- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.801
Burdymm yeni eve girdim..
Minnos iyiki dogmus benim yerime opp
burdayimm geldimmm.. malum hafta sonu benmm dolu gunlerimdirrrr
Hosbulduk cnmmHoşgeldin güzelliikk
Kız sendeki mide elma kadar galiba nasıl doyuonBalım beni hiç sorma ben 2 patatesle bir gün bitirdim.
kiz oruclu oruclu mu yurudunSahur, 1 buçuk yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir kaç ceviz, bir dilim ekmek, bir kase cacık
İftar; , 1 kase mercimek çorbası, ızgara et ve tavuk, cacık, salata, bir ince dilim karpuz
Spor, 1 buçuk saat yürüdum
Kız sendeki mide elma kadar galiba nasıl doyuon
Geçen sene kasımda 5te 5 diyeti yapmıştım ilk gün patates ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün yumurta beşinci gün meyve günüydü meyve gününün akşamı açlıktan başım dönüyordu makarna yemiştim ertesi gün fark 2 kiloydu ama yataktan zor kalktım gözüm karardı çok kötü oldum sağlam bi kahvaltı yapıp kendime gelmiştim zor oluyor yani tek tip beslenmek bana yaramadı
Ewet bebegim su an cok acim durmadan sicak su icip duruorumbi yarin olsada gecsek su yesilliklereCanım pirinç lapası da şok diyet diye geçer ama ben verdiğimi geri almadım. Normal diyetine devam ediyorsun yine bittikten sonra. İstersen bekle bizpinkibal ile bitirelim. Zaten bizdeki kilo değişimini falan görürsün. 5 gün zaten bugün 1.günü bitirdik biz.
Kaldı 4 güüün. -.-
He bacım napak bi ihtimal faydasini goruruk ins.
anam kotu mu yaptik iyiValla benipinkibal yoldan çıkardı. Ben yoksa normal sistem gidecektim. Baktım başlıyor bende gittim arkasından.
Hıı sırrını öğrendimmmmmBeynimi doyuruyorum ben.Şaka şaka bol bol su içiyorum. Bir de gece geç yatıp öğlen 3'te kalkıyorum o yüzden yemek saati olarak öğlen 3 akşam 8 arasında da ne kadar yiyebilirsin ki öyle düşün bide -.-
Yok gıı sebze doyurdu meyve de yaz meyvesi yoktu ki elma mandalina vardı onlar beni halsiz bıraktı bide o gün 1,5 saat yürüdüm pertim çıktıHadi sebzede aç kalsan anlarım da, meyvede aç kalmayı nasıl başardııııııııııııın.
Ben bugün halk gününden aldım meyvelerimi markette. Yeşil erik, kırmızı erik ve nektar ile geçireceğim. Canım çekerse belki başka bir meyvede eklerim ama şuan için 3 tür yeterli geldii.
Ewet bebegim su an cok acim durmadan sicak su icip duruorumbi yarin olsada gecsek su yesilliklere
He bacım napak bi ihtimal faydasini goruruk ins.
anam kotu mu yaptik iyigorucez 4 gun soona bizi kiskanip onlarda baslicaklar
Bence doğum gününü erken yaptı akrabalarla önceden, bugün de aile arasında kutladılar tekrardan@moon8187 canim senin kızın doğumgünü olmamışmiydi başka bir kızın daha mi var :)
Bence doğum gününü erken yaptı akrabalarla önceden, bugün de aile arasında kutladılar tekrardan
Yarın başlıyokŞiiişt ne oldu bizim egzersizleeer.
Yarın başlıyokyarın pazartesi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?