Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim iki hafta adaylar listesine bildirim yapiyosun 3. Hafta ana listeye bildirim yapiyosun senin ilk kilo bildirim olacak bu cuma kuzum listeyi etkilemicek yani
O bildirimi ben bir yere mi yapacağım yoksa direk buraya mı yazıyorum canım pek bilmiyorum da. ^^

An itibariyle pirinç lapasına girişmiş bulunmaktayım.

Önce koca bir bardak limonlu su içtim. Şimdi de küçük bir kapta pişirdiğim yağsız tuzsuz lapanın üstüne bol nane karabiber pulbiber kekik ve limon attım. Ve afiyetle yiyorum.

Allahım sen bugün tok tut beni yarabbimmm

12 günde 8 kilo nedir yahu OHA

12 günde 8 kilo nedir yahu OHA
Bana pek saglikli gelmedi ben cok saglkli beslendigim halde doyana kdr ilk ay 9.5verdigimde cook gelmisti ama sonrasi durdu 4ayda 19kgya tamamladi bence bu bile cok ama en azindan saglikli.. bu pirincle nereye kadar. Vucudun birsuru besine ihtiyaci var bana sacma geldi bilemiyorum

Yok balım sadece pirinç ile yaşanır mı zaten kimse duramaz öyle ben dahil. 2 günlük yapacağım ben oda ödem attırıcı olarak. Cuma sabahı sonucu söylerim 60.1 ile başladım reglimin 3. gününde. :*

Hee o sekilde olur herhalde sasirtmak icin ama o kisinin yaptigi bana zararli geldii aman.. sen zaten onu yapmasanda vericeksn odem var sonucta vucutta

Hee o sekilde olur herhalde sasirtmak icin ama o kisinin yaptigi bana zararli geldii aman.. sen zaten onu yapmasanda vericeksn odem var sonucta vucutta

Aynen canım bu arada listeyi görmedin sanırım bak buraya da hedeflerimizi yazıyoruz istersen sende yaz. ^^

14.TAKIM BAYRAM HEDEFLERİ

@moon8187---------------●60
@ParteMoralll------------●
marlin18-----------------●53
esmerm91---------------●
K kova01--------------------●
@Meggieee-----------------●61
sarraf----------------------●
SekerPancarii-------●53
C canansaricetin--------●
EceZ------------------------● 53
sss35-----------------------●

Gordum tabisi her ay yapiliyo zaten dusunme asamasindaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…