Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar bu hafta yine sonuncuyuz belli oldu.ama takımımızda eksiklerimizde var.inşaallah ramazandan sonra herşey hada güzel olacak.benim kilomda aynı.yani 64,400 ,özür dilerim çok üzgünüm.ama söz ramazandan sonra vericem bu kiloları.

kızlar ben geldim dersaneye gitmedim bugün ders çalışmam lazım evde tartıldım kilom aynı 80 mafoldumben ben hemen listeyi yapıp çıkıyorum :hulya:

14. TAKIM **122. ETAP SONUÇLARI

1.73 (92.9 / ) geri dönmek üzere ayrıldı
eylülce (78.5 / 81.0 / -2.5 / -3.00&#37 eski üye geri döndü
domination (80.0 / 80.0 / 0.0 / 0.00 %)
hürsultan (87.3 / ) geri dönmek üzere ayrıldı
usarem (64.4 / 64.4 / 0.0 / 0.00 %)
hiray (68.0 / 68.0 / 0.0 / 0.00%)

14. TAKIM TOPLAM KıLO (290.9 / 293.4 / -2.50 /-0.85 %)

bildirimi yaptım kızlar opuyorumnanaktan ben çıkıyorum bugün uğrayamazsam merak etmeyin sarma filan yapıcaz öpüyorum hepinizi görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bildirimi yaptım kızlar opuyorumnanaktan ben çıkıyorum bugün uğrayamazsam merak etmeyin sarma filan yapıcaz öpüyorum hepinizi görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bayram hazırlıkları dime

şu bayramıda bir atlatsak tatlılar sarmalar çikolatalar ..........

*kilo veremiyen kişi ilk hafta sarı kart alır. ikinci haftada veremezse son sarı kartını alır ve hala kilo veremiyorsa kırmızı kart alıp diskalifiye edilir.
canım bu hafta kilo vermen lazım yoksa akannehir
*kilo alan kişiler ilk önce sarı kart alır ikinci hafta eğer kilo veremezse direk kırmızı kart alıp diskalifiye olur.

offf söyleyene bakın ben sanki verdim mafoldumben

kesin sonuncuyuz kızlar akannehir şuna bak takımda hiç kilo veren yok + kilo alan var kaydirigubbakcemile3 :hulya:

slm kizlar hayirli cumalar ...
yani ne deyelim berbat gorunuyor liste ama artik ramazandan dolayi diyip kendimizi eyliyoruzz
fakat su bayrramdan sonra insallah lendinizi duzeltirsiniz cunku gercektenn artik ipleri SIKMANIZN zamani geldi
bu arda domination canim tesekkur ederim liste icin artik sana emenet aynalar geldiginde sende ona emenet edersin siz bilirsiniz yani artik
bu arada sonuclarda ufacik bir yanlsi var guzelim oda normalde ucuncu sayi 5den yukari oldugu zaman 2. rakam bir fazlasi oluyor yani soyle

14. TAKIM TOPLAM KıLO (290.9 / 293.4 / -2.50 /-0.85 &#37

bu hesaplamayi yptiginda su rakamlar cikiyor -0.859401...... ucuncu rakam 9 oldugu icin ikinci rakam 6 oluyor canim
yani sonuc (-0.86%)
bu islem surekli boyle yapiliyorr isinize yarar insallahh

kaydirigubbakcemile3 yaa nasıl unuttum onu hiç bakmadım ki 3.rakamlara :bbo: neyse bundan sonra dikkat edicem

SLM KIZLAR SABAHTAN BERı UĞRAŞIYORUM SıTEYE GıRMEK ıÇıN KıLOM 87,01 200 GR VEREBıLMıŞıM ODA EKMEĞı KESTıĞıMDEN kaydirigubbakcemile3
HERKESıN BAYRAMINI ıÇTENLıKLE KUTLUYORUM

kızlar bu listeyi adam gibi düzeltip kim gönderecek?

merhaba kızlar.listeniz gönderilmiş paylaımalanına ve orda gözüme çarptı şuna sadece 4 kişi görünüyosunuz bizde 7 kişiyiz.ama malum paylaşımlar bir arada olunca aktif oluyo.neyse lafı uzatmadan önerim şu.eğer kabul ederseniz paylaşım için tek bi takımı kullanalım.madem ortak paylaşım yapıyoruz mesajlar aynı sayfada olursa takibi daha kolay olur diye düşündüm.bu fikir az önce aklıma geldi ve ilk önce 2. takıma yazdım sonra cevap veklemedne kimsedne gelip sizede söyleyeyim dedim.eğer kabul ederseniz ya siz bütün paylaımşarınız 2. takımda yapın yada biz sizn takımda yapalım.var mısınız?hem daha çok kaynaşmış oluruz.

slm kızlar nasılsınız
bende şuan kaçak giriyom nete akannehir
kablosuz ağ buldum şifresiz allahım günah yazma :Saruboceq:
ben ankaradayım, iyiyim ve sizi çok özledim opuyorumnanaktan
şimdiden iyi bayramlar kendinize çok iyi bakın kaydirigubbakcemile3

slm kizlar ben yarin sabah anneme gidiyorum bayram icin pazar aksami doneriz pazartesi tum gun evde yokum haberiniz olsun.......... simdikten hepinizin bayramini kutluyorum arkadaslaropuyorumnanaktan kaptan gorusemesek iyi tatiler sana kendine iyi bak opuyorumnanaktan silviya yapmis oldugun teklif guzel bakalim tum arkadaslarda cevap versin bizde sizi cok sevdik opuyorumnanaktan kendinize iyi bakin fazla kacirmayin bayramdalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…