Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sahurda 1 kse sütün içne yulafgevreği bal tarçın atıp yedim o kadar

saat 5 gibi tartılıp kilomu yazarım
bu gece yine dışardayız

adet döneminde tatlıyı fazla kaçırıp 1 kilo almıştım inşallah vermişimdir o 1 kiloyu yoksa yandım eksilerde olursam

kızlar hani bi ara yapmıştık ya nohutlu,mercimekli ayran çorbası. acaba onu mu yapsam 2 gün fisfisfis
haa bi de buna bi bakın
kızlar belki duymuşsunuzdur 2.takımın topiğine ekledim buraya da ekliyorum
alıntı:
şoook şoook flaşşş flaaaş
kızlaaaaaar şimdi haber bültenimize düşen bir son dakika haberini vermek için koltuğuma geçmiş bulunmaktayım ııhhm öhhhhm.
cevizli güllaçlarım kremalı pastalarım hepiniz belki şok olacaksınız amma lütfen sakin olunuz .
bu elma diyetini bize öneren arkadaşımız sexybebek bizi gaza getirmike için kendi fotolarını koydu bizde vay bee daş gibi olmuş hatun .. ayy kaymahk gibi yaaav dedik ve accayip motive olduk..
buraya kadar herşey güzel..

kızlar aramızdan bir arkadaşımız tesadüfen bu fotoların üzülerek söylüyorum ona ait olmadığını söyledi.. (başka sitede gördüm bende )
İnanamadım

şimdi kızlar bu diyet yalan değil. öncelikle onu belirteyim sıla55 ardaalya akrep bu diyetle kio verdiler karşı gruptada şebu diye bir arkadaş 6 günde 5 kilo verdi sonra elma diyeti diye googldan araştırdığımda bir arkadaş 8 günde 9 kilo bir arkadaş da bir ayda 18 kilo verdiğinden bahsetmiş ..
diyetle alakalı umutsuzluğa düşmeyin isterim.. malumunuz çok güzel bir şekilde motive olduk ve yarışmaya başlayacağız..

gelelim sexybebek'e onu ilk etapta suçlamak istemiyorum. sonuçta bizi bu diyetle o tanıştırdı ve mesajlarını okuyacak olursak herkesi motive etti günlerce siteye girdi mesajlar yazdı.. hemen üzerine yürümeyin ve üzücü konuşmalarda bulunmayın.. sexybebek senden bir açıklama bekliyoruz canım sadece şundan dolayı yaptım dersen burdakilerde umarım seni saygıyla karşılar...
evet kızlar son dakika haberim buydu hazırlayan ve sunan yazer burası kk tv ankara
ekip arkadaşlarımada teşekkürü bir borç biliriz..

Not: bu olayı iki gündür biliyoruz söyleyip söylememekte çok kararsız kaldık.. yalancı durumuna düşmemek için paylaştık... yorum sizin karar sizin kızlar..
yanaklardan öptüm (hiç bi ana haber muhabiri de yanaklardan öpmez kadir kıymet bilin nan )

kızlar dayanamadım araştırdım kkda ve gerçekten ben onun samimiyetine inanmamıştım ne yalan söyleyim fisfisfis
Gastric Bypass :: Gastric-Bypass Gallery buyrun kızlar bu da linki ama şaşırdım gerçekten kafamçokkarıştı

evet domination malesef giriyorum bu hafta ...... herkes gidiyo tatile sen ben usarem kalacak tatilerde gerci bende hafta sonu yokum annemlere gidecem bayrama ama bayramdan sonra toparliycaz insallah

bu hafta zaten kim var
hiray
eylülce
usarem
domination kafamçokkarıştı
off bi bayram da geçseydi akannehir

selam arkidişler.nasılsınız bakalım.bayramda tatile yada memleketine gidecek olanlar ne de şanslısınız.ben maalesef gurbette olduğum için bayramlar çooook sıkıcı geçer burda.ahh ahh paranın gözü çıksın.....geçen sene bayramda antalyaya gitmiştik.maalesef bu sene kriz bizi teyet geçmedi.heç bir yere gidemiyoz yaa....

