Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimkini tanısan aklın şaşar
Oda oyleeeee ya ben sok oluyorm oglunu evini cocugunu hersyinu kiskaniyo.. kizi surekli rezil ediyo... Vsvs allah kolaylik versin cnm... Herkese hak ettigi gibi davrancaksin
Birak öyle bilsinler pampaa yalnız gercek dostlarimiz bilsin iç yüzümüzü
aynen cnmmmmm bizi gercekten sevenler bilio gerisi tiri viri

canim adet dönemin mi en son adetinden sonra 15 gün temiz kaldiysann bu leke adete girer ve bozulur ama sen temizleneli 15 gub olmadiysa özürdür

marlin18 ben bilgilerinin doğru olduguna emin oldugum bi hocama sordum biraz önce adet döneminde degilse oruca devam etsin dedi ama adet günü arasi 15 gün olmuş mu diyo ne zaman regl oldun sen canim

Kız EceZ 63 dimiştin 61,8 çıkmışsın sen bu hırsla ezcaneye gidene kadar 59 olursun

Ahaha deli kadın.

Aynen ya baskül yanılttı beni ayarı bozulmuş. Ona çıkınca 3 kilo fazla gösteriyor kaldırdım onu kenara.

Bugün sabah eczanede tartıldım sonra da eve gelip tartıldım ve kilom 60.8 tam olarak........

Allahım sen bana 59ları görmeyi nasip et yarabbimmm

Kızlar regl oldum buscopan aldım 1 tane sabah üstüne uyudum yine de geçmedi...

Şuan kıvranıyorum ciddi anlamda çok rahatsız hissediyorum kendimi.

Regl sancılarını giderebilmek için evde tedavi uygulayan ve başarılı olan var mı buscopan harici. Ne olur söyleyin ramazan günü sevaba girin ayağa kalkamıyorum gözümden yaş geldi o derece ağrım var (

vay anasını nerdeyse 59 olacaktin iki gun daha bekleseydinn

vay anasını nerdeyse 59 olacaktin iki gun daha bekleseydinn

Balım 2 gündür diyetteyim ya onunda etkisi olmuştur yani buraya ilk katıldığım güne göre kilo vermişimdir çünkü un tuz şeker sıfır tükettim. O da hızlı kilo verdiriyor tabi. ^^

supersin vallaa bu azimle bizim kuru hatunlari gececeksin

Bugün patates yoğurt diyeti yapacaktım regl olunca gözüm korktu dayanamam bozarım diye yapmadım. Bir de çok kabız yapıyormuş zaten regl sancısı bir de üstüne kabızlık işkence etmeyeyim dedim kendime. Birkaç gün sonra yapacağım pirinç lapası diyetinden sonra.

Bugün sabah da dünkü gibi gittim, ağrımdan ötürü açlığımı da anlayamıyorum bir garip oldum -.-

hepmi.boyle sancilanirsin dr gitmedinmi bu sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…