Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 123. ETAP

eylülce ( 81,0 / 81.0 / 0.0 / 0.00 &#37
domination (80.0 / 81.0 / -1.0 / -1.25 %)
usarem (64.4 / 64.2 / 0.2 / 0.31 %)
hiray (68.0 / 67.7 / 0.3 / 0.44 %)

14. TAKIM TOPLAM KıLO ( 293.4 / 293.9 / -0.5 / -0.17 %)

kızlar bi hata varmı hürsultanı eklemedim ama bilmiyorum ki kafamçokkarıştı diyeti bu hafta da başlamıcam demiş en iisi eklememek heralde hem kilo alırsa % o kadar etkilenmez CADIARZU

Son düzenleme:
bildirimi yaptım kızlar hürsultanı eklemedim çünkü 1 hafta daha diyet yapmayacağını söylemiş geçen hafta yanlışlıkla izinli yazdım ama bi işe yarar belki şimdi kaydirigubbakcemile3

bu arada analizlere cevap yazmamız gerekiyor hedef kilonuzu da yazmanız gerekiyor kızlar siz şimdiden yazın ben olmazsa eklerim bi ara en son tarih "16 ekim"

slm kızlar yeni geldim kusura bakmayın
eylülce msnde yazmış yeni gördüm onuda msn adresi değişmiş kk ya giremiyormuş heber vermemi istedi geç kaldım galiba :kedi:
takım kendine gelemiyor bir türlü ben olmadığım için değil mi :jeyyar:
bende kendime gelemiyorum akannehir acaba birkaç hafta iznim sürse bende aldığım kiloları verip öyle mi gelsem acaba

kız dominoş beni niye atladınız lmaz:
canım geçen hafta zaten yanlış olmuştu ya bu hafta da dedimki madem 1 hafta diyet yapmayacaksın hem haftaya geri döndüğünde kilo vermiş olursan % olarak daha fazla çıkar moral olur takımımız için de iyi olur senden beklentilerimiz vr yani neyse kaydirigubbakcemile3

hayır çabuk geri geliyosun lmaz: yarın da benim dersane tam versiyon başlıyor boş 1 günüm olmayacak :1no2: off off ben de tabi bu kadar sık giremem listelerle de uğraşamam etütdü filan derken eve gelene kadar saat 7-8 olur akannehir yani şekerim başka çıkarın yok bi an önce geliyosun o kadar şutarafagitti buyrunnnnnnnnn
ha bu arada bugün elma diyetine istisna olarak 1 kase çorba içtim çünkü boğazım ağrımaya başlamıştı yine üşüttüm heralde çorba iyi gelir diye içtim onu da aslında mirmirmirmir :hulya:
şu elma diyetini 1 hafta adam gibi yapıcam zaten haftaya doğum günüm var arkadaşlar sürpriz yaparsa valla kıramam onları yerim pasta filan sırnaşık şey tabi bu sadece 1 gün için geçerli kaydirigubbakcemile3 neyse işte 1 haftada verebildiğim kadar çok kilo vermem lazım :sinifsinif:

ayyy canım bende öğlen cozuttum kaşarlı tost ve ayran yedim.deminde arkadaş bir tatlı bir tuzlu kuru pasta verdi onları yedim.ya bu nefsimize nasil hakim olacağız biz.

of of nasıl yapıcaz bilmiyorum
bende yemiyorum yemiyorum bi noktadan sonra söz geçiremiyorum
ramazanda çok alıştım gece yemeye şimdi vakit gçmiyo 2 gecedir akşam 7- 8 den sonra hiç bişey yemedim yeme krizleri geliyor ama idare ediyorum

opuyorumnanaktan

ben de sınıfta çatr çutur yedim valla kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım
bende yarın yanıma alıırım müsait olursa yerim fazla suda içemiycem yarın

dominoşum sen derslerine okuluna bak güzelim
aynalar idare eder takımı
ellerine sağlık listeyi hazırlayıp vermişsin

