- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.061
benim için farketmez tabiki daha iyi olur bu arada 3. olmuşsunuz tebrikler :hulya:merhaba kızlar.listeniz gönderilmiş paylaımalanına ve orda gözüme çarptı şuna sadece 4 kişi görünüyosunuz bizde 7 kişiyiz.ama malum paylaşımlar bir arada olunca aktif oluyo.neyse lafı uzatmadan önerim şu.eğer kabul ederseniz paylaşım için tek bi takımı kullanalım.madem ortak paylaşım yapıyoruz mesajlar aynı sayfada olursa takibi daha kolay olur diye düşündüm.bu fikir az önce aklıma geldi ve ilk önce 2. takıma yazdım sonra cevap veklemedne kimsedne gelip sizede söyleyeyim dedim.eğer kabul ederseniz ya siz bütün paylaımşarınız 2. takımda yapın yada biz sizn takımda yapalım.var mısınız?hem daha çok kaynaşmış oluruz.
SLM KIZLAR SABAHTAN BERİ UĞRAŞIYORUM SİTEYE GİRMEK İÇİN KİLOM 87,01 200 GR VEREBİLMİŞİM ODA EKMEĞİ KESTİĞİMDEN kaydirigubbakcemile3
HERKESİN BAYRAMINI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM
kızlar bu listeyi adam gibi düzeltip kim gönderecek?
Slm kızlar İŞlerİm dolayısıyla bu aralar paylaŞımda bulunamıyorum malum kdv bayramdan hemen sonraya denk gelİyor bu yuzden İŞler Çok her gİrdİĞİmde geÇmİŞİ okuyorum sİzlerden haberİm olsun dİye bayramda antep e gİdİyoruz 1-2 kİlo almıŞ olarak dÖnerİm bÜyÜk İhtİmal affedİn benİ bayramdan sonra dÜzelİcem İnŞ hepİnİzİ ÖpÜyorum.
sarı da olabilir fisfisfis yani sen kilo vermeye bak canım zemuszemus
*kilo veremiyen kişi ilk hafta sarı kart alır. ikinci haftada veremezse son sarı kartını alır ve hala kilo veremiyorsa kırmızı kart alıp diskalifiye edilir.
canım bu hafta kilo vermen lazım yoksa akannehir
*kilo alan kişiler ilk önce sarı kart alır ikinci hafta eğer kilo veremezse direk kırmızı kart alıp diskalifiye olur.
offf söyleyene bakın ben sanki verdim mafoldumben
teşekkürler canımmmmmm öptüm
elma yarışına sende katılsana bayramdan sonra ben başlıyorum elma diyetine
bende elma yapıcam zaten başka yolu yok mafoldumben
sonuncu olmuşuz
ağlamak istiyorummmmmmm
yok ya ben yazdırmam oraya akannehir biz burda 2. takımla filan hep beraber yaparız oraya girmek istemiyorum akannehir
yok ya ben yazdırmam oraya akannehir biz burda 2. takımla filan hep beraber yaparız oraya girmek istemiyorum akannehir
evet evet biz kendi aramızda yapalım.herkes hazırlığını yapsın bayramdan sonra cumartesi başlıyoruz dominoşum ben varım demişti.diğer kızlar sizde ok dersiniz dimi?
ben bu gün oruç tutamadım 1 günlük deneme elma diyeti yapayım dedim ama
elma mideme dokunuyo benim yaa
sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim mide ağrısından duramadım
1 saaat sonra tekrar elma yerken yanında galete yedim şimdi daha iyim
elmanın yanında galete ligt bisküvi yada etimek yesem olurmuki
bu gün böle yapayımda bakalım kaç gr vericem ona göre devam ederim
ben bu gün oruç tutamadım 1 günlük deneme elma diyeti yapayım dedim ama
elma mideme dokunuyo benim yaa
sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim mide ağrısından duramadım
1 saaat sonra tekrar elma yerken yanında galete yedim şimdi daha iyim
elmanın yanında galete ligt bisküvi yada etimek yesem olurmuki
bu gün böle yapayımda bakalım kaç gr vericem ona göre devam ederim
canım midene dokunuyosa yeme.bu diyeti uygulaman şart değil helede rahatsız ediyosa asla.dikkat et şeker.iyi bayramlar...
slm kizlarr
hepinizin bayrami kutlu olsun insallah sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram mutlu bir omur gecirirsinizz
evet gelelim vedalasmayaa gidiyorum kizlarr bu aksam yola cikacagim insallah bugun gelemiyebilirim oyuzden hepiniz hakkinizi helal edin guzellerr kib vede lutfen zayiflayin artikk
insallah hepiniz hedeflerinize ulasirsinizz
kizlarr su andan itibaren takimin kaptanligini aynalar donene kadar dominationa devrediyorum aynalar gelincede artik oda ona devreder
sakin bildiririm yapmayi unutmayin birde surekli cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip kontrol edin
ayrica sirayla sonuc listeleri yapiliyor her hafta bakin hangi takimda diyee size geldiigndede sonuclari bildirisiniz aman unutmayin unutursaniz bir ay siz yaparsiniz ona gore listeleri
analizlere gelince ben en sn analiz sonuclarini yaptim ayin 24 unde bizim takimin analizleri oluyor vede cevaplamaniz icin bir ay muddetiniz varr ama onuda unutmayin
baskaaaa
kurallari sakin uygtulalamamazlik yapmayin simdi bir aydir uygulanmiyor ama ramazan dolayisiyla uygulmadim bundan sona siz uygulayin en iyileri en kotuleri aciklayin herhafta
hiii birde takimdan eger bireysel dereye goiren olursa birinci olarakk gidip cuma yarismacilarinin paylasim alalnina neler yaptigini paylassin bunuda unutmayin
hii olduda domination yok aynlar yok kimse yok olan biri ugrassin takimi icin lutfenn
iste diyeceklerim bunlarr
bende turkiyeden girerim muhakkak ama cok degil oyuzden artik basinizin caresine bakin hic bilmiyorsaniz bakin 2. takimla cok guzel dostluklar kurdukk onlardan yardim isteyin onlar yoksa 3. takim kardes takim onlara bakin oldumuu
hadi ben gideyim artikk sizleri cook ozleyecegim sizde beni ozleyin guzeller skin unutmayin kafanizi kirarimm
opuldunuzz hepinizz ...................
sevgilerimlee ......................
Slm kızlaropuyorumnanaktan
hepınızın RAMAZAN BAYRAMI MUBAREK OLSUNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Neslıhan gıtmıs tatıle gule gule gıder gelır ınsallah, geldıgındede bızde kıloları vermıs olmalıyız gderken tembıhlemısss-tatlicadiarzu- (geldıgımde zayıflamıs olmalısınız dıye-tatlicadiarzu-)
kızlar ben bırsure daha takıma gelemıcem annemler gelecek onlarla hollandaya gececegım bıraz kalırım artık geldıkten sonra tam gaz baslıcam dıyete yaza kadar 10 kılo vermem lazım yanı 60ı gormelıyım artık... yaklasık 1 ay sonra gelırım aranıza ama bır gelıcem tam gelcemkımse tutamaz benı artık elma dıyetımı ısvec dıyetımı ne yaparsam artık gelınce bakacaz caresınıezemuszemuszemuszemus
buarada domınantıon canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne takımı sana ver dıger arkadaslarıma bırakıyorumopuyorumnanaktan bende fırsat buldukca gırmeye calıscam
hepınızı opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?