Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese selamm
Kendimi ölçtüm eğer doğruysa göğüs: 88 göbek: 87 kalça: 99 çıktı bu kadar beklemiodum

Selam kızlar..nasılsınız..
Bu saate kadar yattım annemde..üşüttümmü adet ağrisımı bilemedim çok fenaydım..yemek yapıcam şimdi..

Kızlar pirinç lapası diyetim devam ediyor.

Şu saate kadar bozmadım. Akşama annemlere ezogelin çorbası, ciğer ve bulgur pilavı yapacağım. Ama ben yemeyeceğim.

İŞTE İRADE BUDUUUUUUUR!!

Tamam canım gerçi sen daha zayıfsın seninle aramda çok fark vardır

Ben üstten zayıfım bende basen genlerden ötürü çok. Pazartesi regl bitince ölçeyim senin gibi çıkacak muhtemelen. En bombeli yerden ölçüyorsun dimi

Kizlar anca gelebildim kizim bugun kut pat hep düstü ayakta durmaya calisio bagimsiz sekildede cok artistlendi üniteye tirmanio dengesini kaybedio falan ALLAH korusun meleklerimizi bende erkendn karabugdayli dolmami yaptim 5 irice dolma biber ve 1 minik kabak icin 2 cay bardagi jarabugfay hazirladm ama ic nerdeyse yari yariya cok geldi 1 cay bardagida yetermis pekala...dunden patlicanli koftem var corbada yapmicm yeter diye dusunuyorum..aslinda corba olmaliydi ama bilemedim naoicami kizima sebze corbasi yaptim ona yeter anca..bide corba icince gereksiz kalori aldigimi dusunuyorum yaaa

kizzzz 3.5 haftada 7 kilomu vericeksinnnnnnn ayyyy cok korkanççç

Ahahah Yok kız ben veremem ama ya verirsem diye strese girsin sekerpancari daha az yesin diye yaptım öyle.

Bide reglim bitecek ya ordan da su kaybederim yarın sabaha 59'u görmeyi umut ediyorum. Yani İNŞALLAH. ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…