- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.441
tamamm kuzuuTamam kiz ramazanin son haftasi hatiğlatta verem
şu an princ lapasi diyetini yapiyormusunBugün patates yoğurt diyeti yapacaktım regl olunca gözüm korktu dayanamam bozarım diye yapmadım. Bir de çok kabız yapıyormuş zaten regl sancısı bir de üstüne kabızlık işkence etmeyeyim dedim kendime. Birkaç gün sonra yapacağım pirinç lapası diyetinden sonra.
Bugün sabah da dünkü gibi gittim, ağrımdan ötürü açlığımı da anlayamıyorum bir garip oldum -.-
Ne kalmış gı 1 kilo versen 59u görcen işteAhaha deli kadın.
Aynen ya baskül yanılttı beni ayarı bozulmuş. Ona çıkınca 3 kilo fazla gösteriyor kaldırdım onu kenara.
Bugün sabah eczanede tartıldım sonra da eve gelip tartıldım ve kilom 60.8 tam olarak........
Allahım sen bana 59ları görmeyi nasip et yarabbimmm
Kuzum ya benim dün hiç gelmedi erken saatte banyo yaptım sıcaklığın etkisiyle gelir mi diye test ettim sahura kalktım sabah 7 gibi wcye gittim üşütmüşüm gibi minicik bi leke geldi oruca devam ediyorum özür mü oluyor bu@marlin18 ben bilgilerinin doğru olduguna emin oldugum bi hocama sordum biraz önce adet döneminde degilse oruca devam etsin dedi ama adet günü arasi 15 gün olmuş mu diyo ne zaman regl oldun sen canim
kaçıncı günün canimKuzum ya benim dün hiç gelmedi erken saatte banyo yaptım sıcaklığın etkisiyle gelir mi diye test ettim sahura kalktım sabah 7 gibi wcye gittim üşütmüşüm gibi minicik bi leke geldi oruca devam ediyorum özür mü oluyor bu
Bittikten sonraki 2. günüm canımkaçıncı günün canim
canim benimkisi öz..ama hakkini yemiyim ben hic lafini duymadm karismaz etmez bizimde sohbetimz iyidir elbet onunda var tabi bikac huyusu o vakit bende lafimi hicc esirgememmm bikir beni dicegi varsada dimezzzz.Kiz biz kvdemle arkadaş gibiniz çok iyi geçer zamanbazi kaynanaliklari var tebi ama ossundu öz değil, eşimin annesi vefat etmiş üvey annesi eşimin eşim hiç bişeyimize kariştirmaz rahatim yani acik arkamdan koniyişiyi lafı geliyo ama umursamiyom ben umrum değal
ya bende bugun yv de arabaşı corbasi gorudumduuu bi arkadasim var kinyali hep anlatirdi haftasonu ondan yaocem cokta kokaymis hemde ben yarim su bardagi un koycemm cok tehlikeli bisey degil bence..keşkekte severim o nasl yapilioki tarif verirmisin cbm musait olunca kocacim cok sever boyle yüresell yimahcıkkklarııBen de bulgurlu dolma yapıcam..dünden çorba var..
Kızım da oruçlu keşkek seviyo belki ondan da yaparım..
hepmi.boyle sancilanirsin dr gitmedinmi bu sebepten
şu an princ lapasi diyetini yapiyormusun
Ne kalmış gı 1 kilo versen 59u görcen işte
bu arada yaşın kaçtı senun
Tembellll hatunkizlar dolma neyin yaoamadimmmm yav ne avrattim ben diyet meni çohhhğg bozduuu gayriiii
kiz turkce konusya bende bugun yv de arabaşı corbasi gorudumduuu bi arkadasim var kinyali hep anlatirdi haftasonu ondan yaocem cokta kokaymis hemde ben yarim su bardagi un koycemm cok tehlikeli bisey degil bence..keşkekte severim o nasl yapilioki tarif verirmisin cbm musait olunca kocacim cok sever boyle yüresell yimahcıkkklarıı
başladığı günden itibaren kac gün olduğu önemliBittikten sonraki 2. günüm canım
aynı yaştayiźz:))26ya girdim balım. :*
bitmezz bu kaynana muhabbetleriiicanim benimkisi öz..ama hakkini yemiyim ben hic lafini duymadm karismaz etmez bizimde sohbetimz iyidir elbet onunda var tabi bikac huyusu o vakit bende lafimi hicc esirgememmm bikir beni dicegi varsada dimezzzz.
b
bitmezz bu kaynana muhabbetleriii
8 gün canımbasladig
başladığı günden itibaren kac gün olduğu önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?