiklarinida gordum ama sayfasini kaistirmayim diye ozele at dedim kafani yorma ben hepsini okuyorumm
ne giciksin kiz sende birsey olsada beni kotulesen hihh gidiyom az kaldi 8 gun sonra yokumm arkamdan kina yakarsiniz artikinn :çok üzgünüm:
ayyy opuyorumnanaktannesliş sen benim yazdıklarımı okumuyonmu ..
ben önemsiyom dedim..
canım bende bende seni en iyi kilo veren en iyi paylaşımda bulunan..
hatta takıma en çok sahip çıkanı ilan ediyom...
motivasyon şekerim motivasyon kaydirigubbakcemile3 hm gülünce karın kaslarımız filan çalışıyor yani benim öyle en azından kaydirigubbakcemile3ah canım bende ..
neyse allahtan az kaldı şu önümüzdeki 1 hafta 10 gün ondan sonra af yok artık banaklava:
inşallah inşallahkaydirigubbakcemile3
kız allah seni bildigi gibi yapsın..
bu kadar gülerek nasıl zayıflıycaz biz
kolay gelsin burda da yağmur var ya kapkaranlık :sinifsinif:günaydın emoşcum gördüm seni nasılsın canım özledim kız seni
ben bugün ev taşıyacam ama hava rüzgarlı yağmur yağmaz inş
opuyorumnanaktan görüşürüzz opuyorumnanaktangunaydin canlaropuyorumnanaktan!!!!!! aynalar kolay gelsin allah yardimcin olsun hadi bakalim eve tasindin birde bayram bitse aramizdasin artik ona gore...... cagla ablam sende bu vakite burda olduguna gore kesin nobetesin sanada kolay gelsin.... ben yarin aksama kadar yokum kizlar annem izinden geldi carsamba gun gormedim daha yanina gidecem simdi yarin aksama donerim .... kaydirigubbakcemile5
kiz domination onlar ne oyle sabah sabah gulme krizine girdim yine:roflol:
hehe kaydirigubbakcemile3gormez cagla ablam gormezsadece isine geleni gorur kaptan mesela sen simdi ver soyle guzel bi yemek veya tatli tarifi bak hic gozunden kacarmilülülülülülü
aa olurmu öyle şey seni çok özlicez biz :çok üzgünüm:kiz gordum senin yazdigini zaten sana birsey demedimki saolasinn ben digerleri icin dedim oylamaya katilmayanlar icinn
ya gecende yaptiklarinida gordum ama sayfasini kaistirmayim diye ozele at dedim kafani yorma ben hepsini okuyorumm
ne giciksin kiz sende birsey olsada beni kotulesen hihh gidiyom az kaldi 8 gun sonra yokumm arkamdan kina yakarsiniz artikinn :çok üzgünüm:
biz de seni özledik şeker kaydirigubbakcemile3 hiç uğramıyosunnesliiiii nasılsın şekerim...
özledim kıs senii
gicigim demi zemuszemus 8 gunmu kaldi iz oyle deme ozleriz tabi kimde firca yicez biz simdiklava: naniknanik..... saka bi tarafa kaptan sen gidince kaptan kim olacak????sen gitmeden konusalim bunlari ........kaptan 8 gun sonra tam bayram gunumu gidecen sen izine ??? keske once gitseydin az bayrami turkiyede yapsaydin burda nasil olsa bayramin sadece adi var tadi yok .....:sinifsinif:
gunaydin canlaropuyorumnanaktan!!!!!! aynalar kolay gelsin allah yardimcin olsun hadi bakalim eve tasindin birde bayram bitse aramizdasin artik ona gore...... cagla ablam sende bu vakite burda olduguna gore kesin nobetesin sanada kolay gelsin.... ben yarin aksama kadar yokum kizlar annem izinden geldi carsamba gun gormedim daha yanina gidecem simdi yarin aksama donerim .... kaydirigubbakcemile5
nesliş sen benim yazdıklarımı okumuyonmu ..
ben önemsiyom dedim..
hemen sopa gösterir demii.
kiz gordum senin yazdigini zaten sana birsey demedimki saolasinn ben digerleri icin dedim oylamaya katilmayanlar icinn
senağlama
sensiz napcaz biz..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?