fırsat buldukça uğra haaaaa

geldim kızlar..
dersaneye gidemedim regl olmuşum benim ilk gün çok sancm oluyor yaa :sinifsinif: tartılmadım da bugün neyse
2. olmuşuz delikafadulden :dance:
haa bu arada destinam 4.takıma geçmiş yeni öğrendim kafamçokkarıştı

bu sene çok zor olacak yaa ablalarım dua edin banaa :Saruboceq: herşey yolunda gitsin de size de vakit ayırıyım :hulya:
bende 2 gündür yeşilçay içmeyi unutuyorum boğazım da acıyo ya off :sinifsinif: su da içmedim bugün gidip hemen yeşilçay yapıyım. 2. olmuşuz ya şaşırdım ben sonuncu oluruz diye düşünüyodum kaydirigubbakcemile3

karnım çok aç zabah beri elma yemekten içim dışıma çıktı..
birazdan çorba içicem..:dilcikar:
yeşil çay içtim aşam bidaha içerim..
elma yedikçe sankim karnım acıki
bu arada hala regli olmadımmafoldumben
çok enteresan asla günüm geçmez
tam tersi 1 hafta önce gelir hep..
:gitme:

ben neden bu elma diyetini beceremiyorumyaaa

sabah çok güzel başladı

yeş,lçay
2 lokma ekmek
1 domates
1 salatalık

saat 16 ya kadar saat başı elma yedim bol su içtim yeşilçay içtim

serviste bile elma yedim kursta elma yedim

eve gelince
2 haşlamış baget
kesmedi
10-15 tane fındık
1 avuç leblebi
elmanın yanında 1 küçük grisini
bu kadar olsa gene iyi

az öncede karışık tooooosttt

bugün 7 tane elma yedim birazdan 2 tane daha yerim

hiray, adapte olana kadar alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyo..
bi kaç güne kalmaz yediklerin düzene girer..Şeniz
bende bütün gün çorba ve elma yedim ...yeşil çay içtim..

hmmm CADIARZU bagetten bişi olmaz heralde pek fazla
bende günde 1 avuç fındık yiyorum :lepi:
ama tostu da yemeseydin barii

hehe diyene bakın delikafadulden sırnaşık şey bugün sadece 2 elma yedim hiç bi planımı uygulayamadım zaten yattım saat 4-5 gibi laelaelaelaelae 7de de kalktım 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek akannehir ya şu çorbayı da boğazımın ağrısı geçsin bi de ısınayım diye içiyorum kaydirigubbakcemile3

aaa ben yeşilçay içmeyi unutuyorum yaaa :sinifsinif: ya da yapmaya üşeniyorum heralde ama annem şimdi çay yapmıştı bende yeşilçay içerim :hulya:
haa şu ifadeyi gördüm de aklıma geldi kendime kurban bayramında o tatilde yani paspas örücem kaydirigubbakcemile3 :hulya: ders çalışırken ayağım üşüyor yeni farkettim bende sakallı ipten paspas örmeyi planlıyorum kaydirigubbakcemile3 eski evde halıfleks vardı burda parke olduğu için ve benimde ders çalışırken terlik ayağımda durmayıp oraya buraya kaçtığı için üşüyorum kaydirigubbakcemile3

zemusss zemusss o hediye miydi neydi onlar işte onlar nasıl oluyor bende istiyorum biri bana çay versin delikafadulden laelaelaelaelae

ör ör yavrim bi sen kaldın örmeyen..nereye baksam sakallı ip.
millette sakal çıkacak o ipler yüzünden..kaydirigubbakcemile3

zemusss zemusss o hediye miydi neydi onlar işte onlar nasıl oluyor bende istiyorum biri bana çay versin delikafadulden laelaelaelaelae
http://www.kadinlarkulubu.com/xperience.php?go=shop&item=6&do=details

aha adresi burası sanırım bişi kalmamış bak bakalım sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…