Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şu an princ lapasi diyetini yapiyormusun

Ne kalmış gı 1 kilo versen 59u görcen işte
bu arada yaşın kaçtı senun

@marlin18 ben bilgilerinin doğru olduguna emin oldugum bi hocama sordum biraz önce adet döneminde degilse oruca devam etsin dedi ama adet günü arasi 15 gün olmuş mu diyo ne zaman regl oldun sen canim
Kuzum ya benim dün hiç gelmedi erken saatte banyo yaptım sıcaklığın etkisiyle gelir mi diye test ettim sahura kalktım sabah 7 gibi wcye gittim üşütmüşüm gibi minicik bi leke geldi oruca devam ediyorum özür mü oluyor bu

canim benimkisi öz..ama hakkini yemiyim ben hic lafini duymadm karismaz etmez bizimde sohbetimz iyidir elbet onunda var tabi bikac huyusu o vakit bende lafimi hicc esirgememmm bikir beni dicegi varsada dimezzzz.

Ben de bulgurlu dolma yapıcam..dünden çorba var..
Kızım da oruçlu keşkek seviyo belki ondan da yaparım..
ya bende bugun yv de arabaşı corbasi gorudumduuu bi arkadasim var kinyali hep anlatirdi haftasonu ondan yaocem cokta kokaymis hemde ben yarim su bardagi un koycemm cok tehlikeli bisey degil bence..keşkekte severim o nasl yapilioki tarif verirmisin cbm musait olunca kocacim cok sever boyle yüresell yimahcıkkklarıı

kiz turkce konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…