Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar özledim sizi..
eltimlerdyim..
kızların pc sinden giriyom..
azcık bakıp çıkcam..
ses etmeden gitmek istemedim..a.s.

kız dominoş ben guru olduydum kı..
benim hakkımda fikirleri yokmuş öyle diyo burda..

aaa anacım 3 aydır fikir edinememişler..
benim şeyim acıdı pc başında ..
ne demek bu ya.........benneyaptımki

kız dominoş ben guru olduydum kı..
benim hakkımda fikirleri yokmuş öyle diyo burda..

aaa anacım 3 aydır fikir edinememişler..
benim şeyim acıdı pc başında ..
ne demek bu ya.........benneyaptımki

ay sen girmeyeli uçtu repler ya bütün puanlar gitti önce orda yazan yorumlar değişti sonra da hepten gitti akannehir neyse tekrar biriktiririz :hulya:

ne habersiniz kızlarrrr

bayramınız nasıl geçti

ben elma diyetini 1 gün denedim kaçamaklarım oldu zor geldi biraz 500 gr vermişim

bayramın 1 günü çok iyi gidiyordu misafirliğe gittiğimiz yerlerde çok ısrar ettikleri için çatal ucuyla tatlıların tadına baktım

akşam üzeri anneme gittik annemin yemeklerine dayanamadım çok özlemişim bir güzel yedim yemeğin üstüne 1 tane baklava yedim

ama yarını öğle yemeğini az yiyip 1 tabak baklava yediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm

annem birde elleriyle ev ekmeği ve nohutlu ekmek yapmış bol bol yedim

ahh.. ah.. keşke yemeseydim ama çok lezzetliydilerrr

sonuç 1 kg alarak eve döndümmm çok üzgünüm

3 günlük bayramda 3 tane çikoltat yedim ikramları hep geri çevirdim
anneciğimin yemeklerine dayanamadım ne yapayım

Eeeeeeee.. kızlar
elma diyetine başlıyormuyuz
ramazandan dolayı gece yemeye alışmışım çok zorlanıyorum ama inat ettim yemiycem
hadi elmacılar toplanınnnnn

canım güle güle git.asıl sen bizi unutma.valla üzerimizde hakkın çok sende helal et hakkını.ay kötü oldum böyle helallik falan isteyince.ama sen bizi bırakamazsın yine gel.sık sık gel.inşaallah geldiğinde hepimiz kilolarımızdan hızlı bir şekilde kurtuluyor olacağız.öpüyorum seni canım.iyi tatiller.
hoşgeldin canım.ahhh ah bende bir 60 kiloya inebilsem ne süper olurdu.inşaallah bayramdan sonra iyi bir motivasyonla başlıycaz diyete.

canım valla benim bayram biraz iş güçle geçti.kayınvalidem çok rahatsızdı.o yüzden bayramda sürekli oradaydık.gelen misafirlerle falan ilgilendim.hep bir koşturmaca vardı ne yemeklerde ne de tatlıda hiç abartmadım ama yinede gram bile verememişim.birazdan gidip kendime güzel bir diyet listesi bulucam ve onu uygulamaya başlıyacağım.inşaallah bu hafta en azında 500 gram verebilirim.

GÜnaydın kızlar hepımızın puanları gÜmm olmuŞ gırmedıĞımızden mı kaynaklanıyor acaba ? Bayram harıkaydı bugunde ıŞyerınde yoĞun bır gun gÜn adepte olmakta zorlanıyorum.bu haftayıda pas geÇıyorum dıyet konusunda

kızlar diyetlere baktım inceledim ve karbonhidrat diyetini yapmaya karar verdim.sabah 1 dilim kepek ekmeği ve bir parça peynir yedim.
saat 10 gibi 1 elma yedim.
öğlen 1 simit ve 1 bardak ayran var.akşam sebzeli yemek.
ayyy akupunktur olmadan başlıyorum bu diyete allah yardımcım olsun.inşaallah bu hafta gitmeye başlayacak kilolarım.

slm kızlar.dabam sonrası artık iyi bi dönüş yapalım.hep beraber başlıyoruz cumartesi günü.hazırlıklarınız yapın :)

ay sen girmeyeli uçtu repler ya bütün puanlar gitti önce orda yazan yorumlar değişti sonra da hepten gitti akannehir neyse tekrar biriktiririz :hulya:

dominoşum bizm takımdada yazmışsın hastayım die ama detayları burda okudum.tekrar geçmiş olsun.kıyamam ben sana.

