Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anam bu kizlar asagiya etiket yapistiryorlarr cokk guldum vallaaa
ciko dominationu kim yazdi allah askina soylesiin ay yarabbimm

:teytey:hihoyyythihoyyyt hehehe mor dudaklı diye ben yazdım.ayy kızlar bi görseniz bu nalansuyun dudakları.nikotin çeke çeke morarmış.bide utanmadan yok bee ben az içiyom demez mi.:umursamaz:klava:

nan azına tükürdüm ..cigara içiyosam bisebebi var dimi ..ayrıcana benim dudaklarım hep mordur tıpkı ruc sürmüş gibi..cigarayla heç alakası yok ..ben bu köyde eroin içmedime dua ediyom sen cigaradan bahsediyon ..delüüüüüüüüüüüüü mü neeeeeeeee

nasınız kızlar..benden haberler günden güne bir top yumağına dönüyorum.bayramda bayramlaşmaya yuvarlana yuvarlana gidicem ....:a015:
kıs gudubet nalansu burdamısın sende..
lülülülülülü

ben geldimm bugün giremedim kızlar iftara davetliydik akşam da uğrayamadım orda da yayla çorbası,azcık pilav ve salata yedim
aşkolsun....
ben hiç te çyle degilim fotoma baksana kızım boy var bende:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3
bende de boy var abla aramızda 3 cm var kaydirigubbakcemile3
kafamı verdim zaten ya off akannehir
:umursamaz:
nasınız kızlar..benden haberler günden güne bir top yumağına dönüyorum.bayramda bayramlaşmaya yuvarlana yuvarlana gidicem ....:a015:
kıs gudubet nalansu burdamısın sende..
lülülülülülü

kızlar ben elma diyetine başlama kararı aldım artık bu sefer işi sıkı tutucam 1 günde de bırakmam en az 3 gün akannehir
lan buraya da mı çiko yazdın nalansu görürsün sen lmaz:

günaydın hanımlar hafta sonu coşmuşsunuz,coşturmuşsunuz.ama ben yine giremedim hafta sonu,ya ben niye fırsat bulamıyom evden nete girmeye anlamdım gitti.
kaptanım isteyelim bu ayda analizleri.gerçi hoş bir tablo çıkacağını sanmıyorum ya neyse.ya bide devir teslim edeyim kaptanınıza görevi falan demişsin içim burkuldu valla.
hafta sonu yeme konusunda fazla kaçırmadım.cumartesi iftarda
fırında beşamel soslu karnıbahar
içli köfte(ama ben yemedim köfte eşime yaptım)
közlenmiş kırmızı biber vardı.
sahurda 1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve çavdar ekmeği
dün iftarda
şabit mantısı,közlenmiş kırmızı biber ve meşrubat vardı.
akşamda kaynanamlar çaya gelecek diye tatlı yapmıştım ondan yedim biraz.
sahurda iki dilim ekmekle,kaşarlı domates yedim.

içli köfte yaptın ve yemedin

bravo vallahi sana
yediklerinide çok beğendim devam et güzelim

kızlar ben oruca ara verince acayip her yiyeceğe saldırmaya başladım

yediklerimi bir yazsam ooooooooo

kaymaklı tatlılarmı dersin kızarmış pataesler
bol yağlı yemekler ne yaptım ben böyle yaaaa
yazarken bi tuhaf oldum çok pişmanım çoooooookkk

bu gece oruca başlıyorum inşallah yemek yememde düzene girer bu arada sabaha karşı uyuyorum öğle 1 e doğru uyanıyorum iyice altüst oldu herşey

okullar açılıncada uykum düzene girerse daha iyi olucak

DOMİNOŞ yap güzelim elma diyetini bende yapıcam olmıuycak böyle sen ne zaman başlıyosun

biz birazdan kursa gidiyoruz onun için bu gün biraz erken kalktım erken dedeğimde 11.30

ayy ayy yemem uyku düzenim hepsi bozulduu

canım napayım dikkat etmezsem alacağım geri verdiğim kiloları,canım sende dikkat et bence.bende 2 gündür özel durumdan dolayı niyetli değilim.ama ben oldum olası ramazanda hiç gündüz bişey yiyemem.akşama kadar aç gezerim.onun için gece sahura kalkıyorum.hem eşimede yoldaş olmuş oluyorum.iyi oluyor yani.

