- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.821
ahh bacımm dogumyaptimdan beri acımpinkibal
Ben ilk gün bu gruba geldiğimde, ilk gece resmen aç uyudum. Midem kazındıkça bardak bardak su içtim. En sonda da uyudum. Böyle 2-3 gece geçirdim. İlk günlerin zor oluyor. Direnmek için suyu kullan mutlaka.
Şimdi mesela tam 1 haftadır diyetteyim ve artık çok daha rahat başa çıkabiliyorum. Mesela su içmeden de gayet normal tokmuş gibi yaşıyorum gece saatlerinde.
O açlık hissi var mı? Hala var. Ama artık o kadar da önemli gelmiyor. Umursamıyorsun tartıda verdiğin kiloyu ve inceldiğini gördükçe. :)
İyyim partikom bendeburdayimm geldimmm.. malum hafta sonu benmm dolu gunlerimdirrrrsen npion
Gunaydinnnnn uykucuGünaydınına kizlaarr
Günaydın gonşuuuHerkese günaydın kızlar, mutlu bir gün olsun inşallah
2 gibi tartilalim marlişNe zaman tartıliyozzź
Aksama Ne yemek yapacan gonşuuuuGünaydın gonşuuuaminn
Valla gonşu yeşil fazulye yapiyim diyorumAksama Ne yemek yapacan gonşuuuu
Ayy benim kiz 7 bucukda kalkti ama ben kanepeye kivrildimBu ramazan da Açlık değilde uykusuzluk vurdu beni.son halim bu
Ben 6 buçuk da kalktımAyy benim kiz 7 bucukda kalkti ama ben kanepeye kivrildimuyudum acik yoksa gözümü açamıyorum gece 3 de yattikkk
Ben yogurt corba si yapcam. Kizlar pattis salatası istedi. Kendim yemem .yanına başka ne yapsam acabaValla gonşu yeşil fazulye yapiyim diyorumçorba ne yapsam kii gı
Sebze yemegi yap bi tane de sende ondan yersin gonşuBen yogurt corba si yapcam. Kizlar pattis salatası istedi. Kendim yemem .yanına başka ne yapsam acaba
Bencede iyi olur.bakalım akşama kadar yaparım birşeySebze yemegi yap bi tane de sende ondan yersin gonşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?