- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.381
Ayy pıtırcık yürücek artikkKizlar anca gelebildim kizim bugun kut pat hep düstü ayakta durmaya calisio bagimsiz sekildede cok artistlendi üniteye tirmanio dengesini kaybedio falan ALLAH korusun meleklerimizibende erkendn karabugdayli dolmami yaptim 5 irice dolma biber ve 1 minik kabak icin 2 cay bardagi jarabugfay hazirladm ama ic nerdeyse yari yariya cok geldi 1 cay bardagida yetermis pekala...dunden patlicanli koftem var corbada yapmicm yeter diye dusunuyorum..aslinda corba olmaliydi ama bilemedim naoicami kizima sebze corbasi yaptim ona yeter anca..bide corba icince gereksiz kalori aldigimi dusunuyorum yaaa
Ben bugün tekrar az yemeye dönücem kizzz benim hedef tutar sen iyyce asıl 59 olsan 6 kilo vereecennAhahahYok kız ben veremem ama ya verirsem diye strese girsin sekerpancari daha az yesin diye yaptım öyle.
Bide reglim bitecek ya ordan da su kaybederim yarın sabaha 59'u görmeyi umut ediyorum. Yani İNŞALLAH. ^_^
Kiz normalde evde hiç uyumuyomm kiinasil uyuyosun okadar yaaa
bisee deel
Valla ohaKiz normalde evde hiç uyumuyomm kiiuyhuyu bulmuşken birakmadim kizimda normalde 1 buçuk saat anca uyur öğlen ama benimle yatti oda uyudu 4 saat bize yani
Ben bugün tekrar az yemeye dönücem kizzz benim hedef tutar sen iyyce asıl 59 olsan 6 kilo vereecenn
ay yurusun artik pehhhhh tempelll yasina bu pazar giricek kismetse teyzesiii biz 1 hafta onceden kutladik ramazana denk gelio die..daha bikac sene ramazana denk gelio benimde kizanimindaaaaAyy pıtırcık yürücek artikkcanim benimmm benim kizimda 1.yaşına girmeden bir gün önce yürümüştü nasil sevinmiştikk kiz çorbasiz olmaz bi kepce bari iç
yimegii ocaga koyup geliom himennnnnnEee kimsecikler yohmu
canimcim inşALLAH verirsin ama ilk bikac hafta kolay gider sonra cok yavaslar zaten verilck kilonda cok degil ya o yuzden zor olabilir hani 80 kilo falan olsan derim hi ayda 7 kilo verilir dieki verdimde ama simdi 60a gelince mesela durdu bnm kilo vermem +500 -300 seklinde devam ediyor3 haftada 6 kilo çok imkansız değil balım ya. haftada 2 kilo yapar. un tuz şekeri kessem sanırım veririm. bak bugün bide lapa yaptım bu gruba 61.8 ile geldim sizlerin de motivesiyle 60.1'dim bu sabah.
Yarın 59'ları görebilirsem her hafta 2 kilo derkene veririm ki işte *-*
Sabah
Iki yumurtadan peynirli omlet,cay
Iki kayisi
aksam 5gibi
Iki dilim snitzel
Iki kasik bulgur
Bir kase yogurt
Suuuu
Dunden kalanlari ben yedimmm aksam iftarda yemicem simdiden yaziorm
Göbek deliği izasından ölçüyorum en bombeli yer orası zaten.Ben üstten zayıfım bende basen genlerden ötürü çok. Pazartesi regl bitince ölçeyim senin gibi çıkacak muhtemelen. En bombeli yerden ölçüyorsun dimi
Bel dediğim göbek işte canımBelini ölçmedin mi miigiii abarti bi şeyin yok beybi inecek zaten daha ölçülerin
canimcim inşALLAH verirsin ama ilk bikac hafta kolay gider sonra cok yavaslar zaten verilck kilonda cok degil ya o yuzden zor olabilir hani 80 kilo falan olsan derim hi ayda 7 kilo verilir dieki verdimde ama simdi 60a gelince mesela durdu bnm kilo vermem +500 -300 seklinde devam ediyor
Göbek deliği izasından ölçüyorum en bombeli yer orası zaten.
Kalçayı da tam kemikten ölçüyorum bizimde sülalede genetik kalça basen çoktur
O göbek oluyor kiz bel gögüsün biraz aşşağisi bel oyuntusundan ölçcenBel dediğim göbek işte canımgöbek deliği izasında ölçtüm
İnsallah verirsin cinimmmm3 haftada 6 kilo çok imkansız değil balım ya. haftada 2 kilo yapar. un tuz şekeri kessem sanırım veririm. bak bugün bide lapa yaptım bu gruba 61.8 ile geldim sizlerin de motivesiyle 60.1'dim bu sabah.
Yarın 59'ları görebilirsem her hafta 2 kilo derkene veririm ki işte *-*
Ben vağimmEee kimsecikler yohmu
Sagl cnm yok acikmam ben normalde saat 4-5de yiodum zaten hiiccc acikmam pis bogazligim tutmasn yeterçok güzel canım en iyi menülerinden birisi olmuş. geceye doğru acıkırsan 1 kaşık yoğurdu koy 1 litre suyun içine çalkala çok seyrek ayranımsı birşey oluyor. onunla tutarsın mideni.
dün gece acıktım öyle yaptım 1 litre suya 1 kaşık yoğurt bile atmamışımdır. tüm suyu içtim zaten hemen tıkadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?