kaptan bak sabahtan beri kaç defadır geliyorum gidiyorum kimsecikler yok.sonrada sen bana kızıyorsun başka topiklerde geziyorum diye.napayım ben bizim hatunlar hep akşam takılıyor buraya.

geldim kızlar off yine toplamda 1 saat yürüdüm en az :hulya: aa bu ifade neymiş msnimde de var :hulya: :hulya: neyse bugün başlıyorum elmaya orucumu elmayla açıcam çünkü yeni aldığım bilgilere göre vücut uzun süre açlıktan sonra ilk yediği şeyi depoluyomuş yani iftarda neden hafif yememiz gerektiğini açık bi şekilde anlamış olduk kaydirigubbakcemile2 o yüzden orucumu elmayla açıp yaklaşık 30 dk sonra çorba yicem diğer yemeklerden de sadece 1 çatal okul açılana kadar yapmayı düşünüyorum sonra da birdenbire bırakmıcam bu sefer yavaş yavaş dengelicem kaydirigubbakcemile2

off benimde kafamçokkarıştı ya bugün annem nohut yapmış azcık ondan yerim tabi yanına da pilav yapar 1 kaşık da ondan tamamdır :lepi: sonra her saat başı 1 küçük elma

slm kizlar kusuruma bakmayin artik bu hafta pek bir yogunum bugunde doktora goturdum asi icin cocuklarii pek bir yoruldum sabahta tursu kurdum birsuru kisa hazirlikk
olmus durumdayim sonra gelirim insallah

slm kizlar kusuruma bakmayin artik bu hafta pek bir yogunum bugunde doktora goturdum asi icin cocuklarii pek bir yoruldum sabahta tursu kurdum birsuru kisa hazirlikk
olmus durumdayim sonra gelirim insallah

bende çıkıyorum kızlar görüşürüz sende dinlen ablacım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm kızlar ben 3 gün mazeret izni alıyorum yarın yola çıkacam tabi kaymakam izni imzalarsa dua edinde gideyim erkenden evime. bayram dönüşü aranızda olcam bekleyin beni delikafaduldenzemuszemus

kızlar oturduğum yerde sızmışım yine mirmirmirmir bi 2-3 saat uyumuşumdur kaydirigubbakcemile3 neyse şimdi elma yiyorum bol da su içicem iftarda da size dediğim gibi yaptım ama pilavı 2 değilde 3 kaşık yedim kaydirigubbakcemile3
:hulya: :hulya: :hulya: bu benim vermem kimseye yasakkelime Çok üzgünüm çoook
slm kızlar ben 3 gün mazeret izni alıyorum yarın yola çıkacam tabi kaymakam izni imzalarsa dua edinde gideyim erkenden evime. bayram dönüşü aranızda olcam bekleyin beni delikafaduldenzemuszemus

opuyorumnanaktan okullar da çarşamba değil perşembeymiş alkisalkisalkis

slm kilzar bende anca geldim ya ustumde bi uyuzluk var sormayin gitsin orucun son haftasi fena vurdu bana :bbo: hafta sonuna gelelim bol kalorili iki tane iftar sofrasi gecti yinekafamçokkarıştı bu ne ya oruc bi bitse towbe wallakötükedihüso daha isimi cok evi silcem bu saate temizlik yapcam biraz yarina temiz olsun hepinizi opuyommmmmmmmmmmmmm

aa kızlar inanmıyorum size ya kafamçokkarıştı 1 günde bu kadar mı mesaj yazılır akannehir
:kedi::kedi::kedipuyorumnanaktan

:Saruboceq: insallah izni alirsin aynalar opuyorumnanaktan

günaydınnn yine pek katılım olmamış ya neyse.ramazanın rehaveti var hepimizin üzerinde bayramdan sonra canlanıcaz inşaallah. ben dün iftarda 2 dilim patatesli börek ve salata yedim.sahurda 1 yumurta ve küçük bir parça pideyle peynir ve az bişeycik sarelle yedim.bide kavun ve şeftali dilmiş eşim onlardan yedim bir iki dilim.

Slm kızlar ıŞlerım dolayısıyla bu aralar paylaŞımda bulunamıyorum malum kdv bayramdan hemen sonraya denk gelıyor bu yuzden ıŞler Çok her gırdıĞımde geÇmıŞı okuyorum sızlerden haberım olsun dıye bayramda antep e gıdıyoruz 1-2 kılo almıŞ olarak dÖnerım bÜyÜk ıhtımal affedın benı bayramdan sonra dÜzelıcem ınŞ hepınızı ÖpÜyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…