- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.221
Yok yok bnm bacaklar senden kalin partisAma fark yoktur belkide sen daha incesindr bacak olarakda yaniiiiii
Ya benim evde o mezuradan yohh sert olandan var oda bolluk kaliyo anneme gidince olcmem lazmmm
Aldim bacagim 120di dogru olctysem belimde 84falandi gliba onu htrlamiom cok siskoymsm gordun hahahaahahahabab@ParteMoralll sen ilk diyete baslamadan aldin mi vücut ölcülerini
Benxe benm kalin yaa pifffffd fotoda oyle durmiodu senin sen oyle saniosndrYok yok bnm bacaklar senden kalin partis
Ya neyle ölcecez ya gimetreyle mi ölçuyon kiz kendini
Daha iyi fazla cikiom iste hahahahaahah napcan koca mohendis olunca evdeki o oliyyymetreyle mi ölçuyon kiz kendini
Daha iyi fazla cikiom iste hahahahaahah napcan koca mohendis olunca evdeki o oliyyy
Ben hiç gısganmam böyle şelleri huyum değal biliyon
ay lav yuu sanaAnlamadim 3 kere okumama rağmen
Gercekten eskiye nazaran evrim gecirmissin ya kizAldim bacagim 120di dogru olctysem belimde 84falandi gliba onu htrlamiom cok siskoymsm gordun hahahaahahahabab
Boyunuda lazer metreyle olcuyom dusun hahahaajahahhahaHaklisin kankilopp
Ben kafayi bozdugum icin her seyi kaydettmGercekten eskiye nazaran evrim gecirmissin ya kizya ben ilk basladigim zamanda ölcemedim ne kadar incelme yasadm hic bilmiyorum
Yok yok parte sen daha zayifsin bana oranla aslinda boyumuz da ayniymis ama sen benden cok daha zayif duruyosunBenxe benm kalin yaa pifffffd fotoda oyle durmiodu senin sen oyle saniosndr
sert olanla olcsek cok mu fark cikiyo.giiiMezuraynanyumuşak olanla yani
Duyu lav mi yes ay du şekeğimmay lav yuu sana
19kg verdim demeye utaniom hala zayif deglm ver ver hala kgluGercekten eskiye nazaran evrim gecirmissin ya kizya ben ilk basladigim zamanda ölcemedim ne kadar incelme yasadm hic bilmiyorum
Haaa ey bizde mezuradan bahsediyoduk ya bian anlayamadm coo pardon seloşMezuraynanyumuşak olanla yani
Ayy bilmiyom da olmas sankim onlansert olanla olcsek cok mu fark cikiyo.giii
Yooook olc bak gorursun senin daha incedir benim tipimden herhalYok yok parte sen daha zayifsin bana oranla aslinda boyumuz da ayniymis ama sen benden cok daha zayif duruyosun
dur simdi kafami karistirmaaa hahahahaahsert olanla olcsek cok mu fark cikiyo.giii
Duyu lav mi yes ay du şekeğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?