- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.001
slm kizlar ben geldim soyledigim gibi bir turlu islerden buraya ugrayamiyorum kusuruma bakmassiniz artik bugunde arkadaslari cagirdim yemekli misafriim var anliyacaginizz
herkezler nereye gidiyor ya neyse ne yapalimm benimde az kaldi izine cikmama
kizlar aynalarin kaptan olmasinda hepiniz hem fikirseniz artik kaptanligi ona devredecegim yanliz suanda yardimcida olmadigi icin birinizin aynalar gelene kadar bu isi goturmesi gerekiyor bu is icinde simdilik domination en iyi aday gibi geldi bana listeyide ogrenmis yapmayii oyuzden domination canim sen simdilik yardimci ol takima guzelim olurmuu
ben cuma yine gelir insallah kontrol yaparimm ama siz listeyi hazirlayin
zaten ondan sonrada vedalasiriz artik gerci tr de annemlerde pc var ama sadece slm vermeye girerim artik
geldim kızlarevde değilim şimdi iftara davetliyiz sütlaç yapmışlar ondan yicem biraz kaydirigubbakcemile3
bencede aynalar en uygun kaptan adayı
ablacım tabi bende aynalar gelene kadar yardımcı olurum size listeyi filan hazırlarım kaydirigubbakcemile2
ahh demek vedalaşıcaz mafoldumben mafoldumben
evet guzelim maalesef vede zamani geliyor
yanliz seni turkiyeden nete girdigimde 75 kilo olarak gormek istiyorum yoksam konusmayacagim seninle ona gore
hmm peki sen tam olarak ne zaman gireceksin ona göre hazırlık yapıyım kaydirigubbakcemile2 şaka bi yana off gerçekten bi 75 bile olamadım şu hale bak 54 günde sadece 1 kg :sinifsinif:
benim gibi kilo olmadın ya ona bak sen canım..mafoldumben
of ya ne güzel 77.5 olmuştum bu gördüğüm en dşük kiloydu mafoldumben
yok anacım bundan sonra iftarda su+elma ile orucumu açıyorum masaya da oturmıcam çünkü gözüm kayıyor yemeklere :1closedeyes: sahurda da kahvaltı gibi atıştırırım o kadar. ha bi de enerji ve zihin açıklığı vermesi açısından günde 1 avuç fındık :lepi: hmm tatlı niyetine de kuru kayısı yerim
bende ramazanda elma diyetini yapamıyorum ya off oruç psikolojisi heralde orucumu elmayla açmak zor geliyor bugün yine yapamadım :çok üzgünüm: bayramda yapıcam şöyle 4-5 gün yapsam süper olur :dance:
off inşallah yaa mafoldumbenhadi bakalım inşallah .:lepi:.hep lafta diyoz bi hayata geirsek işte ozman yağlar teker teker çözülecek..:kedi:
evet canım elme diyeti ramazanda zor oluyo ben kaç kere denedim ama yapamadım
hadi ramazandan sonra beraber başlıyalım bu diyete
bayramda burdamısın nerdesin
slm kizlar ben geldim soyledigim gibi bir turlu islerden buraya ugrayamiyorum kusuruma bakmassiniz artik bugunde arkadaslari cagirdim yemekli misafriim var anliyacaginizz
kizlar aynalarin kaptan olmasinda hepiniz hem fikirseniz artik kaptanligi ona devredecegim yanliz suanda yardimcida olmadigi icin birinizin aynalar gelene kadar bu isi goturmesi gerekiyor bu is icinde simdilik domination en iyi aday gibi geldi bana listeyide ogrenmis yapmayii oyuzden domination canim sen simdilik yardimci ol takima guzelim olurmuu
zaten ondan sonrada vedalasiriz artik gerci tr de annemlerde pc var ama sadece slm vermeye girerim artik
canım ya ayrılıyomusun takımdan
benim çok kanım kaynamıştı sana
bencede aynalar kaptanlık için en uygun kişi,ama sen böyle veda falan deyince ben çok üzülüyorum.bide olmaz öyle slm verip çıkmak arada gel bizi yine sopala kendimize gelelim.inan sen bizim için çok değerlisin.slm kizlar ben geldim soyledigim gibi bir turlu islerden buraya ugrayamiyorum kusuruma bakmassiniz artik bugunde arkadaslari cagirdim yemekli misafriim var anliyacaginizz