repte verdim başla bakalım biriktirmeye :) gerçi repede mesaj yazdım ama herle göürnüyo mesajlar yada görünüyosa nerdeler bilmiyorum.

selam kızlar

bayram bitince herkez zayıflama derdine düşmüş ne güzell

usarem bayramda kilo almamışsın bravo
karnonhidrat diyetini yap bakalım nasıl donuç alıcaksın merek ettim

eee elma diyeti kiimler yapıyodu kimseden ses çıkmadı

ben cuma günü başlıycam elme diyetine
bu gün öğlen 12 de uyandım onun için başlamadım diyete
yarın da öğlene kadar okulda olucaz elma yiyemem cuma başlarım inşallh

geldim kızlar bugün de çok yoruldum 2 defa çarşıya filan gittim akannehir yarın da okul açılıyor inş fırsat bulabilirim de gelirim yanınıza :gitme: bende dün bi tartılayım dedim tartı mı bozuktu ben yemekten sonra mı tartıldım bilmiyorum 82di kafamçokkarıştı bayramda çok da kaçırmadım ama akannehir
ii bari :hulya:

ay sağol canım :lepi:
size ayrıntılı yazmamış mıyım ya :uhm:

dominoşum sen hangi okula gidiyosun kuzum

hiç sorma yarın sabah 7 de kalkıp okula gitmemiz lazım sabah uykusunada öyle alışmıştım ki

kızlar ben yarın elma diyetine başlıyorum yanımda elma götürcem öğlende elma yerim ilerde de elma diyetini bırakınca yemekhanede yerim,akşamları elma yerim hem vitaminimi öğlende almış olurum kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yarın okuldan 4 gibi gelirim bildirimi yaparız siz ben gelene kadar yazın kilolarınızı :hulya:
bugün de akşam zeytinyağlı fasülye yedim eve öğlende gelmiştim zaten yemek yoktu bende 1 tane puaça yedim 1 bardak da kola içtim :hulya: laelaelaelaelae

hoşgeldin hoşgeldinnn muck

dominoş canım bende yarın elma diyetine başlıyorummmm

bu gün çok yorulduk sabah okula gittik akşam üzeri gelebilik

yarın sabah tartılıp kilomu yazarım

ayyy canımmm seni gördüğüme nasıl sevindim
bende sabah tartılıp okula giderim demin elma ve üzüm dedim zaten 1 kaşık da dondurma aldım bi de :hulya: bilmiyorum aynalar cee dedi kaçtı kaydirigubbakcemile3 o burda olursa yarın o yapar bildirimi büyük bi ihtimal. ama ben 4 gibi gelirim yine sonra bi de çarşıya gidicem :hulya:
inşallah kilo vermişimdir bugün 1-2 tane eti cin yedim ama :kedi: laelaelaelaelae en azından almamış olıyım ona da razıyım :sinifsinif:

günaydın kızlar bugün tartıldım64,200 geldim.yavaş yavaş gitmeye başladı kilolar.inşaallah haftaya dahada çok gider.dün giremedim hiç ama yediklerimi bugün yazayım.
sabah 1 dilim kepekli ekmek biraz peynir.öğlene doğru bir elma ,öğlen 3-4 galetayla 1 bardak ayran ha birde pazara gitmiştik arkadaşla 1 tane kaynamış darı alıp yedim.öğleden sonra yine pazardan taze taze kornişon salatalık yedim.akşam eve gidince karnıbahar ve patates kızarttım.kayınvalidemlere birkaç çatal onlardan yedim.yarım tabakta yoğurtlu topalak köfte yedim.bide gün içinde 1-2 tane bayram çikolatası yedim.böyle yazıncada çok şey yemişim gibi geldi.

aynalarcım hoşgeldin canım takım bundan sonra dominoşumla sana emanet bundan sonra ihmal etme bizi olurmu canım.
dominoşum sen yinemi elma diyetine başladın canım.bence yapma yani bir yapıp bir bırakıyorsun dengen iyice bozulacak.

canım bende bu gün başladım elma diyetine

inşallah kaçamaksız yaparız
sen dışarıda olduğun zamanlar elmaları nasıl yemeyi düşünüyorsun

ben yarın kursa gidiyorum 7-8 saat dışarıda kalıcam bi çözüm bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…