Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar....issiz adaya donmus yine kkkaydirigubbakcemile3 nerdesiniz gelip kurtarayim sizi bende yogunum bugun aksama kadar kosturcam yine aksam kizimin veliler toplantisi var okulda tam iftar vaktine denkeiyo allah bilir bugun kacda bozacam orucumu ......unutmadan hepinizin kadir gecesini kutluyorum kizlar daha nice ramazanlara kadir gecelerini yasariz yineopuyorumnanaktan

selam canlarım nasılsınız ..kadir geceniz mübarek olsun hanımlar ..ihşallh bütün dualarınız kabül olur benim iç,inde dua edin ..hepinizi çok öpüyorum kızlar aşam görüşürük bby

selamlar hatunlar.kadir geceniz mübarek olsun.

inanamıyorum ya nikotinci enfurtu yazmış cadı.kız nefret ederim nikotinden ben.sen kenden bağğğ....

Dua yÜreĞın gÜneŞıdır.kımı yÜrekte hergÜn doĞar,kımı yÜrekte ebedıyyen batar.duama ortak ettım sizleri.sizlerde dualarınızda unutmayın benı.kadır gecemız mÜbarek olsun canlarım

Son düzenleme:
kızlar öldüm akannehir off çok yoruldum ayaklarım çok ağrıyor uykusuzum bi de :sinifsinif:
kolay gelsin bizde çarşıya filan gidicez ama bugün değil ay bayramla okul birbirine girdi ya çarşılar çok kalabalık yürünmüyo ya bi de insanlar yürümeyi unutmuş ben zikzak çizerek gidiyorum yoksa çarpıcaklar akannehir
haa bu arada o kalorileri yak çabuk kötükedihüso
:lepi: iyisin iyi alkisalkisalkis
klava: klava: sakın ha kilo alırsan almayız seni takıma klava: -tatlicadiarzu-
şaka tabiki de ya almamaya çalış off bende elmayı dün yarım yamalak yaptım alıştırma gibi bişey oldu bugün tam yapıyorum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam canlarım nasılsınız ..kadir geceniz mübarek olsun hanımlar ..ihşallh bütün dualarınız kabül olur benim iç,inde dua edin ..hepinizi çok öpüyorum kızlar aşam görüşürük bby

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canım yalnız anlamadım ne için dua edelim :uhm:

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR

ben sahurda 1 dilim kaymaklı baklava ama 1 dilim yedim

1 kase süt yulaf gevreği o kadar

ben bugün eksik cüzlerim vardı onları okuycam

öpüyorum hepinizi

kızlar merhaba.ben 2. takımdan silviya gelip giidyosunuz biliyosunuzdur ama ben bi türlü fırsat bulup uğrayamamıştım.şidmiye kadar ortak paylaşım keyfinden mahrum oldum neyse bundan sonra artık.Hepizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun....

slm kızlar izini aldım gidiyom bu akşam :lepi: zemuszemus
kadir geceniz mübarek olsun canlarım.
şimdiden bayramınızda kutlu olsun.
evde net yok bayram sonu görüşürüz byeeeeeeeeeeeee
öptüm sizi şekerler kaydirigubbakcemile3
bayramda şeker, baklava, dolmayı çok fazla kaçırmayın sakın lmaz:
opuyorumnanaktan

amin cümlemizin duaları kabul olsun

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR

ben sahurda 1 dilim kaymaklı baklava ama 1 dilim yedim

1 kase süt yulaf gevreği o kadar

ben bugün eksik cüzlerim vardı onları okuycam

öpüyorum hepinizi

ay valla süpersinalkisalkisalkis

aminnnnnnnn

iyi yolculuklar iyi bayramlar aşkitomopuyorumnanaktan

çok güzela.s.

hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun..
bol bol birbirimiz için dua edelim..Rabbim nefis kuvveti versin bize..

amin

kızlar bu gece bütün kalbimizle yürelten isteyerek dua edelim ..biebirimiz içinde dualarımızı esirgemiyelim ..rabbim kabul eder ihşallah ..

talışlar ben pazartesi sabah ana sınıfına başlama telaşı ile beraber yogun bi haftaya da başladım..
küçük oglum ana sınıfına başladı...gamyoncuiremsu
15 dakika kucagımda kalan 15 dakikada yanımdaki sandalyede oturdu..
ögretmeni akrabamız oluyo aynı zaman da..
okul çıkışı beraber denizliye gittik..(ögretmeninin kızını üniversiteye yerleştirdik.)
bugün akşam 6 da geldik..
onun için yoktum..
oglan ögretmenine alışsın diye 2 gündür ögretmeniyle geziyoz anlayacagınızkaydirigubbakcemile3
nöbetimide iptal ettim..şu an evdeyim..
bakalım yarın napcaklarbenneyaptımki
bakıcıda beklesin yanında dedi ögretmeni
ondan sonrada zaten yokum herhalde belli degiltarihi ama bayramdan önce gidecegimiz için ugrayamam ..
daha öncede yazdım siz beni bu hafta ve bayramdan sonraki hafta izinli yazın
umarım bayramda kilo almam
kızlar hepiniz kandilleri ve bayramları çoook güzel geçsinopuyorumnanaktan

kızlar bu gece bütün kalbimizle yürelten isteyerek dua edelim ..biebirimiz içinde dualarımızı esirgemiyelim ..rabbim kabul eder ihşallah ..

evet haklısın canım allahım kabul etsin dualarımızı..
bende şimdik çıkıp ibadet etcem nasip olursaopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan bende bugün heralde sahura kadaruyumam az ibadet yapıyım yasin sözüm var 1-2 tane..

anaokulunuz hayırlı olsun canım
öğretmenide akrabaymış çabuk alışır yumurcak okuluna

aaa herkez gidiyo

benimde belli değil daha inanın kilo alırım diye bayramda anneme gidemiyorum şimdi gidersek en fazla 3 gün kalırız ama 3 günde kaç kilo alırım bilmem

bende ramazanda elma diyetini yapamıyorum ya off oruç psikolojisi heralde orucumu elmayla açmak zor geliyor bugün yine yapamadım :çok üzgünüm: bayramda yapıcam şöyle 4-5 gün yapsam süper olur :dance:

hoşgeldin canım her zaman bekleriz seninde kadir gecen mübarek olsun

hepimizin duaları kabul olsun inşallah

ne yediğime gelince buraya yazmadığım zamanlar çok yiyorum ayrıntılı yazayım bakalım

iftarda 1 hurma 2 bardak su 15 dakiak sonra
2 haşlanmış baget
yarım haşlanmış havuç
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak ayran

saat 21.00 gbi 2 pişmaniye
siyah çay yeşilçay

gece 23 te malesef kızım eşim tost istedi bende 1 tane yedim

sahurda 1 kase yoğurt ve yulaf gevreği yiycem

kızlar bakın sınıfta mı kaldım noldum akannehir
listeye giriş tarihim:24/07/2009
kilo:81.0
şimdi kilom 80 tabi baya inişli çıkışlı oldu kafamçokkarıştı
off ya bi tuhaf oldum güya okul açılana kadar yani o zamn 1.5 ayda 6 kg vercektim tabi 79 kg dım o zaman akannehir
off bunlara baktım kötü oldum kızlar yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
54 günde 1 kg :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…