bu hafta zaten kim var
hiray
eylülce
usarem
domination kafamçokkarıştı
off bi bayram da geçseydi akannehir

evet canım ya bende bayramın geçmesini bekliyorum

ekimin 9 zunda düğün var incelmem lazım

bu haaftanın ilk kilo bildirimi benden olsun

68

arada aldığım 1 kiloyu vermişim şükür
şu adet dönemleri beni mahvediyor ya kilo vermek şöyle dursun alıyorum bide üstüne

neyse bayramdan sonra süper olucak dime kızlar

ah canım ben anennemler uzak değillim ama ha deyince gidilmiyo işte
bu bayram gitmeye niyetimiz yok ama belli olmaz
kilo alırım korkusundanda gidemeiyorum birazda

gurbetlik zor Allah sabır versin gurbette olamlara

evet tabiki yani inşallah hmm öyle olması gerek kaydirigubbakcemile3 ne güzel açıkladım kaydirigubbakcemile2
ben bari listeyi hazırlıyım şimdiden hem daha geçmişi okucam akannehir

14. TAKIM **122. ETAP SONUÇLARI

1.73 (92.9 / ) geri dönmek üzere ayrıldı
eylülce (78.5 / / / %) eski üye geri döndü
domination (80.0 / / / %)
hürsultan (87.3 / ) geri dönmek üzere ayrıldı
usarem (64.4 / / / %)
hiray (68.0 / 68.0 / 0.0 / 0.0%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (290.9 / / / %)

LİSTE TAMAM DEĞİLMİ KIZLAR GERİYE SADECE %LER VE KİLOLAR KALIYOR :hulya:

iyi geceler kizlar domination kilo bildirimi simdikten yapayim ben erken giremem yarin = kilo 81 = gecen hafta regl olsam giderdi ama olmadim o yuzden veremedim birde hala migde agrilarim var ilac kulaniyom haftaya tekrar doktora gidecem bakalim hayirlisi duzelmese ameliyatan falan bahseti hayirlisi bakalim...... kaptan ne zaman gidiyon bugun cok yogundun sanirim ugramamisin ozletme kendini tr den gir bakalim ....

geçmiş olsun canım :hulya: bu hafta sonuncuyuz galiba bende kilo veremedim :sinifsinif:

14. TAKIM **122. ETAP SONUÇLARI

1.73 (92.9 / ) geri dönmek üzere ayrıldı
eylülce (78.5 / 81.0 / -2.5 / -0.03 %) eski üye geri döndü
domination (80.0 / / / %)
hürsultan (87.3 / ) geri dönmek üzere ayrıldı
usarem (64.4 / / / %)
hiray (68.0 / 68.0 / 0.0 / 0.0%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (290.9 / / / %)

hmm bende yarın öğlende dersaneye gidicem saat 5 gibi evde olurum hemen tartılırım kızlar bugün tartılmayı unurmuşum akannehir usarem de yarın bildirir heralde...
sorumluluk sahibi oldum kızlar sayenizde kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

kızlar bu arada iftarda yoğurtlu mantı yedim 1 tabak bi de küçücük şekerpare :kedi: ama küçüçük :lepi:

canımın içi tatlı yemeden duramamışsın gene küçücük yiyebilirsin benden izin var ama küçücük olcak

bende bu akşam küçücük bi şeker yedim

iftarda yarım litre su çeyrek lahmacun
1 ayran

akşam 22 de eve gelince kahvaltı yaptım

az önce salatalık yedim

sahurdada yoğurt ve yulaf gevreği

kızlar buraya yediğimizi ayrıntılı yazmanın acayip faydası oluyo ihmal etmeyin her yediğinizi yazmayı

evet ya çok faydası oluyo kaydirigubbakcemile2
kızlar şimdi sahuru da yedim ezana 5-10 dk filan kaldı akannehir yarım kase mantı yedim bi de küçük domatesli peynirli sandvic bi de elma yedim hmm mantıyı çıkarırsam güzelmiş kaydirigubbakcemile2
beni düz hesap 70 kg yazın......mafoldumben :tomato: :tomato: :tomato:

sen bu hafta giriyor musun kuzum :uhm:

ay bende bilmiyorumki ne olur ne olmaz yazayım dedim..:kedi:
ramazan sonu başlıcam işte diyete aplaaa..turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…