canım gerçekten biraz az verdin ama asıl sorunun hangi diyeti yapacağına bir türlü karar verememen oldu canım.kafanda tam olarak karar verip düzenli bir diyete başlasan kesin gidicek kiloların.hmm peki sen tam olarak ne zaman gireceksin ona göre hazırlık yapıyım kaydirigubbakcemile2 şaka bi yana off gerçekten bi 75 bile olamadım şu hale bak 54 günde sadece 1 kg :sinifsinif:
canım ramazanın bitmesine şurda ne kaldı.sabret 2-3 gün daha ondan sonra başla elma diyetine.aç karnına elmayı nasıl yiyeceksin.sabret biraz daha.of ya ne güzel 77.5 olmuştum bu gördüğüm en dşük kiloydu mafoldumben
yok anacım bundan sonra iftarda su+elma ile orucumu açıyorum masaya da oturmıcam çünkü gözüm kayıyor yemeklere :1closedeyes: sahurda da kahvaltı gibi atıştırırım o kadar. ha bi de enerji ve zihin açıklığı vermesi açısından günde 1 avuç fındık :lepi: hmm tatlı niyetine de kuru kayısı yerim
bencede canım.hadi bakalım inşallah .:lepi:.hep lafta diyoz bi hayata geirsek işte ozman yağlar teker teker çözülecek..:kedi:
ya anam bacım bekle az daha bayramdan sonra hepimiz kendimize yeni bir diyet bulup başlarız inşaallah.yoksa gitmeyecek bu kilolar.off inşallah yaa mafoldumben
ben yarın deniycem olmazsa bayramda :sinifsinif:
bayramda da burdayım büyük bi ihtimal ...
selam kızlar elma kemiriyorum şu anda ..offf hiçde sevmiyom bunu yawww ...bugün benimm dooom günüm 28 oldum kızlar ..
slm usarem insan gece yemeden duramiyor iste:sinifsinif: gerci ben bu gece bi dilim hazir bogca yedim bi bardak cay hemen yatim fazla yememek icin ....bu arada günaydın kızlar,dün iftara arkadaşlara davetliydik.menümüzde çorba,maklube,kuru fasulye,yoğurt,salata ve komposto vardı.çok abartmadan doyurdum karnımı.çaydan sonra 1 dilim pasta yedim,yanındada meşrubat içtim.
sahurda bu gece fazla yedim galiba.1 yumurta ve pidemin üstüne sürülmüş sarelle yedim.sarelle ve ekmeği fazla kaçırdım ama birdaha olmamasını diliyorum.
selam kızlar elma kemiriyorum şu anda ..offf hiçde sevmiyom bunu yawww ...bugün benimm dooom günüm 28 oldum kızlar ..
senin kilo kac zemus cozemedim benhalabenim gibi kilo olmadın ya ona bak sen canım..mafoldumben
3 gun daha sabret domi orucken zor olur elma bitsin oyle baslaof ya ne güzel 77.5 olmuştum bu gördüğüm en dşük kiloydu mafoldumben
:gitme: demek gidiyon ha kaptan hangi gun gidiyorsun ??? takimin kaptanligina gelince aynalar ve domi yapsinlar kaydirigubbakcemile5 sende yanliz birakma gel arada biz bu gidisle daha cok seneleri beraber gecirecez:tomato:slm kizlar ben geldim soyledigim gibi bir turlu islerden buraya ugrayamiyorum kusuruma bakmassiniz artik bugunde arkadaslari cagirdim yemekli misafriim var anliyacaginizz
kızlar merhaba.ben 2. takımdan silviya gelip giidyosunuz biliyosunuzdur ama ben bi türlü fırsat bulup uğrayamamıştım.şidmiye kadar ortak paylaşım keyfinden mahrum oldum neyse bundan sonra artık.Hepizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun....
bencede aynalar kaptanlık için en uygun kişi,ama sen böyle veda falan deyince ben çok üzülüyorum.bide olmaz öyle slm verip çıkmak arada gel bizi yine sopala kendimize gelelim.inan sen bizim için çok değerlisin.
canım gerçekten biraz az verdin ama asıl sorunun hangi diyeti yapacağına bir türlü karar verememen oldu canım.kafanda tam olarak karar verip düzenli bir diyete başlasan kesin gidicek kiloların.
canım ramazanın bitmesine şurda ne kaldı.sabret 2-3 gün daha ondan sonra başla elma diyetine.aç karnına elmayı nasıl yiyeceksin.sabret biraz daha.
bencede canım.
ya anam bacım bekle az daha bayramdan sonra hepimiz kendimize yeni bir diyet bulup başlarız inşaallah.yoksa gitmeyecek bu kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?