- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.461
bak canim normalde senin bi rutinin varsa adetin hep 6 gun hep 7 gün oluyorsaa 9. gün gelen leke senin orucunu bozmaz ama bu durum hep boyledir 10 gune kadar gelir o başka o zaman 10 gün beklemen gerekir8 gün canım
Ben olsam tutardim ama daha sonra kazama eklerdim bu orucu canim yedin mi sen bekliyo msnKuzum ya benim dün hiç gelmedi erken saatte banyo yaptım sıcaklığın etkisiyle gelir mi diye test ettim sahura kalktım sabah 7 gibi wcye gittim üşütmüşüm gibi minicik bi leke geldi oruca devam ediyorum özür mü oluyor bu
Hep 6-7 gün sürüyor canım bu yıl böyleyim 2 yıl önce 3-4 gün sürerdibak canim normalde senin bi rutinin varsa adetin hep 6 gun hep 7 gün oluyorsaa 9. gün gelen leke senin orucunu bozmaz ama bu durum hep boyledir 10 gune kadar gelir o başka o zaman 10 gün beklemen gerekir
Hayır canım bozmadım akşam duş alıcam devam edicem bozmak istemiyorumBen olsam tutardim ama daha sonra kazama eklerdim bu orucu canim yedin mi sen bekliyo msn
Buğday ve tavuktan yapılıyor canım..ya bende bugun yv de arabaşı corbasi gorudumduuu bi arkadasim var kinyali hep anlatirdi haftasonu ondan yaocem cokta kokaymis hemde ben yarim su bardagi un koycemm cok tehlikeli bisey degil bence..keşkekte severim o nasl yapilioki tarif verirmisin cbm musait olunca kocacim cok sever boyle yüresell yimahcıkkklarıı
Ayy arabaşina bayilirimmm anam çok güzel yaparrya bende bugun yv de arabaşı corbasi gorudumduuu bi arkadasim var kinyali hep anlatirdi haftasonu ondan yaocem cokta kokaymis hemde ben yarim su bardagi un koycemm cok tehlikeli bisey degil bence..keşkekte severim o nasl yapilioki tarif verirmisin cbm musait olunca kocacim cok sever boyle yüresell yimahcıkkklarıı
Ben yaptım pişiyo şu anda..kizlar dolma neyin yaoamadimmmm yav ne avrattim ben diyet meni çohhhğg bozduuu gayriiii
Napidun tatlik
Ayy bende etli yapmiştim harikaydiiBuğday ve tavuktan yapılıyor canım..
Miktarı sana kalmış ikisini birlikte pişiriyorsun iyice sonra tavuğu içinden çıkarıp biraz parçalıyorsun..tekrar içine atıp mikserle 2-3 dakika kadar çırpıyorsun bukadar..servis yaparken üzerine tereyağı erit harika oluyor..
Benimde pişiyo yimeklerimBen yaptım pişiyo şu anda..
Hic sormaaNapidun tatlik
Etli de güzel oluyor..ondan olunca başka yemek aramam ben..Ayy bende etli yapmiştim harikaydii
Ellerine sağlık ohhh..Benimde pişiyo yimeklerimbi pilavim kaldi ona daha erken
NiidennHic sormaa
Seninde ellerine saglik canim ne güzel yapmişsindirEtli de güzel oluyor..ondan olunca başka yemek aramam ben..
Oturuyom ben beybisss sen napiyosunGizlar gizlar napiyonuz bakem
uzun oturuyom bendeeGizlar gizlar napiyonuz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?