- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.021
eylülce ablacım bu hafta listedesin dimi :uhm:
evet domination malesef giriyorum bu hafta ...... herkes gidiyo tatile sen ben usarem kalacak tatilerde gerci bende hafta sonu yokum annemlere gidecem bayrama ama bayramdan sonra toparliycaz insallah
bu hafta zaten kim var
hiray
eylülce
usarem
domination kafamçokkarıştı
off bi bayram da geçseydi akannehir
selam arkidişler.nasılsınız bakalım.bayramda tatile yada memleketine gidecek olanlar ne de şanslısınız.ben maalesef gurbette olduğum için bayramlar çooook sıkıcı geçer burda.ahh ahh paranın gözü çıksın.....geçen sene bayramda antalyaya gitmiştik.maalesef bu sene kriz bizi teyet geçmedi.heç bir yere gidemiyoz yaa....
evet canım ya bende bayramın geçmesini bekliyorum
ekimin 9 zunda düğün var incelmem lazım
bu haaftanın ilk kilo bildirimi benden olsun
68
arada aldığım 1 kiloyu vermişim şükür
şu adet dönemleri beni mahvediyor ya kilo vermek şöyle dursun alıyorum bide üstüne
neyse bayramdan sonra süper olucak dime kızlar
geçmiş olsun canım :hulya: bu hafta sonuncuyuz galiba bende kilo veremedim :sinifsinif:iyi geceler kizlar domination kilo bildirimi simdikten yapayim ben erken giremem yarin = kilo 81 = gecen hafta regl olsam giderdi ama olmadim o yuzden veremedim birde hala migde agrilarim var ilac kulaniyom haftaya tekrar doktora gidecem bakalim hayirlisi duzelmese ameliyatan falan bahseti hayirlisi bakalim...... kaptan ne zaman gidiyon bugun cok yogundun sanirim ugramamisin ozletme kendini tr den gir bakalim ....
kızlar bu arada iftarda yoğurtlu mantı yedim 1 tabak bi de küçücük şekerpare :kedi: ama küçüçük :lepi:
evet ya çok faydası oluyo kaydirigubbakcemile2canımın içi tatlı yemeden duramamışsın gene küçücük yiyebilirsin benden izin var ama küçücük olcak
bende bu akşam küçücük bi şeker yedim
iftarda yarım litre su çeyrek lahmacun
1 ayran
akşam 22 de eve gelince kahvaltı yaptım
az önce salatalık yedim
sahurdada yoğurt ve yulaf gevreği
kızlar buraya yediğimizi ayrıntılı yazmanın acayip faydası oluyo ihmal etmeyin her yediğinizi yazmayı
beni düz hesap 70 kg yazın......mafoldumben :tomato: :tomato: :tomato:
evet ya çok faydası oluyo kaydirigubbakcemile2
kızlar şimdi sahuru da yedim ezana 5-10 dk filan kaldı akannehir yarım kase mantı yedim bi de küçük domatesli peynirli sandvicbi de elma yedim hmm mantıyı çıkarırsam güzelmiş kaydirigubbakcemile2
sen bu hafta giriyor musun kuzum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?