- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.941
burda yağmur yağmadı biraz önce gökgürültüsü vardı azcık atıştırdı o kadar. sende izne ayrılmak istiyormuşsun. bende haftaya 3 gün izin istiyecem milli eğitim müdüründen bakalım vercekmi?
kaydirigubbakcemile3güzel olmuş canım ama sanki buda yerinde duruyo gibi..
hedefe dogru dönük bişiler bulsaydın nasıl olurdu:uhm:
ne yaparsan yap..
dikkat ettikten sonra kaybedecegin tek şey kilolar olur
opuyorumnanaktantatlışlar ben iki hafta izin istesem..
salı nöbettimden sonra izin alcaz..eskişehire kayınvalidemlere gitcez nasip olursa ..
bayramdan sonraya döncez nasip olursa..
çarşamba sabahına kadarkilo verebilecegimi sanmam...en iyisi siz beni iki hafta izinli yazın..
ama gidene kadar gelirim yinede ..
kayıvalidemlerde net yok ..
eltimlerdede çocuklardan fırsat olmaz..şimdiden söyliyimde sonra kızman bana..
kız hala eve taşınmadım eşyayı koydum sadece hala arkadaşdayım inş yarın kendi evimde olcam
bayramdan sonraki 3 gün için mi..
DOMİNOŞUM SENDE YAT ARTIK BAŞKA KİMSEDE YOK BAKSANAopuyorumnanaktan
ay bu sene çok saçma oldu çarşamba günü okul mu açılır bee :mymeka:
burdan nimet çubukçuya sesleniyorum(belki o da burdadır sırnaşık şey )
litfen plss okullar çarşamba günü açılmasın bayramın ertesi günü okul mu olur beee :dilcikar: sinirlendirmeyin len beniÇok üzgünüm çoook
ben bu saatte yatar mıyım ayol :roflol: sahurdan sonra yatarım anca akannehir bugün de güya ders çalışcaktım ama çalışamadım açken çalışamıyorum yedikten sonra da çalışamıyorum üstümde halsizlik oluyor nasıl çalışcam ben ya off akannehir
kızzlarr napıyosunuz bakem ..emoş cum etiketini begendinmi canım bu domanatoin varya bana mor göz demiş ya çoh gırgınım oga çohhhsenağlamasenağlama
KIZ GEÇEN SENE DÜNYA TATİL YAPTINIZ ZATEN..
MİLLET TATİL YAPIYO..
HİÇ BİZİ DÜŞÜNEN YOK..
SİZİN ON GÜN TATİL YAPTIGINIZ BAYRAMLARDA BİZ İKİŞER ÜÇER NÖBET TUTUYOZ CANIM..
YOK ÖYLE DÖN DÖN TATİLlmaz:
KAPAT PC Yİ YA DERS ÇALIŞ YADA YAT DİNLEN ÇABIKKKKklava:
kızzlarr napıyosunuz bakem ..emoş cum etiketini begendinmi canım bu domanatoin varya bana mor göz demiş ya çoh gırgınım oga çohhhsenağlamasenağlama
:teytey:hihoyyythihoyyyt hehehe mor dudaklı diye ben yazdım.ayy kızlar bi görseniz bu nalansuyun dudakları.nikotin çeke çeke morarmış.bide utanmadan yok bee ben az içiyom demez mi.:umursamaz:klava:
gece kuşu oldum ama kilomdan dolayı uçamıyorum delikafadulden
nasılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?