- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.081
kız dominoş ben guru olduydum kı..
benim hakkımda fikirleri yokmuş öyle diyo burda..
aaa anacım 3 aydır fikir edinememişler..
benim şeyim acıdı pc başında ..
ne demek bu ya.........benneyaptımki
canım güle güle git.asıl sen bizi unutma.valla üzerimizde hakkın çok sende helal et hakkını.ay kötü oldum böyle helallik falan isteyince.ama sen bizi bırakamazsın yine gel.sık sık gel.inşaallah geldiğinde hepimiz kilolarımızdan hızlı bir şekilde kurtuluyor olacağız.öpüyorum seni canım.iyi tatiller.slm kizlarr
hepinizin bayrami kutlu olsun insallah sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram mutlu bir omur gecirirsinizz
evet gelelim vedalasmayaa gidiyorum kizlarr bu aksam yola cikacagim insallah bugun gelemiyebilirim oyuzden hepiniz hakkinizi helal edin guzellerr kib vede lutfen zayiflayin artikk
insallah hepiniz hedeflerinize ulasirsinizz
kizlarr su andan itibaren takimin kaptanligini aynalar donene kadar dominationa devrediyorum aynalar gelincede artik oda ona devreder
sakin bildiririm yapmayi unutmayin birde surekli cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip kontrol edin
ayrica sirayla sonuc listeleri yapiliyor her hafta bakin hangi takimda diyee size geldiigndede sonuclari bildirisiniz aman unutmayin unutursaniz bir ay siz yaparsiniz ona gore listeleri
analizlere gelince ben en sn analiz sonuclarini yaptim ayin 24 unde bizim takimin analizleri oluyor vede cevaplamaniz icin bir ay muddetiniz varr ama onuda unutmayin
baskaaaa
kurallari sakin uygtulalamamazlik yapmayin simdi bir aydir uygulanmiyor ama ramazan dolayisiyla uygulmadim bundan sona siz uygulayin en iyileri en kotuleri aciklayin herhafta
hiii birde takimdan eger bireysel dereye goiren olursa birinci olarakk gidip cuma yarismacilarinin paylasim alalnina neler yaptigini paylassin bunuda unutmayin
hii olduda domination yok aynlar yok kimse yok olan biri ugrassin takimi icin lutfenn
iste diyeceklerim bunlarr
bende turkiyeden girerim muhakkak ama cok degil oyuzden artik basinizin caresine bakin hic bilmiyorsaniz bakin 2. takimla cok guzel dostluklar kurdukk onlardan yardim isteyin onlar yoksa 3. takim kardes takim onlara bakin oldumuu
hadi ben gideyim artikk sizleri cook ozleyecegim sizde beni ozleyin guzeller skin unutmayin kafanizi kirarimm
opuldunuzz hepinizz ...................
sevgilerimlee ......................
