Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben çıkıyom kızlar...
Yarın çok işim var..
Temizlik ütü..
Offff...
Valla çocuklarada baharlık bişiler çıkarmak lazım...
Havalar sogudu kuzularım üşüyola..

güzel olmuş canım ama sanki buda yerinde duruyo gibi..
hedefe dogru dönük bişiler bulsaydın nasıl olurdu:uhm:

ne yaparsan yap..
dikkat ettikten sonra kaybedecegin tek şey kilolar olur
kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

bayramdan sonraki 3 gün için mi..

ay bu sene çok saçma oldu çarşamba günü okul mu açılır bee :mymeka:
burdan nimet çubukçuya sesleniyorum(belki o da burdadır sırnaşık şey )
litfen plss okullar çarşamba günü açılmasın bayramın ertesi günü okul mu olur beee :dilcikar: sinirlendirmeyin len beni Çok üzgünüm çoook

DOMİNOŞUM SENDE YAT ARTIK BAŞKA KİMSEDE YOK BAKSANAopuyorumnanaktan

ben bu saatte yatar mıyım ayol :roflol: sahurdan sonra yatarım anca akannehir bugün de güya ders çalışcaktım ama çalışamadım açken çalışamıyorum yedikten sonra da çalışamıyorum üstümde halsizlik oluyor nasıl çalışcam ben ya off akannehir

KIZ GEÇEN SENE DÜNYA TATİL YAPTINIZ ZATEN..
MİLLET TATİL YAPIYO..
HİÇ BİZİ DÜŞÜNEN YOK..
SİZİN ON GÜN TATİL YAPTIGINIZ BAYRAMLARDA BİZ İKİŞER ÜÇER NÖBET TUTUYOZ CANIM..
YOK ÖYLE DÖN DÖN TATİLlmaz:

KAPAT PC Yİ YA DERS ÇALIŞ YADA YAT DİNLEN ÇABIKKKKklava:

kızzlarr napıyosunuz bakem ..emoş cum etiketini begendinmi canım bu domanatoin varya bana mor göz demiş ya çoh gırgınım oga çohhhsenağlamasenağlama

ay saat 4de kalktım napim yuh de kaydirigubbakcemile3
ders çalışamıom ya off hiç bişi anlamadım ben bu işten ha bu sene ramazanda bi tuhaf oldum :bbo:

kızzlarr napıyosunuz bakem ..emoş cum etiketini begendinmi canım bu domanatoin varya bana mor göz demiş ya çoh gırgınım oga çohhhsenağlamasenağlama

:teytey:hihoyyythihoyyyt hehehe mor dudaklı diye ben yazdım.ayy kızlar bi görseniz bu nalansuyun dudakları.nikotin çeke çeke morarmış.bide utanmadan yok bee ben az içiyom demez mi.:umursamaz:klava:

slm kizlar nasilsiniz bakalimm
domination guzelim buradada okullar hep hafta ortasi aciliyor carsamba tatil zaten persembeden okul aciyorlar banda onceden sacma geliyordu ama demekki bir bildikleri var oyuzden sen bence artik kafani derslerine verr
him birde kaptanlik olayinda bu hafta soyle bir uygulam yapmak istiyorum oncelikle kaptan aynlar diye dusunduk yinede aday varsa bende kaptan olmak istiyorum diye ciksin ortaya oylama yapalim yardimcisida benim eski yardimcim sibel dedik ama dedigim gibi yardimcisi bende olurum diyen varsa oda ciksin oratay yarina kadar sonrada aoylamaya geceriz vede bende artik persembe gunu devir teslim yapip birakirim cunku bu hafta cok yogun olacagim
su analiz sonuclarinida hala vermedim kizlarr gercekten onemseyip onemsemediginizi hala anlamis degilim cunku ama ben yinede bu ayinkinide verip artik kaptaniniza devredecegim gorevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…