- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.961
:teytey:hihoyyythihoyyyt hehehe mor dudaklı diye ben yazdım.ayy kızlar bi görseniz bu nalansuyun dudakları.nikotin çeke çeke morarmış.bide utanmadan yok bee ben az içiyom demez mi.:umursamaz:klava:
anam bu kizlar asagiya etiket yapistiryorlarr cokk guldum vallaaa
ciko dominationu kim yazdi allah askina soylesiin ay yarabbimm
nasınız kızlar..benden haberler günden güne bir top yumağına dönüyorum.bayramda bayramlaşmaya yuvarlana yuvarlana gidicem ....:a015:
kıs gudubet nalansu burdamısın sende..lülülülülülü
bende de boy var abla aramızda 3 cm var kaydirigubbakcemile3aşkolsun....
ben hiç te çyle degilim fotoma baksana kızım boy var bende:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
kafamı verdim zaten ya off akannehirslm kizlar nasilsiniz bakalimm
domination guzelim buradada okullar hep hafta ortasi aciliyor carsamba tatil zaten persembeden okul aciyorlar banda onceden sacma geliyordu ama demekki bir bildikleri var oyuzden sen bence artik kafani derslerine verr
him birde kaptanlik olayinda bu hafta soyle bir uygulam yapmak istiyorum oncelikle kaptan aynlar diye dusunduk yinede aday varsa bende kaptan olmak istiyorum diye ciksin ortaya oylama yapalim yardimcisida benim eski yardimcim sibel dedik ama dedigim gibi yardimcisi bende olurum diyen varsa oda ciksin oratay yarina kadar sonrada aoylamaya geceriz vede bende artik persembe gunu devir teslim yapip birakirim cunku bu hafta cok yogun olacagim
su analiz sonuclarinida hala vermedim kizlarr gercekten onemseyip onemsemediginizi hala anlamis degilim cunku ama ben yinede bu ayinkinide verip artik kaptaniniza devredecegim gorevi
:umursamaz:nan azına tükürdüm ..cigara içiyosam bisebebi var dimi ..ayrıcana benim dudaklarım hep mordur tıpkı ruc sürmüş gibi..cigarayla heç alakası yok ..ben bu köyde eroin içmedime dua ediyom sen cigaradan bahsediyon ..delüüüüüüüüüüüüü mü neeeeeeeee
nasınız kızlar..benden haberler günden güne bir top yumağına dönüyorum.bayramda bayramlaşmaya yuvarlana yuvarlana gidicem ....:a015:
kıs gudubet nalansu burdamısın sende..lülülülülülü
günaydın hanımlar hafta sonu coşmuşsunuz,coşturmuşsunuz.ama ben yine giremedim hafta sonu,ya ben niye fırsat bulamıyom evden nete girmeye anlamdım gitti.
kaptanım isteyelim bu ayda analizleri.gerçi hoş bir tablo çıkacağını sanmıyorum ya neyse.ya bide devir teslim edeyim kaptanınıza görevi falan demişsin içim burkuldu valla.
hafta sonu yeme konusunda fazla kaçırmadım.cumartesi iftarda
fırında beşamel soslu karnıbahar
içli köfte(ama ben yemedim köfte eşime yaptım)
közlenmiş kırmızı biber vardı.
sahurda 1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve çavdar ekmeği
dün iftarda
şabit mantısı,közlenmiş kırmızı biber ve meşrubat vardı.
akşamda kaynanamlar çaya gelecek diye tatlı yapmıştım ondan yedim biraz.
sahurda iki dilim ekmekle,kaşarlı domates yedim.
canım napayım dikkat etmezsem alacağım geri verdiğim kiloları,canım sende dikkat et bence.bende 2 gündür özel durumdan dolayı niyetli değilim.ama ben oldum olası ramazanda hiç gündüz bişey yiyemem.akşama kadar aç gezerim.onun için gece sahura kalkıyorum.hem eşimede yoldaş olmuş oluyorum.iyi oluyor yani.içli köfte yaptın ve yemedin
bravo vallahi sana
yediklerinide çok beğendim devam et güzelim
kızlar ben oruca ara verince acayip her yiyeceğe saldırmaya başladım
yediklerimi bir yazsam ooooooooo
kaymaklı tatlılarmı dersin kızarmış pataesler
bol yağlı yemekler ne yaptım ben böyle yaaaa
yazarken bi tuhaf oldum çok pişmanım çoooooookkk
bu gece oruca başlıyorum inşallah yemek yememde düzene girer bu arada sabaha karşı uyuyorum öğle 1 e doğru uyanıyorum iyice altüst oldu herşey
okullar açılıncada uykum düzene girerse daha iyi olucak
DOMİNOŞ yap güzelim elma diyetini bende yapıcam olmıuycak böyle sen ne zaman başlıyosun
biz birazdan kursa gidiyoruz onun için bu gün biraz erken kalktım erken dedeğimde 11.30
ayy ayy yemem uyku düzenim hepsi bozulduu
içli köfte yaptın ve yemedin
bravo vallahi sana
yediklerinide çok beğendim devam et güzelim
kızlar ben oruca ara verince acayip her yiyeceğe saldırmaya başladım
yediklerimi bir yazsam ooooooooo
kaymaklı tatlılarmı dersin kızarmış pataesler
bol yağlı yemekler ne yaptım ben böyle yaaaa
yazarken bi tuhaf oldum çok pişmanım çoooooookkk
bu gece oruca başlıyorum inşallah yemek yememde düzene girer bu arada sabaha karşı uyuyorum öğle 1 e doğru uyanıyorum iyice altüst oldu herşey
okullar açılıncada uykum düzene girerse daha iyi olucak
DOMİNOŞ yap güzelim elma diyetini bende yapıcam olmıuycak böyle sen ne zaman başlıyosun
biz birazdan kursa gidiyoruz onun için bu gün biraz erken kalktım erken dedeğimde 11.30
ayy ayy yemem uyku düzenim hepsi bozulduu
slm kizlar kusuruma bakmayin artik bu hafta pek bir yogunum bugunde doktora goturdum asi icin cocuklarii pek bir yoruldum sabahta tursu kurdum birsuru kisa hazirlikk
olmus durumdayim sonra gelirim insallah
slm kızlar ben 3 gün mazeret izni alıyorum yarın yola çıkacam tabi kaymakam izni imzalarsa dua edinde gideyim erkenden evime. bayram dönüşü aranızda olcam bekleyin beni delikafaduldenzemuszemus
:kedi::kedi::kediaa kızlar inanmıyorum size ya kafamçokkarıştı 1 günde bu kadar mı mesaj yazılır akannehir
slm kızlar ben 3 gün mazeret izni alıyorum yarın yola çıkacam tabi kaymakam izni imzalarsa dua edinde gideyim erkenden evime. bayram dönüşü aranızda olcam bekleyin beni delikafaduldenzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?