hoşgeldin canım.ahhh ah bende bir 60 kiloya inebilsem ne süper olurdu.inşaallah bayramdan sonra iyi bir motivasyonla başlıycaz diyete.Slm kızlaropuyorumnanaktan
hepınızın RAMAZAN BAYRAMI MUBAREK OLSUNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Neslıhan gıtmıs tatıle gule gule gıder gelır ınsallah, geldıgındede bızde kıloları vermıs olmalıyız gderken tembıhlemısss-tatlicadiarzu- (geldıgımde zayıflamıs olmalısınız dıye-tatlicadiarzu-)
kızlar ben bırsure daha takıma gelemıcem annemler gelecek onlarla hollandaya gececegım bıraz kalırım artık geldıkten sonra tam gaz baslıcam dıyete yaza kadar 10 kılo vermem lazım yanı 60ı gormelıyım artık... yaklasık 1 ay sonra gelırım aranıza ama bır gelıcem tam gelcemkımse tutamaz benı artık elma dıyetımı ısvec dıyetımı ne yaparsam artık gelınce bakacaz caresınıezemuszemuszemuszemus
buarada domınantıon canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne takımı sana ver dıger arkadaslarıma bırakıyorumopuyorumnanaktan bende fırsat buldukca gırmeye calıscam
hepınızı opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne habersiniz kızlarrrr
bayramınız nasıl geçti
ben elma diyetini 1 gün denedim kaçamaklarım oldu zor geldi biraz 500 gr vermişim
bayramın 1 günü çok iyi gidiyordu misafirliğe gittiğimiz yerlerde çok ısrar ettikleri için çatal ucuyla tatlıların tadına baktım
akşam üzeri anneme gittik annemin yemeklerine dayanamadım çok özlemişim bir güzel yedim yemeğin üstüne 1 tane baklava yedim
ama yarını öğle yemeğini az yiyip 1 tabak baklava yediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
annem birde elleriyle ev ekmeği ve nohutlu ekmek yapmış bol bol yedim
ahh.. ah.. keşke yemeseydim ama çok lezzetliydilerrr
sonuç 1 kg alarak eve döndümmm çok üzgünüm
3 günlük bayramda 3 tane çikoltat yedim ikramları hep geri çevirdim
anneciğimin yemeklerine dayanamadım ne yapayım
ay sen girmeyeli uçtu repler ya bütün puanlar gitti önce orda yazan yorumlar değişti sonra da hepten gitti akannehir neyse tekrar biriktiririz:hulya:
ii bari :hulya:ne habersiniz kızlarrrr
bayramınız nasıl geçti
ben elma diyetini 1 gün denedim kaçamaklarım oldu zor geldi biraz 500 gr vermişim
bayramın 1 günü çok iyi gidiyordu misafirliğe gittiğimiz yerlerde çok ısrar ettikleri için çatal ucuyla tatlıların tadına baktım
akşam üzeri anneme gittik annemin yemeklerine dayanamadım çok özlemişim bir güzel yedim yemeğin üstüne 1 tane baklava yedim
ama yarını öğle yemeğini az yiyip 1 tabak baklava yediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
annem birde elleriyle ev ekmeği ve nohutlu ekmek yapmış bol bol yedim
ahh.. ah.. keşke yemeseydim ama çok lezzetliydilerrr
sonuç 1 kg alarak eve döndümmm çok üzgünüm
3 günlük bayramda 3 tane çikoltat yedim ikramları hep geri çevirdim
anneciğimin yemeklerine dayanamadım ne yapayım
slm kızlar.dabam sonrası artık iyi bi dönüş yapalım.hep beraber başlıyoruz cumartesi günü.hazırlıklarınız yapın :)
dominoşum bizm takımdada yazmışsın hastayım die ama detayları burda okudum.tekrar geçmiş olsun.kıyamam ben sana.
repte verdim başla bakalım biriktirmeye :) gerçi repede mesaj yazdım ama herle göürnüyo mesajlar yada görünüyosa nerdeler bilmiyorum.
ben geldim ben geldim ben geldim :sm_cool:
ben geldim ben geldim ben geldim :sm_cool:
hoşgeldin hoşgeldinnn muck
dominoş canım bende yarın elma diyetine başlıyorummmm
bu gün çok yorulduk sabah okula gittik akşam üzeri gelebilik
yarın sabah tartılıp kilomu yazarım
ayyy canımmm seni gördüğüme nasıl sevindim
bende sabah tartılıp okula giderim demin elma ve üzüm dedim zaten 1 kaşık da dondurma aldım bi de :hulya: bilmiyorum aynalar cee dedi kaçtı kaydirigubbakcemile3 o burda olursa yarın o yapar bildirimi büyük bi ihtimal. ama ben 4 gibi gelirim yine sonra bi de çarşıya gidicem :hulya:
inşallah kilo vermişimdir bugün 1-2 tane eti cin yedim ama :kedi: laelaelaelaelae en azından almamış olıyım ona da razıyım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?