- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.981
kolay gelsin bizde çarşıya filan gidicez ama bugün değil ay bayramla okul birbirine girdi ya çarşılar çok kalabalık yürünmüyo ya bi de insanlar yürümeyi unutmuş ben zikzak çizerek gidiyorum yoksa çarpıcaklar akannehirslm kilzar bende anca geldim ya ustumde bi uyuzluk var sormayin gitsin orucun son haftasi fena vurdu bana :bbo: hafta sonuna gelelim bol kalorili iki tane iftar sofrasi gecti yinekafamçokkarıştı bu ne ya oruc bi bitse towbe wallakötükedihüso daha isimi cok evi silcem bu saate temizlik yapcam biraz yarina temiz olsun hepinizi opuyommmmmmmmmmmmmm
:lepi: iyisin iyi alkisalkisalkisgünaydınnn yine pek katılım olmamış ya neyse.ramazanın rehaveti var hepimizin üzerinde bayramdan sonra canlanıcaz inşaallah. ben dün iftarda 2 dilim patatesli börek ve salata yedim.sahurda 1 yumurta ve küçük bir parça pideyle peynir ve az bişeycik sarelle yedim.bide kavun ve şeftali dilmiş eşim onlardan yedim bir iki dilim.
Slm kızlar İŞlerİm dolayısıyla bu aralar paylaŞımda bulunamıyorum malum kdv bayramdan hemen sonraya denk gelİyor bu yuzden İŞler Çok her gİrdİĞİmde geÇmİŞİ okuyorum sİzlerden haberİm olsun dİye bayramda antep e gİdİyoruz 1-2 kİlo almıŞ olarak dÖnerİm bÜyÜk İhtİmal affedİn benİ bayramdan sonra dÜzelİcem İnŞ hepİnİzİ ÖpÜyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanslm kizlar....issiz adaya donmus yine kkkaydirigubbakcemile3 nerdesiniz gelip kurtarayim sizibende yogunum bugun aksama kadar kosturcam yine aksam kizimin veliler toplantisi var okulda tam iftar vaktine denkeiyo allah bilir bugun kacda bozacam orucumu ......unutmadan hepinizin kadir gecesini kutluyorum kizlar daha nice ramazanlara kadir gecelerini yasariz yineopuyorumnanaktan
selam canlarım nasılsınız ..kadir geceniz mübarek olsun hanımlar ..ihşallh bütün dualarınız kabül olur benim iç,inde dua edin ..hepinizi çok öpüyorum kızlar aşam görüşürük bby
Dua yÜreĞİn gÜneŞİdİr.kİmİ yÜrekte hergÜn doĞar,kİmİ yÜrekte ebedİyyen batar.duama ortak ettİm sizleri.sizlerde dualarınızda unutmayın benİ.kadİr gecemİz mÜbarek olsun canlarım
KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR
ben sahurda 1 dilim kaymaklı baklava ama 1 dilim yedim
1 kase süt yulaf gevreği o kadar
ben bugün eksik cüzlerim vardı onları okuycam
öpüyorum hepinizi
kızlar merhaba.ben 2. takımdan silviya gelip giidyosunuz biliyosunuzdur ama ben bi türlü fırsat bulup uğrayamamıştım.şidmiye kadar ortak paylaşım keyfinden mahrum oldum neyse bundan sonra artık.Hepizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun....
slm kızlar izini aldım gidiyom bu akşam :lepi: zemuszemus
kadir geceniz mübarek olsun canlarım.
şimdiden bayramınızda kutlu olsun.
evde net yok bayram sonu görüşürüz byeeeeeeeeeeeee
öptüm sizi şekerler kaydirigubbakcemile3
bayramda şeker, baklava, dolmayı çok fazla kaçırmayın sakınlmaz:
opuyorumnanaktan
hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun..
bol bol birbirimiz için dua edelim..Rabbim nefis kuvveti versin bize..
kızlar bu gece bütün kalbimizle yürelten isteyerek dua edelim ..biebirimiz içinde dualarımızı esirgemiyelim ..rabbim kabul eder ihşallah ..
talışlar ben pazartesi sabah ana sınıfına başlama telaşı ile beraber yogun bi haftaya da başladım..
küçük oglum ana sınıfına başladı...gamyoncuiremsu
15 dakika kucagımda kalan 15 dakikada yanımdaki sandalyede oturdu..
ögretmeni akrabamız oluyo aynı zaman da..
okul çıkışı beraber denizliye gittik..(ögretmeninin kızını üniversiteye yerleştirdik.)
bugün akşam 6 da geldik..
onun için yoktum..
oglan ögretmenine alışsın diye 2 gündür ögretmeniyle geziyoz anlayacagınızkaydirigubbakcemile3
nöbetimide iptal ettim..şu an evdeyim..
bakalım yarın napcaklarbenneyaptımki
bakıcıda beklesin yanında dedi ögretmeni
ondan sonrada zaten yokum herhalde belli degiltarihi ama bayramdan önce gidecegimiz için ugrayamam ..
daha öncede yazdım siz beni bu hafta ve bayramdan sonraki hafta izinli yazın
umarım bayramda kilo almam
kızlar hepiniz kandilleri ve bayramları çoook güzel geçsinopuyorumnanaktan
talışlar ben pazartesi sabah ana sınıfına başlama telaşı ile beraber yogun bi haftaya da başladım..
küçük oglum ana sınıfına başladı...gamyoncuiremsu
15 dakika kucagımda kalan 15 dakikada yanımdaki sandalyede oturdu..
ögretmeni akrabamız oluyo aynı zaman da..
okul çıkışı beraber denizliye gittik..(ögretmeninin kızını üniversiteye yerleştirdik.)
bugün akşam 6 da geldik..
onun için yoktum..
oglan ögretmenine alışsın diye 2 gündür ögretmeniyle geziyoz anlayacagınızkaydirigubbakcemile3
nöbetimide iptal ettim..şu an evdeyim..
bakalım yarın napcaklarbenneyaptımki
bakıcıda beklesin yanında dedi ögretmeni
ondan sonrada zaten yokum herhalde belli degiltarihi ama bayramdan önce gidecegimiz için ugrayamam ..
daha öncede yazdım siz beni bu hafta ve bayramdan sonraki hafta izinli yazın
umarım bayramda kilo almam
kızlar hepiniz kandilleri ve bayramları çoook güzel geçsinopuyorumnanaktan
anaokulunuz hayırlı olsun canım
öğretmenide akrabaymış çabuk alışır yumurcak okuluna
aaa herkez gidiyo
benimde belli değil daha inanın kilo alırım diye bayramda anneme gidemiyorum şimdi gidersek en fazla 3 gün kalırız ama 3 günde kaç kilo alırım bilmem
kızlar merhaba.ben 2. takımdan silviya gelip giidyosunuz biliyosunuzdur ama ben bi türlü fırsat bulup uğrayamamıştım.şidmiye kadar ortak paylaşım keyfinden mahrum oldum neyse bundan sonra artık.Hepizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?